Νέα

Ανοίγεις μπουρδέλο...Άδεια από Μητροπολίτη έχεις; (Καλάβρυτα/ Αίγιο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ever heard of ΔΩΡEΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΝΙΑΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ για παιδιά 6 έως 15 ετών;
Εγώ ναι ρε χαμένο.Εσύ που είχες λυσσάξει τότε να μου λες για εκείνον τον Πετράκη να μην του κολλάω για την έλλειψη βασικών γνώσεων γραμματικής και συντακτικού γιατί δεν ξέρω πώς μπορεί να του τα  έφερε η ζωή και να μην έμαθε γράμματα?Ε απλά στο φύλαγα. :grin:

Επισκέπτης
Αυτό το τελευταίο να το εκλάβω ώς απειλή; Ως προειδοποίηση;
Σκεψου οτι θες,δικαιωμα σου.
Το"ειμαι υπερανω,δεν παιρνω σαφη θεση,και προτιμω τις εξυπναδουλες"σημαινει πλεον ενα πραμα και μονο:συναινεση σε μνημονια και μεσομακροπροθεσμα.Και οτι αυτα συνεπαγονται για οσους ειναι σε αυτον τον τοπο και δεν ειναι στα κουμαντα.
Καλώς. Αν και ήταν περισσότερο περιπαικτικό το πόστ και αφορούσε κάποιο διαπροσωπικό θέμα μου με τον Πουρίνιο που δεν είχε σχέση με τους  αγανακτισμένους, το δέχομαι.

Αναμένω και την δήλωση μου για συγκίνηση.
Αυτο το εγραψα απο μνημης.
Απο εκει και περα τα γραπτα μενουν,οσοι θελουν ας τσεκαρουν στασεις και συζητησεις των ημερων.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όχι δα.
Θα είχες καταντήσει ρακένδυτο άστεγο πρεζάκι..

Δεν κατάλαβα, επικροτείται το να ξεκινήσεις να καπνίζεις τσιγαριλίκια; Πάμε να τρελλαθούμε τώρα;

Και όχι ns και nacho_70, ΕΓΩ δεν θα καταντούσα πρεζάκι. Δεν καταντούν όλοι πρεζάκια. Δεν θεωρώ ότ ιείχα τις προϋποθέσεις να γίνω πρεζάκι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Νταξει?Ηταν ρομαντικα στο Συνταγμα οι μουντζες με την βροχουλα?

Λησμονήσατε βέβαια να αναφέρετε ότι όλα αυτά γράφηκαν στο εξής  :Θέμα: « Τα παιδιά τού Amnezia ». Επίσης καλό θα είναι να διαβάσετε και την συνέχεια. Από την οποία φαίνεται εύκολα ότι μιλάμε για κάποια κοινή μας εμπειρία η οποία δεν έχει σχέση με αυτό που διατείνεστε. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858442#msg2858442]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858442#msg2858442[/url]

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858499#msg2858499]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858499#msg2858499[/url]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ ναι ρε χαμένο.Εσύ που είχες λυσσάξει τότε να μου λες για εκείνον τον Πετράκη να μην του κολλάω για την έλλειψη βασικών γνώσεων γραμματικής και συντακτικού γιατί δεν ξέρω πώς μπορεί να του τα  έφερε η ζωή και να μην έμαθε γράμματα?Ε απλά στο φύλαγα. :grin:

Φστ!

Δεν ξέρεις πόσων ετών είναι ο κάθε ένας...

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι νέος σχετικά θεσμός αν και δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι τόσο μεγάλος...

ΥΓ: Πωωωωπω, μου την έφερες τώρα για τα καλά... Πήρες το αίμα σου πίσω...

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβα, επικροτείται το να ξεκινήσεις να καπνίζεις τσιγαριλίκια; Πάμε να τρελλαθούμε τώρα;

Και όχι ns και nacho_70, ΕΓΩ δεν θα καταντούσα πρεζάκι. Δεν καταντούν όλοι πρεζάκια. Δεν θεωρώ ότ ιείχα τις προϋποθέσεις να γίνω πρεζάκι.
Ειλικρινά αγόρι μου χαίρομαι που δεν κατάντησες πρεζάκι.Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το αν έκανες τσιγαριλίκι ή όχι.Όπως λες κι εσύ απλά δεν είχες τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.Αλλά δεν ξέρεις πώς τα έφερε η ζωή σε κάποιον και έφτασε στην εξαθλίωση.
Προσωπικά δεν επικροτώ να καπνίζεις τσιγαριλίκια μια που δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου ούτε απλά τσιγάρα.Το βρίσκω όμως τόσο κατακριτέο όσο και το να πίνεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λησμονήσατε βέβαια να αναφέρετε ότι όλα αυτά γράφηκαν στο εξής  :Θέμα: « Τα παιδιά τού Amnezia ». Επίσης καλό θα είναι να διαβάσετε και την συνέχεια. Από την οποία φαίνεται εύκολα ότι μιλάμε για κάποια κοινή μας εμπειρία η οποία δεν έχει σχέση με αυτό που διατείνεστε. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858442#msg2858442]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858442#msg2858442[/url]

μην εξανίστασαι αγαπητέ μου φίλε... η πρακτική αυτή είναι συνήθης και την εξασκεί κατά κόρον ό συγκεκριμένος συμφορουμίτης προσπαθώντας σύμφωνα με τα λεγόμενα του να "ξεβρακώσει".. το αποτέλεσμα όμως είναι ότι τελικώς κυκλοφορεί μόνιμα άνευ σκελέας (ίσως διότι δεν διαθέτει τι όπως καλύψει δια αυτής)..

takisrock

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
0
Εμένα δεν με ενδιαφέρει πως και απο που θα πάρουν άδεια,
εμένα με ενδιαφέρει να ανοίξει κάποια στιγμή ένα καλό μπουρδέλο στο Αίγιο.
Περί θρησκείας και πορνοπαπάδων στα φρύδια μου.
Όποιος έχει καποια πληροφορία για το πότε ανοιγει, ας μας ενημερώσει, ώστε να το τιμήσουμε.

Επισκέπτης
Λησμονήσατε βέβαια να αναφέρετε ότι όλα αυτά γράφηκαν στο εξής  :Θέμα: « Τα παιδιά τού Amnezia ». Επίσης καλό θα είναι να διαβάσετε και την συνέχεια. Από την οποία φαίνεται εύκολα ότι μιλάμε για κάποια κοινή μας εμπειρία η οποία δεν έχει σχέση με αυτό που διατείνεστε. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858442#msg2858442]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858442#msg2858442[/url]
Το κοστουμι βραχηκε,λεκιαστηκε,λασπωθηκε και πηγε για καθαρισμα λοιπον.

Τωρα,στους μεταξυ σας αστεισμους με προσωπικο αντικειμενο δεν ανακατευομαι,αλλο νοημα παντως δεν βγαινει,δεν υπονοειται καν.

ΥΓ Οσο για το οτι το νημα ηταν ακυρο,αυτο και αν δεν λεει τιποτε εδω μεσα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φστ!

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι νέος σχετικά θεσμός αν και δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι τόσο μεγάλος...

εεεε όχι και νέος ρε σύ... από το 1959 η τριετής υποχρεωτική και δωρεάν από το 1964 η εξαετής και από το 1977 (αν δεν απατώμαι) η εννεαετής...

Επισκέπτης
Φστ!

Αϊνταααααα.Το ίδιο λέμε αρχηγόπουλο.Οτι ο συγκεκριμένος δεν είναι τόσο μεγάλος άρα πήγε τουλάχιστον 9 χρόνια σχολείο και κατά συνέπεια τα βασικά έπρεπε να τα ξέρει.Ειδικά όταν στην υπογραφή του επικαλείται την Ελληνική Παιδεία.
Όσο για την ειρωνία να ξέρεις οτι γουστάρω τρελά........................ ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Το κοστουμι βραχηκε,λεκιαστηκε,λασπωθηκε και πηγε για καθαρισμα λοιπον.

Τωρα,στους μεταξυ σας αστεισμους με προσωπικο αντικειμενο δεν ανακατευομαι,αλλο νοημα παντως δεν βγαινει,δεν υπονοειται καν.

Έχει και παρακάτω. Αλλά δεν έχει σημασία. Όπως έγραψα και πρίν. Αλλοίωση του νοήματος των γεργραμμένων μου.

Καί κάτι τελευταίο. Σας επαναλαμβάνω ότι η σχετική ανάρτηση έγινε στο εξής θέμα : « Τα παιδιά τού Amnezia » Εξ΄άλλου εγώ το μόνο που έγραψα είναι το εξής www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858436#msg2858436]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858436#msg2858436[/url]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Έχει και παρακάτω. Αλλά δεν έχει σημασία. Όπως έγραψα και πρίν. Αλλοίωση του νοήματος των γεργραμμένων μου.

Καί κάτι τελευταίο. Σας επαναλαμβάνω ότι η σχετική ανάρτηση έγινε στο εξής θέμα : « Τα παιδιά τού Amnezia » Εξ΄άλλου εγώ το μόνο που έγραψα είναι το εξής www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858436#msg2858436]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122794.msg2858436#msg2858436[/url]

Έντιτ.

Άντε, και την επόμενη φορά να πάρετε κάποιο απόσπασμα από κριτική μου και να μου καταλογίσετε εκμετάλλευση της εργατικής τάξης και των παρειών της ζωής.

Επισκέπτης
O μητροπολητητς μας ειναι γνωστος για τις αυστηρες ως ακραιες θεσεις του. Κατα καιρους εχει απασχολισει τα ΜΜΕ με τις δηλωσεις του. Απογορευσε τις μινι φουστες και τα λουλουδια στις εκλησιες της περιοχης, απογορευσε το ρυζι στους γαμους. Εχει καταφερθει πολλες φορες κατα της αριστερας, των ομοφυλοφιλων και γενικα οποιου δεν του γεμιζει το ματι.

Τωρα στο θεμα με τα μπουρδελα που ζηταει να ανοιξει στο Αιγιο, επιχειρηματιας απο την Αθηνα, με αλυσιδα οικων ανοχης -ετσι ακουγεται- αν δεν ειναι μεσα στην πολη δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την τοπικη κοινωνια. Ακουσα οτι οι 2 θα εξω απο την πολη στο δρομο προς Σελιανιτικα. Για τον τριτο δεν υπαρχει ακομα αποφαση.

Επισκέπτης
μην εξανίστασαι αγαπητέ μου φίλε... η πρακτική αυτή είναι συνήθης και την εξασκεί κατά κόρον ό συγκεκριμένος συμφορουμίτης προσπαθώντας σύμφωνα με τα λεγόμενα του να "ξεβρακώσει".. το αποτέλεσμα όμως είναι ότι τελικώς κυκλοφορεί μόνιμα άνευ σκελέας (ίσως διότι δεν διαθέτει τι όπως καλύψει δια αυτής)..
Δεν χρειαζεται προσπαθεια.

Νομοτελειακα στο τελος ολοι πανε στον"πολεμο",με την μια η την αλλη πλευρα.
Η με τις κουκουλες η με τις γραβατες που λεει και το συνθημα.

Βοηθαει βεβαια και ο Μπενυ,ας ειναι καλα ο ανθρωπος...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467

Το ξέρω αγαπημένε Τραβαμούνιε. Την δήθεν από μνήμης ανάρτηση για "συγκίνηση και δέος" την έκανε γαργάρα. Αντ' αυτού δημοσίευσε ανάρτησή μου από άλλο θέμα. Σε λίγο θα βρεί και καμιά ανάρτησή μου στο θέμα : Ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και εμένα, και θα την χρησιμοποιήσει για να μου δείξει πόσο αδαής και αμέτοχος παραμένω στα πολιτικά δρώμενα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom