Νέα

Άνοιγμα οίκου ανοχής επιπέδου Γερμανίας στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasio1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Τώρα ανοίγουμε πολύ την κουβέντα και σε μονοπάτια που λίγοι ξέρουν, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν νόμιμοι οίκοι ανοχής (άρα τυπικά υπάρχει νομικά μια διαδικασία), πως υποτίθεται ότι δουλεύουν; Μια κοπέλα μόνο ανά οίκο (άρα δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας); Εάν μπορούν να είναι άνω των 2 ατόμων σε σχετικό οίκο, τι νομική μορφή έχει η επιχείρηση; Μπορεί ένας να είναι ο ιδιοκτήτης και οι άλλες να είναι υπάλληλοι; Εάν ναι, πως μιλάμε για εκμετάλλευση εσόδων από πορνεία αλλού; Εάν όχι, πρέπει να συμμετέχουν όλες με ίσα μερίδια στην επιχείρηση; Εάν οι κοπέλες δουλεύουν με μπλοκακι, εκείνος δεν μπορεί α διαθέτει το οίκημα (εφόσον πληρούνται τα κριτήρια);
Προφανώς και δεν μιλάμε για χωρα οργάνωσης Γερμανίας, αλλά εάν κάτι επιτρέπεται τυπικά στην Ελλάδα, με κάποια κριτήρια μπορεί να λειτουργήσει.
δεν εχω ιδεα τυπε
ρωτα ενα δικηγορο καλύτερα
αυτο θα ειναι νομολογια τι συνιστα εκμεταλλευση εσοδων και τι οχι
π.χ. να εισαι υπαλληλος της πουτανας φανταζομαι θα επιτρεπεται
αλλα αφεντικο της φανταζομαι οχι
αυτα που λες να της δινω το ταδε ποσοστο σιγουρα απαγορευονται και ηδη εχεις εκτεθει

αλλα σοβαρα ρε τυπε που πας να μπλεξεις;
αφου δεν εισαι μεσα στα κυκλωματα αλλιως θα ηξερες και δε θα ρωταγες εδω
εμενα μου φαινεται θα πας ακλαυτος
καμια φυλακη στην καλυτερη κανενα χαντακι στη χειροτερη
σεπιασε τωρα ο καημος να το παιξεις νταβας
αφου εισαι ανθρωπος της νυχτας ανοιξε ενα μαγαζι της νυχτας μια χαρα εσοδα βγαζουν, απο επαρση και μονο θες να τη δεις νταβας εγω αυτο πιστευω

και τι νομιζεις οτι τα νομιμα θα ναι νομιμα;
οι χειροτεροι των χειροτερων θα εχουν τα νομιμα εγω αυτο φανταζομαι
αυτα ειναι ολα μαφιοζικα κολπα, αν δεν εισαι σε καποια μαφια να εχεις πλατες τοτε ξεχνα το
δεν ειναι ανοιγω μαγαζι πληρωνω προστασια
πρεπει να εισαι ο τυπος που του πληρωνουν προστασια... και χειροτερος...
το να ανοιξεις μπουρδελο ειναι επιθετικη μαφιοζικη κινηση δηλαδη θα εχεις αντιποινα, τα χεις σκεφτει ολα αυτα;

δεν ειναι απλα πληρωνω δυο φουσκωτους....
η χειροτερη ζουγκλα ειναι εκει
και ο φουσκωτος γιατι να ειναι υπαλληλος σου κι οχι εσυ δικος του;
πρεπει να εισαι χειροτερος απο αυτον...

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336
δεν εχω ιδεα τυπε
ρωτα ενα δικηγορο καλύτερα
αυτο θα ειναι νομολογια τι συνιστα εκμεταλλευση εσοδων και τι οχι
π.χ. να εισαι υπαλληλος της πουτανας φανταζομαι θα επιτρεπεται
αλλα αφεντικο της φανταζομαι οχι
αυτα που λες να της δινω το ταδε ποσοστο σιγουρα απαγορευονται και ηδη εχεις εκτεθει

αλλα σοβαρα ρε τυπε που πας να μπλεξεις;
αφου δεν εισαι μεσα στα κυκλωματα αλλιως θα ηξερες και δε θα ρωταγες εδω
εμενα μου φαινεται θα πας ακλαυτος
καμια φυλακη στην καλυτερη κανενα χαντακι στη χειροτερη
σεπιασε τωρα ο καημος να το παιξεις νταβας
αφου εισαι ανθρωπος της νυχτας ανοιξε ενα μαγαζι της νυχτας μια χαρα εσοδα βγαζουν, απο επαρση και μονο θες να τη δεις νταβας εγω αυτο πιστευω

και τι νομιζεις οτι τα νομιμα θα ναι νομιμα;
οι χειροτεροι των χειροτερων θα εχουν τα νομιμα εγω αυτο φανταζομαι
αυτα ειναι ολα μαφιοζικα κολπα, αν δεν εισαι σε καποια μαφια να εχεις πλατες τοτε ξεχνα το
δεν ειναι ανοιγω μαγαζι πληρωνω προστασια
πρεπει να εισαι ο τυπος που του πληρωνουν προστασια... και χειροτερος...
το να ανοιξεις μπουρδελο ειναι επιθετικη μαφιοζικη κινηση δηλαδη θα εχεις αντιποινα, τα χεις σκεφτει ολα αυτα;

δεν ειναι απλα πληρωνω δυο φουσκωτους....
η χειροτερη ζουγκλα ειναι εκει
και ο φουσκωτος γιατι να ειναι υπαλληλος σου κι οχι εσυ δικος του;
πρεπει να εισαι χειροτερος απο αυτον...
Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να το ανοίξω, αλλά οκ, δεν διαφωνώ επί της ουσίας σε όσα λες.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Σε βλέπω να σε τρώνε λάχανο. Κάνε ένα Νταβομπιζνεσπλαν και ίσως πάρεις και ΕΣΠΑ

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Με ολα αυτά που του γράψατε …. Πάει το χάσαμε το ένα επιπλέον μπουρδελακι .θα ήταν και σε βίλα !
Για μέσα τον πηγαίνανε
Ήθελε να γίνει νταβάς. Και επίσημος κιόλας. Με όλες τις τιμές.
Ας πάει φυλακή να μάθει πως γίνεσαι...

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
καλο ειναι να ρωτησεις ενα δικηγορο.....υπαρχουν πολλα θεματα......πρωτο πρωτο ειναι αν θα δεχθουν οι κοπελες να δηλωθουν ως ιεροδουλες......
Κάποιος δεν θα είναι δικηγόρος στο μπου; Μόνο γιατροί, μηχανικοί, ψυχολόγοι και πορνοστάρ;;

Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Δε νομίζω να γίνεται FKK στην Ελλάδα.Αμα κάποιος πάει να το κάνει θα το κλείσουν σε μερικές μέρες και θα πάει φυλακή.
Το FKK είναι κάτι μεταξύ κωλόμπαρου,μπορδέλου,στριπτιζάδικου οπότε θα τους έχεις όλους εναντίον σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
όταν η κλεψύδρα έχει νερό κι η Τρίτη αγκαλιάζει την Κυριακή

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.266
Πόντοι
11.146
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
239
Πόντοι
21
Άλλαξε πλευρό μεγάλε, θα στραβολαιμιάσεις.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Κάποιος δεν θα είναι δικηγόρος στο μπου; Μόνο γιατροί, μηχανικοί, ψυχολόγοι και πορνοστάρ;;

Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ.

Τύπε έχουμε ένα χασοδίκη αλλά εξειδικεύεται σε κυβερνητικές δημόσιες υποθέσεις.:undecided:

Γιατρούς έχουμε πολλούς από Βαλκάνια με ειδικότητα στο υαλουρονικό και την πληρωμένη παρέα για εξόδους. :rolleyes:

Ψυχολόγους έχουμε δυνατούς εξπέρ στην αυτοβελτίωση :confused:

Πορνοστάρ σχεδόν όλοι.

Μηχανικούς ψάχνουμε γιατί κι εγώ θέλω να νομιμοποιήσω ένα πηγάδι :coffee:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Ενδιαφερομαι να ανοιξω οικο ανοχης στην Αθήνα παιδια.
Αλλα οικο ανοχης οχι στα επιπεδα μεταξουργειου, αλλα στα επιπεδα Γερμανιας.
Εχω βρει χωρο (βιλα στο κεντρο) με 4 υπνοδωματια και φουλλ χλιδα.
Εχω 4 κοπελες ΥΠΕΡΟΠΛΑ που εχουμε συμφωνησει να αφησουν τα γραφεια και να δουλευουν με το 80% του ραντεβου δικου τους και εχω και ενα σχετικο πρωτο πελατολογιο.
Το ζήτημα είναι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΑΝΑ ΩΡΑ σε εναν τετοιο χωρο καθως και πως ειμαι καλυμμενος νομικα.
Αν υπαρχει ατομο να μας διαφωτισει, εδω ειμαστε!!!
κατ αρχάς με 4 κοπέλες δεν ξεπερνάς το μεταξουργείο που ήδη στο παρελθόν είχε απλό οίκο με 5 και τα γνωστά πόρνο mall με περισότερες, πόσο μάλλον τα διάφορα μασατζίδικα με περισότερες. αρκετές φορές FKK με 7-8 κοπέλες θεωρούνται βαρετά και παρακμιακά , 15-17 οκ , 25 και πανω τα καλά

4 υπνοδωμάτια επίσης δεν είναι σοβαρή αναβάθμιση από κοινό μπουρδέλο.

Από άλλες υπηρεσίες τι θα έχεις?
Φαγητό? Μπουφέ? Πισίνα ? τζακούζι ? Δραστηριότητες ? Σινεμά ? Show ? Bar ? Cafe ? BBQ ?

Συνήθως οι ιδιοκτήτες από αυτά βγάζουν + ένα μικρό ποσοστό τύπου ενοικίου ημιδιαμονής ή εισόδου , από τις κοπέλες.

Όσο για την άδεία τυπίκα ένα άτομο με άδεια εκδιδομένου προσώπου καλύπτει μια επιχείρηση , μπορείς κι εσύ ο ίδιος αν θες να την βγάλεις (στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, αρκεί να περάσεις τις ιατρικές εξετάσεις)

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
κατ αρχάς με 4 κοπέλες δεν ξεπερνάς το μεταξουργείο που ήδη στο παρελθόν είχε απλό οίκο με 5 και τα γνωστά πόρνο mall με περισότερες, πόσο μάλλον τα διάφορα μασατζίδικα με περισότερες. αρκετές φορές FKK με 7-8 κοπέλες θεωρούνται βαρετά και παρακμιακά , 15-17 οκ , 25 και πανω τα καλά

4 υπνοδωμάτια επίσης δεν είναι σοβαρή αναβάθμιση από κοινό μπουρδέλο.

Φαγητό? Μπουφέ? Πισίνα ? τζακούζι ? Δραστηριότητες ? Σινεμά ? Show ? Bar ? Cafe ? BBQ ?

Συνήθως οι ιδιοκτήτες από αυτά βγάζουν + ένα μικρό ποσοστό τύπου ενοικίου ημιδιαμονής ή εισόδου , από τις κοπέλες.

Όσο για την άδεία τυπίκα ένα άτομο με άδεια εκδιδομένου προσώπου καλύπτει μια επιχείρηση , μπορείς κι εσύ ο ίδιος αν θες να την βγάλεις (στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, αρκεί να περάσεις τις ιατρικές εξετάσεις)
Τον ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ για παιδικά πάρτυ ξέχασες να αναφέρεις

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.902
Πόντοι
1.346
Τζάμπα WiFi να ρίχνουν οι τζογαδόροι κανένα live μπας και πηδήξουν παραπάνω, το ξέχασες τύπε, τα FKK πρέπει να καλύπτουν τον κάθε απαιτητικό πελάτη :confused:

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Εχω 4 κοπελες ΥΠΕΡΟΠΛΑ που εχουμε συμφωνησει να αφησουν τα γραφεια και να δουλευουν με το 80% του ραντεβου δικου τους και εχω και ενα σχετικο πρωτο πελατολογιο.
Το ζήτημα είναι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΑΝΑ ΩΡΑ σε εναν τετοιο χωρο καθως και πως ειμαι καλυμμενος νομικα.
Είμαι πολλά χρόνια στη Γερμανία, και αφού θες να το κάνεις σαν το FKK, πρέπει να βάλεις ποσό (ακόμα και με κάρτα) στην είσοδο, υποχρεωτικό ντους, και ποτά με κατηγορίες χρέωσης. Το ποσό με τη κάθε κοπέλα το διαπραγματεύεται ανάλογα με την υπηρεσία και ο πελάτης, αφού ούτως ή άλλως 'νοικιάζει' το δωμάτιο. Άρα θα δεις πόσο βγαίνει η μέση ταρίφα και κάνεις τους υπολογισμούς σου. Ο Έλληνας δεν έχει τα φράγκα του Γερμανού άρα θα είναι πιο χαμηλά το μέσο κόστος για να έρχεται. Κατ'εμέ σαν πελάτη αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ποικιλία, ψηλές - κοντές, λεπτές -χοντρές, ξανθιές-μελαχροινές, διάφορες φυλές, με - χωρίς τρίχες, νέες-γριές, κτλ. Σε κάποια μέρη στη Γερμανία έχει και τρανς, άντρες, γυναίκες κοκ -όλοι μαζί- για να βγάλει ο πελάτης τα πάθη του και να πληρώσει. Έχω δει 'τρελά' και 'δύσκολα' πράγματα - όχι του γούστου μου- αλλά αυτοί που τα θέλανε τα πληρώνανε χοντρά. Όλα όμως πρέπει να είναι πολύ διακριτικά κυρίως. Οι συναγωνιστές λένε για το Pascha στη Κολωνία, αλλά αυτό είχε τη φήμη του φθηνιάρικου Laufhaus. Εγώ πρόλαβα τον ΑΤΜΟ, ARTEMIS, κτλ που είχαν πιο λίγες αλλά πιο ποιοτικές παρουσίες.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.395
Πόντοι
2.546
Ολοι τα χουμε σκεφτει λιγο πολυ αυτα,ευχομαι να πετυχεις αν το κανεις,δεν διαβασα ολες τις σελιδες.Ισως καποιος ανοιξει εναν τετοιο διαφορετικο δρομο για πελατες και κοπελες.Προδιαγρεφες να υπαρχουν και απαγορευσεις για να ναι ολοι και ολες οπως θα επρεπε εδω και χρονια.Εγω ας πουμε θα θελα να ανοιξα κατι σαν το μπαντι ρατς καπως ετσι λεγοταν σε ντοκιμαντερ δεν θα με χαλουσε καθολου.Ειχα διαδικτυακι φιλη που την ηθελα κανονικα για σχεση και ειχε μπουρδελα στην ευρωπη σε χωρες εμενε Αγγλια και πηγαινε απο τις χωρες και μαζευε απλα τα εσοδα!Και μια μερα μοτυ λεει εντελως καταφατικα οτι ''μυαλο θελει''!Αλλα απο τα λεγομενα της καταλαβαινα οτι δεν ειχαν καμια σχεση οι υπηρεσιες με τις ΕΛληνικες τοσο ως υπηρεσιες αλλα και ως εργοδοσια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom