Νέα

Ανοίγεις μπουρδέλο...Άδεια από Μητροπολίτη έχεις; (Καλάβρυτα/ Αίγιο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ερώτηση: Θεωρείς ότι πια η κοινωνία που ζούμε είναι τόσο ισχυρά ταξική που να μην μπορείς να ανέλθεις τόσο εύκολα; Τί είναι; Γκέτο στις ΗΠΑ που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις σε ποιά συμμορία θα ενταχθείς;
Τι παει να πει"ισχυρα ταξικη"?
Απο την στιγμη που υπαρχουν ταξεις το οτι πχ ΕΣΥ απο τα κατωγεια θα βρεθεις στα σαλονια μικρη σημασια εχει.
Παλι θα υπαρχει κοσμος στα κατωγεια.
ξεκολα με τα επαγγελματικα και τις ιδεες του καθενος.δεν με νοιαζει τι ηταν η τι πιστευει ουε εχει σχεση εμ το θεμα αυτο.δικαιωμα του να πιστευει σε οτι θελει οπως και σε εσενα.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει δικαιωμα να επιβαλει την γνωμη του σε αρδμοδιοτητες του κρατους και επισης να πληρωνει η εκκλησια ολους τους φορους.μα ολους!!και να μην πληρωνει το κρατος τους παπαδες γιατι δεν ειναι υποχρεωση του.
Δεν μπορει(τυπικα)να απαγορεψει το ανοιγμα του μπουρδελου γιατι δεν ειναι αρμοδιος.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
όχι φυσικά.. απλά με την βλακεία τους και τις αποφάσεις που πήρανε κάποια στιγμή στην ζωή τους που καθόρισαν την περαιτέρω πορεία τους και κατέληξαν εκεί ίσως πολύ αργότερα...

πρεζάκι δεν σε κάνει κανένας με το ζόρι (δεν ξέρω τι κάνετε εκεί στις καταλήψεις βεβαίως) αλλά γίνεσαι μόνος σου και συνειδητά είτε επειδή δοκίμασες, είτε επειδή το έπαιξες μάγκας κλπ..
αστεγος μπορείς να γίνεις είτε γιατί σου πήγε κάτι στραβά στην ζωή σου και δεν είχες σκεφτεί/προβλέψει/προνοήσει γιαυτό είτε γιατί κάποιοι άλλοι (κύρια συγγενείς) σε πετάξανε στον δρόμο

Α-ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. Α-μπράβο! Πες τα γιατί θα τρελλαθούμε εδώ μέσα.

Ξέρεις supermouse πόσες φορές έχει κάνει βόλτα το τσιγαριλίκι στις παρέες μου ως έφηβος και πάντα το έπαιρνα και το έδινα τον επόμενο;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ότι όπως γεννιέσαι, πεθαίνεις και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις κοινωνική τάξη. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα στεγανά των κοινωνικών τάξεων είναι πολύ δυνατά και η μία τάξη προορίζεται να υπηρετεί την άλλη. Μηδενική κοινωνική κινητικότητα...

Απο την στιγμη που υπαρχουν ταξεις το οτι πχ ΕΣΥ απο τα κατωγεια θα βρεθεις στα σαλονια μικρη σημασια εχει.

Ναι αλλά ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ το παιδί αυτού που είναι στα καταγώγια να ξεφύγει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και τι θα γίνει?? θα τον ανεβάσουμε με το ζόρι? θα τον βάλουμε σε σαλόνια ενώ δεν θέλει/δεν μπορεί?

πέρα από το προλεταριάτο υπάρχει και το λούμπεν προλεταριάτο όπως είπαν οι Μάρξ και Ενγκελς το οποίο σύμφωνα με τας γραφάς και ιδεοληψίας του Λένιν θα πρέπει να βγεί από την μέση...

«Τα αλήτικα και μισοαλήτικα στοιχεία είναι ό,τι χειρότερο έχει απομείνει από το παλιό καπιταλιστικό καθεστώς, γι’ αυτό πρέπει να τα βγάλουμε από τη μέση, να τα διώξουμε και στις εργοστασιακές επιχειρήσεις να εντάξουμε τα καλύτερα προλεταριακά στοιχεία»

Λένιν-"Η ανάπτυξη του καπιταλισμού στη Ρωσία"

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εμ, έτσι εξηγείται..

Ενώ εάν το κάπνιζα ας πούμε; Θα ήμουν γουάου, κουλ να 'ουμε, ιν, νέος της εποχής μου θα είχα εμπειρίες, θα τα είχα δει όλα, δεν θα ήμουν άβγαλτος. Ε;

Καλά τα λέω;

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.829
Πόντοι
3.715

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
«Κόκκινο» από τη Μητρόπολη στους οίκους ανοχής

Πάει να ανοίξει κάτι να ξεκαβλώνει κι η επαρχία, βγαίνει ο Τζεντάϊ και τα γαμάει όλα.
(Υπάρχει κι η Πάνδημος Αφροδίτη μην την ξεχνάμε)

Παπατρομπες  :jerking: :jerking: :jerking: :priest:
αλλα δε φταινε μονο αυτοι , φταινε και οι νομοθετες  :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Ουτε οι εξυπναδουλες ειναι εκπληξη.

Ολα μεσα στο προγραμμα.

Μεχρι το οριστικο ξεβρακωμα του καθε κατεργαρη.

Αυτό το τελευταίο να το εκλάβω ώς απειλή; Ως προειδοποίηση;

Να σας υπενθυμίσω πως αυτό ισχύει για όλους μας και ότι μέχρι να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις που μου καταλογίζετε, αυτός που στερείται εσώρουχου είστε εσείς αξιότιμε κύριε.

Επισκέπτης
Επιτρέψατέ μου, αλλά εξυπναδούλες (στην ουσία κουτοπονηριές) και προσπάθεια εσφαλμένης απόδοσης των γεγραμμένων μου, πράττετε προς το παρόν, μόνον εσείς. Εγώ το μόνο που σας ζήτησα αξιότιμε, είναι το να δημοσιεύσετε ανάρτησή μου εις την οποία να γράφω για ρομαντικές νύχτες και συγκίνηση για το πλήθος που ανεμίζει διάφορα. Τα υπόλοιπα σχόλια περιττεύουν. Ή υπάρχουν ή δεν υπάρχουν αυτές οι αναρτήσεις.
Να  βρέχει  και  να  φύγει  ο κόσμος
Βέβαια  κάποιοι , πήραμε  ομπρέλα  από το μάυρο, μείναμε , χαλάσαμε  και το κοστούμι ( Κοίτα  μαλάκα  επίπεδο διαδηλωτή , κουστούμι στη  διαδήλωση)
Φύγαμε  όταν  πονέσανε  τα  ρευματικά
Αλλά  και  πάλι  μαζευτήκαμε .
Αν  δεν ήταν  κωλόφαρδος  ο  Γιώργος θα  ήμασαταν  40.000 χτες .
Δεν  πειράζει  θα  πάμε  σήμερα  με  anorak
Μέχρι  πότε  ρε  Γιώργο θα  έχεις  κωλοφαρδία ?
Μία  πέντε  δεκα
Ε  κάπου  θα  σου ρθουνε  και ντόρτια !
Εμένα πάντως, μου άρεσε χθές. Η βροχή έδινε έναν άλλον αέρα. Ήταν τρε ρομαντίκ.
Νταξει?Ηταν ρομαντικα στο Συνταγμα οι μουντζες με την βροχουλα?
Και κάτι άλλο . Έχω διδαχθεί την τεχνική της αγκιτάτσιας και σας πληροφορώ ότι τυγχάνω δεινός χειριστής. Πάρα ταύτα, την αποφεύγω γιατί έχει σκοπό να διεγείρει το συναίσθημα και την ψυχή του αποδέκτη, προκαλώντας του τρόμο ή ταραχή. Αντίθετα, προτιμώ την προπαγάνδα, διότι είναι πολιτική επιχειρηματολογία που απευθύνεται στη λογική και τη νόηση.
Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα σου γιατι και πως.

Επισκέπτης
Ένα λεπτό.

Ερώτηση: Θεωρείς ότι πια η κοινωνία που ζούμε είναι τόσο ισχυρά ταξική που να μην μπορείς να ανέλθεις τόσο εύκολα; Τί είναι; Γκέτο στις ΗΠΑ που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις σε ποιά συμμορία θα ενταχθείς; Σχολείο πάνε πια όλα τα παιδιά και πρόσβαση στην παιδεια δεν έχουν μόνο οι πλούσιοι.
:rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Ότι όπως γεννιέσαι, πεθαίνεις και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις κοινωνική τάξη. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα στεγανά των κοινωνικών τάξεων είναι πολύ δυνατά και η μία τάξη προορίζεται να υπηρετεί την άλλη. Μηδενική κοινωνική κινητικότητα...

Ναι αλλά ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ το παιδί αυτού που είναι στα καταγώγια να ξεφύγει.
Απο την στιγμη που υπαρχουν ταξεις καποιοι θα επανδρωνουν τα κατωγεια.

Το τι γινεται η δεν γινεται ειναι αλλο πραμα,κοινωνικη κινητικοτητα υπηρχε και ΠΡΙΝ την αστικη επανασταση.

Επισκέπτης
Ενώ εάν το κάπνιζα ας πούμε; Θα ήμουν γουάου, κουλ να 'ουμε, ιν, νέος της εποχής μου θα είχα εμπειρίες, θα τα είχα δει όλα, δεν θα ήμουν άβγαλτος. Ε;

Καλά τα λέω;

Όχι δα.
Θα είχες καταντήσει ρακένδυτο άστεγο πρεζάκι..

Επισκέπτης

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο την στιγμη που υπαρχουν ταξεις καποιοι θα επανδρωνουν τα κατωγεια.

Το τι γινεται η δεν γινεται ειναι αλλο πραμα,κοινωνικη κινητικοτητα υπηρχε και ΠΡΙΝ την αστικη επανασταση.

Ε, ναι όταν ο μεγαλοαστός μάζευε τόσο πολλά χρήματα που αγόραζε τίτλους ευγενείας και άρχιζε να φέρεται ως αριστοκράτης διάγοντας έκλυτο βίο και επενδύοντας σε ακίνητα. Ευχαριστώ πολύ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Νταξει?Ηταν ρομαντικα στο Συνταγμα οι μουντζες με την βροχουλα?

Καλώς. Αν και ήταν περισσότερο περιπαικτικό το πόστ και αφορούσε κάποιο διαπροσωπικό θέμα μου με τον Πουρίνιο που δεν είχε σχέση με τους  αγανακτισμένους, το δέχομαι.

Αναμένω και την δήλωση μου για συγκίνηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom