Νέα

Anta Ts

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stupid Horse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
χρειαζόμαστε μια κανονική μπουρδελοκριτική, πέρα από μια περιγραφή του χαρακτήρα της, για να έχουμε πλήρη εικόνα.....
λοιπόν, χώρος στο Περιστέρι προς τον Αγ. Βασίλειο για όσους γνωρίζουν, σε περιποιημένο και πεντακάθαρο διαμέρισμα, δεν βιάζεται καθόλου, θυμάμαι είχαμε καθήσει στο σαλόνι και ήπιαμε ενα ποτό μιλώντας για διάφορα, προσωπικά βρίσκω την εμφάνισή της συμπαθητική κι ερωτική, στο κρεββάτι είναι εντελως αυτο που λέμε σε άπταιστα ελληνικά GirlFriend Experience, την δοκίμασα μόνο στον παθητικό ρόλο που φαίνεται κι ότι προτιμά και η ίδια.. εν ολίγοις άψογη συμπεριφορά και καθαριότητα. Για 50 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε value for money.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
λοιπόν, χώρος στο Περιστέρι προς τον Αγ. Βασίλειο για όσους γνωρίζουν, σε περιποιημένο και πεντακάθαρο διαμέρισμα, δεν βιάζεται καθόλου, θυμάμαι είχαμε καθήσει στο σαλόνι και ήπιαμε ενα ποτό μιλώντας για διάφορα, στο κρεββάτι είναι εντελως αυτο που λέμε σε άπταιστα ελληνικά GirlFriend Experience, την δοκίμασα μόνο στον παθητικό ρόλο που φαίνεται κι ότι προτιμά και η ίδια.. εν ολίγοις άψογη συμπεριφορά και καθαριότητα. Για 50 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε value for money.

ευχαριστούμε. γλωσσόφιλα, στοματικό με ή χωρίς?

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Πρεπει να πω πως κανει πολυ ωραιο (κατα τα γουστα μου) απαλο βαθυ τσιμπουκι...
Οχι σπαστικα γρηγορα σαν κατι αλλες.

straboyliakas

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Η κοπέλα είναι σούπερ. Σε κάνει να νιώθεις άνετα και ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά!Πάντα καθαρή και μυρίζει υπέροχα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
πως επεξες μουτρο δεν μ ειπες ν εχουμε κ μεις μια ποιο σφερικη εικονα περι τ θεματος???

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Μια μικρή αναφορά στην Anta.
Συνάντησα την Anta πριν μερικούς μήνες, μου άφησε μια καλή αίσθηση η ωριαία παρεούλα μας.
Εμφάνιση ανω του μέσου όρου και meκορμί αρκετά καλό, αδύνατη αλλά γυμνασμένη. Πάμε τώρα και στην ουσία, χαρακτήρας πολύ καλός με ιδαίτερα θηλυκές αποχρώσεις γεγονός που σε βάζει σε ενα ερωτικό γαϊτανάκι, με την Anta να σου χαρίζει απλόχερα την θηλυκότητά της μπροστά σου ξυπνώντας μέσα σου τον "κυνηγο". Αλλα τα χαρίσματά της δεν σταματούν εκει... ειναι προικισμένη με ενα γερό εργαλείο για δυνατές συγκινήσεις. Έτσι η Anta παντρεύει την θηλυκότητα της  με το αντρικό στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι αρκούντως ικανοποιητικο. 

Εχω την εντύπωση όμως πως η ενλογω Κυρία εχει πολλά να μας προσφέρει ακόμη και κυρίως στην σκηνοθεσία των ερωτικών μας συνευρέσεων μαζι της.

Έχει περάσει καιρός..

Θα συναντήσω σύντομα την Anta και θα σας παρουσιάσω την  οπτική μου για ακόμα μια φορά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Μια μικρή αναφορά στην Anta.
Συνάντησα την Anta πριν μερικούς μήνες, μου άφησε μια καλή αίσθηση η ωριαία παρεούλα μας.
Εμφάνιση ανω του μέσου όρου και meκορμί αρκετά καλό, αδύνατη αλλά γυμνασμένη. Πάμε τώρα και στην ουσία, χαρακτήρας πολύ καλός με ιδαίτερα θηλυκές αποχρώσεις γεγονός που σε βάζει σε ενα ερωτικό γαϊτανάκι, με την Anta να σου χαρίζει απλόχερα την θηλυκότητά της μπροστά σου ξυπνώντας μέσα σου τον "κυνηγο". Αλλα τα χαρίσματά της δεν σταματούν εκει... ειναι προικισμένη με ενα γερό εργαλείο για δυνατές συγκινήσεις. Έτσι η Anta παντρεύει την θηλυκότητα της  με το αντρικό στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι αρκούντως ικανοποιητικο. 

Εχω την εντύπωση όμως πως η ενλογω Κυρία εχει πολλά να μας προσφέρει ακόμη και κυρίως στην σκηνοθεσία των ερωτικών μας συνευρέσεων μαζι της.

Έχει περάσει καιρός..

Θα συναντήσω σύντομα την Anta και θα σας παρουσιάσω την  οπτική μου για ακόμα μια φορά.
περι του αγωνα μουτρο δεν λες τιποτα !!!..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
οχι :grin: :grin:ειμαι ενεργητικος τ να σουπω ???να τ εφαγε ολο τ φαι της????
τελικά μόνο ζητάς και δεν προσφέρεις τίποτα.. κι όταν λες, λες αοριστολογιες, γενικολογιες και μισολογα.. ενα"καλο ειναι να πας"... το ότι εισαι ενεργητικος οπως ισχυριζεσαι δεν μας λέει κάτι.. κι άλλοι ειναι εδω μέσα ενεργητικοί αλλά γράφουν λεπτομέρειες για τις εμπειρίες τους, εσυ μιλάς για να μιλάς, δεν υπάρχει ουτε ενα ποστ που δεν έχεις πεταχτεί να πεις κατι.. αλλά απο πληροφορίες τίποτα..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
τελικά μόνο ζητάς και δεν προσφέρεις τίποτα.. κι όταν λες, λες αοριστολογιες, γενικολογιες και μισολογα.. ενα"καλο ειναι να πας"... το ότι εισαι ενεργητικος οπως ισχυριζεσαι δεν μας λέει κάτι.. κι άλλοι ειναι εδω μέσα ενεργητικοί αλλά γράφουν λεπτομέρειες για τις εμπειρίες τους, εσυ μιλάς για να μιλάς, δεν υπάρχει ουτε ενα ποστ που δεν έχεις πεταχτεί να πεις κατι.. αλλά απο πληροφορίες τίποτα..
οτι πεις

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Το 50ρικο είναι πολλά στις μέρες μας...Όταν ο βασικός μισθός βρίσκεται στα 18 ευρώ τη μέρα ...30 ευρώ έπρεπε να έπαιρναν ολες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Το 50ρικο είναι πολλά στις μέρες μας...Όταν ο βασικός μισθός βρίσκεται στα 18 ευρώ τη μέρα ...30 ευρώ έπρεπε να έπαιρναν ολες
όταν παίρμνεις 480 τον μήνα δεν πηδάς τρανς και πουτανες.. πολύ απλά

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
όταν παίρμνεις 480 τον μήνα δεν πηδάς τρανς και πουτανες.. πολύ απλά
ελα βάτραχε που να μαι... δεν υπάρχει σάλιο και είμαι θεατής γαμουν όσοι κονομανε σύμφωνα με τον προλαλησαντα...
το θέμα όμως είναι να γαμαμε όλοι να γυρνάει το χρήμα όχι να γαμανε μόνο όσοι έχουν 5 φραγκα παραπάνω....Οι φτωχοί έχουν περισσότερες καυλες γαμανε καλύτερα λόγο αγαμιας... Έτσι λένε οι έρευνες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
καλά που σαι εσύ και παίρνεις ένα διχιλιαρο το μήνα και γαμας και για μας γλυκοτσουτσουνε...
Πήδα τότε και μείνε νηστικός, εγώ γαμάω όσο αντέχει το πορτοφόλι μου.. όταν έχω τα σκάω.. αλλά έτσι είναι φίλε μου.. όπου φτωχός κι η μοίρα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom