Νέα

Ανοίγεις μπουρδέλο...Άδεια από Μητροπολίτη έχεις; (Καλάβρυτα/ Αίγιο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατι?Δεν ευνοεις την επιχειρηματικοτητα?

Αμα σου πει η κορη σου πχ"πατερα θα παω να γινω πουτανα"πιστος στις αρχες σου πρεπει να της δωσεις την ευχη σου.

Και μην ξεχασεις να ριξεις ενημερωση στο μπου...Για να βοηθησεις την πουτανα/επιχειρηματια του εαυτου της.

Ολα για την αναπτυξη του τοπου μπρε.

επαναλαμβάνω.. κρίση, γνώση και λογική έχουν όλοι οι άνθρωποι.. και κρίνουν, ζυγίζουν και αποφασίζουν...

και που είσαι .. ενημέρωση να ρίξεις εσύ για την δικιά σου την κόρη που ειλικρινά εύχομαι να μην αναγκαστεί να μπεί σε τέτοιο λούκι..... άσε με εμένα.. ενας αστός είμαι που κάποια στιγμή θα με κρεμάσετε...

Επισκέπτης
Επιτρέψατέ μου να σας επισημάνω ότι ουδέποτε δήλωσα συγκινημένος με το μεγάλο πλήθος που ανέμιζε διάφορα. Αν βρείτε σχετική ανάρτηση μου παρακαλώ όπως την δημοσιεύσετε.
Ας πουμε οτι οι δροσερες νυχτες με τις μουντζες ηταν εξοχως ρομαντικες..φρεσκαριστηκε η μνημη σου τωρα?
Αλήθεια τι γνώμη έχει το Κ.Κ.Ε για τα Γκουλάγκ; Διότι απ΄ ότι ενθυμούμαι στο συνέδριο για την αθώωση του Στάλιν και την αποκατάσταση του ονόματός του δεν υπήρξε καμία αναφορά.
ΠΑΛΙΑ μπορει οι ντριμπλες να ειχαν πλακα.
Τωρα οχι.

Επισκέπτης
επαναλαμβάνω.. κρίση, γνώση και λογική έχουν όλοι οι άνθρωποι.. και κρίνουν, ζυγίζουν και αποφασίζουν...
Και εσυ ΕΚΡΙΝΕΣ,ΖΥΓΙΣΕΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ οτι το να ανοιγουν ντελα"ευνοει την επισχειρηματικοτητα",κατι που καταριουνται οι"γαμημενοι κομμουνιστες".Για τον γεροτραγο δεν εβγαλες ΑΧΝΑ βεβαια-εχει και αυτο την σημασια του.
και που είσαι .. ενημέρωση να ρίξεις εσύ για την δικιά σου την κόρη που ειλικρινά εύχομαι να μην αναγκαστεί να μπεί σε τέτοιο λούκι..... άσε με εμένα.. ενας αστός είμαι που κάποια στιγμή θα με κρεμάσετε...
Δεν θα ριξεις ενημερωση δηλαδη?
Καλα,ας δεχτουμε αυτη την μικρη υποχωρηση απο τις αρχες του φιλελευθερατζη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ξερω οτι σε ακινητο της εκκλησιας υπαρχει ενα απο τα μεγαλυτερα κλαμπ της παραλιακης.ενδεχομενως θα υπαρχουν και αλλα ακινητα οπου τα νοικιαζει το παπαδαριο που λειτουργουν νυχτα.εκει το παπαδαριο δεν ενοχλειται?δεν τους δημιουργει προβλημα στην ηθικη τους οτι νοικιαζουν ακινητα τους σε ανθρωπους της νυχτας για να το δουλεψουν ως κεντρα διασκεδασης?συναδουν ολα αυτα με την μοναστηριακη και φιλοσοφημενη σταση ζωης που υποστηριζει η εκκλησια...??τι δουλεια εχει το παπαδαριο στις δουλειες του κρατους?το κρατος ειναι αποκλειστικα υπευθυνο για την αδειοδοτηση των οικοων ανοχης και των παρεμφερων οικων...ειτε με την μορφη της δημοτικης αρχης ειτε με την μορφη της πολιτειας.τι ανακατευεται το παπαδαριο σε θεματα που δεν εχει το δικαιωμα να επεμβαινει?ας λεει την αποψη του οπως ολοι οι πολιτες αλλα μεχρι εκει.δεν φτανει που πληρωνει το κρατος τους μισθους απο τους παπαδες ενω κανονικα δεν θα επρεπε να τους πληρωνει θα κανει και οτι του υποδεικνυει το παπαδαριο κιολας?επισης να φορολογηθει ολη η περιουσια της εκκλησιας.και οταν λεμε ολη η περιουσια της εκκλησιας εννοουμε ολη!!οπως με ολους τους ελληνες πολιτες.αντε να παρει μπροστα το κρατος τωρα που ειναι στο χειλος του γκρεμου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Ας πουμε οτι οι δροσερες νυχτες με τις μουντζες ηταν εξοχως ροματικες..φρεσκαριστηκε η μνημη σου τωρα?
Τωρα οχι.

Καθόλου. Αναμένω να μου υποδείξετε ανάρτηση μου, που να δηλώνω συγκινημένος.

ΠΑΛΙΑ μπορει οι ντριμπλες να ειχαν πλακα.
Τωρα οχι.

Και η μπάλα στην εξέδρα. Όχι πως είναι καμία έκπληξη τέτοια ποστ δηλαδή.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και εσυ ΕΚΡΙΝΕΣ,ΖΥΓΙΣΕΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ οτι το να ανοιγουν ντελα"ευνοει την επισχειρηματικοτητα",κατι που καταριουνται οι"γαμημενοι κομμουνιστες".Για τον γεροτραγο δεν εβγαλες ΑΧΝΑ βεβαια-εχει και αυτο την σημασια του.

δεν χρειάζεται να ρίξω και εγώ .. προείπε συμφορουμίτης και δεν επαναλαμβάνομαι (όπως μερικοί μερικοί)...

Δεν θα ριξεις ενημερωση δηλαδη?
Καλα,ας δεχτουμε αυτη την μικρη υποχωρηση απο τις αρχες του φιλελευθερατζη.

το ότι αφήνω στον συνάνθρωπο μου (και συνεπώς και τους συγγενείς μου) να κρίνει να αποφασίσει και να πράξει σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση του δεν σημαίνει ότι επικροτώ και τις όποιες αποφάσεις του αλλά απλά ότι τις σέβομαι...

κάτι σαν και του λόγου σου επικροτούν ή κατακρίνουν, εξωθούν ή απαγορεύουν..

εγώ ποτέ..

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.835
Πόντοι
3.715
ξερω οτι σε ακινητο της εκκλησιας υπαρχει ενα απο τα μεγαλυτερα κλαμπ της παραλιακης.ενδεχομενως θα υπαρχουν και αλλα ακινητα οπου τα νοικιαζει το παπαδαριο που λειτουργουν νυχτα.εκει το παπαδαριο δεν ενοχλειται?δεν τους δημιουργει προβλημα στην ηθικη τους οτι νοικιαζουν ακινητα τους σε ανθρωπους της νυχτας για να το δουλεψουν ως κεντρα διασκεδασης?συναδουν ολα αυτα με την μοναστηριακη και φιλοσοφημενη σταση ζωης που υποστηριζει η εκκλησια...??τι δουλεια εχει το παπαδαριο στις δουλειες του κρατους?το κρατος ειναι αποκλειστικα υπευθυνο για την αδειοδοτηση των οικοων ανοχης και των παρεμφερων οικων...ειτε με την μορφη της δημοτικης αρχης ειτε με την μορφη της πολιτειας.τι ανακατευεται το παπαδαριο σε θεματα που δεν εχει το δικαιωμα να επεμβαινει?ας λεει την αποψη του οπως ολοι οι πολιτες αλλα μεχρι εκει.δεν φτανει που πληρωνει το κρατος τους μισθους απο τους παπαδες ενω κανονικα δεν θα επρεπε να τους πληρωνει θα κανει και οτι του υποδεικνυει το παπαδαριο κιολας?επισης να φορολογηθει ολη η περιουσια της εκκλησιας.και οταν λεμε ολη η περιουσια της εκκλησιας εννοουμε ολη!!οπως με ολους τους ελληνες πολιτες.αντε να παρει μπροστα το κρατος τωρα που ειναι στο χειλος του γκρεμου.

διδάσκει ότι εκεί που προορίζει να μεταβούν τα πρόβατά της δεν χρειάζεται να κουβαλούν περιουσία, όμως ξέρει εκείνη ότι αυτά που μένουν πίσω τα χρειάζεται γιατί η αντιπροσωπεία του θεού έχει κι έξοδα κίνησης.

Επισκέπτης
δεν χρειάζεται να ρίξω και εγώ .. προείπε συμφορουμίτης και δεν επαναλαμβάνομαι (όπως μερικοί μερικοί)...
Κυριε,κυριε ο γιαννακης εκανε την αρχη,δεν φταιω εγω...

Αχαχαχαχαχαχαχα....Γεια σου ρε Μπενυ,ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ στα καταγαμημενα μεσαιοχωρικα πουσταρια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κυριε,κυριε ο γιαννακης εκανε την αρχη,δεν φταιω εγω...

Αχαχαχαχαχαχαχα....Γεια σου ρε Μπενυ,ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ στα καταγαμημενα μεσαιοχωρικα πουσταρια...

για το δεύτερο μέρος του μηνύματος κοκοκοκοκοκο όμως...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εκει που αναφερει αποσματα απο ευαγγελια σε καθαρευουσα περι περιουσιας ζωης κ.τ.λ. δινει και το παραδειγμα του ντομινικ στρος καν χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.ουτε σε ελληνικη κωμωδια των 80ς δεν υπαρχουν αυτα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διδάσκει ότι εκεί που προορίζει να μεταβούν τα πρόβατά της δεν χρειάζεται να κουβαλούν περιουσία, όμως ξέρει εκείνη ότι αυτά που μένουν πίσω τα χρειάζεται γιατί η αντιπροσωπεία του θεού έχει κι έξοδα κίνησης.
οπως ειπα σοφα ο γωγος ο γεωργιος ενα θυμα πεθαινει δεκα γεννιουνται... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το ότι αφήνω στον συνάνθρωπο μου (και συνεπώς και τους συγγενείς μου) να κρίνει να αποφασίσει και να πράξει σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση του δεν σημαίνει ότι επικροτώ και τις όποιες αποφάσεις του αλλά απλά ότι τις σέβομαι...

κάτι σαν και του λόγου σου επικροτούν ή κατακρίνουν, εξωθούν ή απαγορεύουν..

εγώ ποτέ..
Βεεεεβαια..."ελευθερη βουληση"...Ολοι ειμαστε ΤΟ ΙΔΙΟ και τσακ,σε μερικους τους την εδωσε και αντι να γινουνε μανατζαρεοι,διευθυνταδες η εστω αξιοπρεπεις νοικοκυραιοι ρε παιδι μου,αποφασισαν να την βγαλουν αστεγοι,πρεζακια και κλεφτρονια της πλακας...

Ρε μπας και ειχε να κανει με το DNA τους?

Επισκέπτης
εκει που αναφερει αποσματα απο ευαγγελια σε καθαρευουσα περι περιουσιας ζωης κ.τ.λ. δινει και το παραδειγμα του ντομινικ στρος καν χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.ουτε σε ελληνικη κωμωδια των 80ς δεν υπαρχουν αυτα
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/000Filippos/newone/000g2fd11gfd.jpg[/img[/URL]]
Ο Αμβροσιος ειναι πρωην μπατσος και πασιγνωστος εθνικοφρονιαρης.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βεεεεβαια..."ελευθερη βουληση"...Ολοι ειμαστε ΤΟ ΙΔΙΟ και τσακ,σε μερικους τους την εδωσε και αντι να γινουνε μανατζαρεοι,διευθυνταδες η εστω αξιοπρεπεις νοικοκυραιοι ρε παιδι μου,αποφασισαν να την βγαλουν αστεγοι,πρεζακια και κλεφτρονια της πλακας...

Ένα λεπτό.

Ερώτηση: Θεωρείς ότι πια η κοινωνία που ζούμε είναι τόσο ισχυρά ταξική που να μην μπορείς να ανέλθεις τόσο εύκολα; Τί είναι; Γκέτο στις ΗΠΑ που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις σε ποιά συμμορία θα ενταχθείς; Σχολείο πάνε πια όλα τα παιδιά και πρόσβαση στην παιδεια δεν έχουν μόνο οι πλούσιοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

όχι φυσικά.. απλά με την βλακεία τους και τις αποφάσεις που πήρανε κάποια στιγμή στην ζωή τους που καθόρισαν την περαιτέρω πορεία τους και κατέληξαν εκεί ίσως πολύ αργότερα...

πρεζάκι δεν σε κάνει κανένας με το ζόρι (δεν ξέρω τι κάνετε εκεί στις καταλήψεις βεβαίως) αλλά γίνεσαι μόνος σου και συνειδητά είτε επειδή δοκίμασες, είτε επειδή το έπαιξες μάγκας κλπ..

αστεγος μπορείς να γίνεις είτε γιατί σου πήγε κάτι στραβά στην ζωή σου και δεν είχες σκεφτεί/προβλέψει/προνοήσει γιαυτό είτε γιατί κάποιοι άλλοι (κύρια συγγενείς) σε πετάξανε στον δρόμο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/000Filippos/newone/000g2fd11gfd.jpg[/img[/URL]]
Ο Αμβροσιος ειναι πρωην μπατσος και πασιγνωστος εθνικοφρονιαρης.
[/quote]ξεκολα με τα επαγγελματικα και τις ιδεες του καθενος.δεν με νοιαζει τι ηταν η τι πιστευει ουε εχει σχεση εμ το θεμα αυτο.δικαιωμα του να πιστευει σε οτι θελει οπως και σε εσενα.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει δικαιωμα να επιβαλει την γνωμη του σε αρδμοδιοτητες του κρατους και επισης να πληρωνει η εκκλησια ολους τους φορους.μα ολους!!και να μην πληρωνει το κρατος τους παπαδες γιατι δεν ειναι υποχρεωση του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ξεκολα με τα επαγγελματικα και τις ιδεες του καθενος.δεν με νοιαζει τι ηταν η τι πιστευει ουε εχει σχεση εμ το θεμα αυτο.δικαιωμα του να πιστευει σε οτι θελει οπως και σε εσενα.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει δικαιωμα να επιβαλει την γνωμη του σε αρδμοδιοτητες του κρατους και επισης να πληρωνει η εκκλησια ολους τους φορους.μα ολους!!και να μην πληρωνει το κρατος τους παπαδες γιατι δεν ειναι υποχρεωση του.

ακριβώς.. αλλά ο υπερπόντικας έχει διαφορετική άποψη.. και απλά δεν ανεχεται διαφορετική γνώμη από την δικιά του...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Ουτε οι εξυπναδουλες ειναι εκπληξη.

Ολα μεσα στο προγραμμα.

Μεχρι το οριστικο ξεβρακωμα του καθε κατεργαρη.

Επιτρέψατέ μου, αλλά εξυπναδούλες (στην ουσία κουτοπονηριές) και προσπάθεια εσφαλμένης απόδοσης των γεγραμμένων μου, πράττετε προς το παρόν, μόνον εσείς. Εγώ το μόνο που σας ζήτησα αξιότιμε, είναι το να δημοσιεύσετε ανάρτησή μου εις την οποία να γράφω για ρομαντικές νύχτες και συγκίνηση για το πλήθος που ανεμίζει διάφορα. Τα υπόλοιπα σχόλια περιττεύουν. Ή υπάρχουν ή δεν υπάρχουν αυτές οι αναρτήσεις.

Και κάτι άλλο . Έχω διδαχθεί την τεχνική της αγκιτάτσιας και σας πληροφορώ ότι τυγχάνω δεινός χειριστής. Πάρα ταύτα, την αποφεύγω γιατί έχει σκοπό να διεγείρει το συναίσθημα και την ψυχή του αποδέκτη, προκαλώντας του τρόμο ή ταραχή. Αντίθετα, προτιμώ την προπαγάνδα, διότι είναι πολιτική επιχειρηματολογία που απευθύνεται στη λογική και τη νόηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom