Εγω δε μπορω να σου συστησω τι θα κανεις. Γαργαλιεσε ομως. Δε ξερω κατα ποσο το εχεις δει στο δικτυο, οπου μπορεις να αντλησεις ολες αυτες τις πληροφοριες, στα αγγλικα ομως. Θα βρεις παρα πολλα αν βαλεις στην αναζητηση swingers και στις σελιδες που θα σου προτεινει η μηχαβη, ψαξε στις καρτελες etiquette, οπου γραφουν τους κανονες του παιχνιδιου. Επισης μπορεις να διαβασεις πολλες ιστοριες ζευγαριων, μιας και παρα πολλα ζευγαρια εχουν δικες τους σελιδες.
Αν αποφασισσεις ομως να προχωρησεις πρεπει να εισαι σιγουρος για τι κανεις. Εσυ μπορει να εισαι ετοιμος. Για σκεψου το παλι. Εισαι ετοιμος τοσο για να παρεις οσο και να δωσεις? Και πρεπει η σχεση με τη γυναικα που θα το κανεις, να ειναι παρα πολυ δυνατη. Αν εισαι παντρεμενος και εχεις οικογενεια, πρεπει να ξερεις πολυ καλα τι κανεις. Παραδειγμα, να μην εχεις μια σχεση του στυλ εγω βγαζω περισσοτερα, η γυναικα ειναι αυτο, εκεινο, κλπ. Γιατι δε μπορει να λες η γυναικα Μου. Δεν υπαρχουν Μου Σου Του. Τοσο εδω, οσο και στην υπολοιπη ζωη.
Αν λοοιπον περασει ενα μακρυ διαστημα προετοιμασιας μεταξυ σας, που θα τη βρισκετε με τα λογια και οχι με πραξεις, και βλεπετε οτι οι περιγραφες, οι ταινιες που ισως βλεπετε και οι φαντασιωσεις σας δεν σας καυλωνουν τοσο πολυ, μπορειτε να προχωρησετε. Και ο καλυτερος τροπος ειναι να πατε 5-10 μερες διακοπες σε μερος οπου τα κλαμπ αυτα ειναι καθεστως, και να κοψετε κινηση. Ετσι δε θα βρεθειτε τετ α τετ αμηχανα με ενα αλλο ζευγαρι σε ενα ραντεβου. Μετραει ακομα και το οτι δεν εχετε κοινη γλωσσα. Και μπορεις βεβαια να προχωρησεις χωρις κουβεντες. Ειναι δλδ σα να περνας το γυαλι τις τηλεορασης οταν βλεπεις τσοντα και μπαινεις στο παιχνιδι.
Καπως ετσι ειναι χοντρικα τα πραγματα, ο καθενας εχει το τροπο του.