ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
δεν εχω ιδεα τυπεΤώρα ανοίγουμε πολύ την κουβέντα και σε μονοπάτια που λίγοι ξέρουν, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν νόμιμοι οίκοι ανοχής (άρα τυπικά υπάρχει νομικά μια διαδικασία), πως υποτίθεται ότι δουλεύουν; Μια κοπέλα μόνο ανά οίκο (άρα δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας); Εάν μπορούν να είναι άνω των 2 ατόμων σε σχετικό οίκο, τι νομική μορφή έχει η επιχείρηση; Μπορεί ένας να είναι ο ιδιοκτήτης και οι άλλες να είναι υπάλληλοι; Εάν ναι, πως μιλάμε για εκμετάλλευση εσόδων από πορνεία αλλού; Εάν όχι, πρέπει να συμμετέχουν όλες με ίσα μερίδια στην επιχείρηση; Εάν οι κοπέλες δουλεύουν με μπλοκακι, εκείνος δεν μπορεί α διαθέτει το οίκημα (εφόσον πληρούνται τα κριτήρια);
Προφανώς και δεν μιλάμε για χωρα οργάνωσης Γερμανίας, αλλά εάν κάτι επιτρέπεται τυπικά στην Ελλάδα, με κάποια κριτήρια μπορεί να λειτουργήσει.
ρωτα ενα δικηγορο καλύτερα
αυτο θα ειναι νομολογια τι συνιστα εκμεταλλευση εσοδων και τι οχι
π.χ. να εισαι υπαλληλος της πουτανας φανταζομαι θα επιτρεπεται
αλλα αφεντικο της φανταζομαι οχι
αυτα που λες να της δινω το ταδε ποσοστο σιγουρα απαγορευονται και ηδη εχεις εκτεθει
αλλα σοβαρα ρε τυπε που πας να μπλεξεις;
αφου δεν εισαι μεσα στα κυκλωματα αλλιως θα ηξερες και δε θα ρωταγες εδω
εμενα μου φαινεται θα πας ακλαυτος
καμια φυλακη στην καλυτερη κανενα χαντακι στη χειροτερη
σεπιασε τωρα ο καημος να το παιξεις νταβας
αφου εισαι ανθρωπος της νυχτας ανοιξε ενα μαγαζι της νυχτας μια χαρα εσοδα βγαζουν, απο επαρση και μονο θες να τη δεις νταβας εγω αυτο πιστευω
και τι νομιζεις οτι τα νομιμα θα ναι νομιμα;
οι χειροτεροι των χειροτερων θα εχουν τα νομιμα εγω αυτο φανταζομαι
αυτα ειναι ολα μαφιοζικα κολπα, αν δεν εισαι σε καποια μαφια να εχεις πλατες τοτε ξεχνα το
δεν ειναι ανοιγω μαγαζι πληρωνω προστασια
πρεπει να εισαι ο τυπος που του πληρωνουν προστασια... και χειροτερος...
το να ανοιξεις μπουρδελο ειναι επιθετικη μαφιοζικη κινηση δηλαδη θα εχεις αντιποινα, τα χεις σκεφτει ολα αυτα;
δεν ειναι απλα πληρωνω δυο φουσκωτους....
η χειροτερη ζουγκλα ειναι εκει
και ο φουσκωτος γιατι να ειναι υπαλληλος σου κι οχι εσυ δικος του;
πρεπει να εισαι χειροτερος απο αυτον...