Νέα

Ανοίγεις μπουρδέλο...Άδεια από Μητροπολίτη έχεις; (Καλάβρυτα/ Αίγιο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
Αχ,ναι ετσι ελεγαν...οτι εχω παρωπιδες και δεν κατανοω την λεπτοτητα τους και το οτι ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ τιποτε στην τελικη...Οτι δεν πηραν θεση,αρα δεν ειναι σωστο απο μερους μου να βαζω ταμπελες...
"Ξεχναγαν"ομως οτι και η μη θεση ειναι ΘΕΣΑΡΑ με τα ολα της...Ειδικα οταν ο κοσμος καιγεται και το μουνι θελει να χτενιζεται με την ησυχια του.Και οσο υπαρχουν θα"επανδρωνονται".

Συμφωνούμε.

Σας παραθέτω σχετική μου ανάρτηση.

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=123160.msg2920601#msg2920601]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=123160.msg2920601#msg2920601[/url]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
Ρε σεις εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για μπουρδελο στην επαρχια και για τον Αμβροσιο και οχι για τον εμφυλιο ? Πως διαολο τα καταφερνετε και βγαζετε τα ματια σας για τα πολιτικα σε καθε ασχετο θεμα ?

Έχετε δίκιο. Σας ζητώ συγγνώμη και σταματώ το  :offtopic:

Επισκέπτης
Συμφωνούμε.

Σας παραθέτω σχετική μου ανάρτηση.

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=123160.msg2920601#msg2920601]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=123160.msg2920601#msg2920601[/quote[/URL]]
Ω δεινε χειριστη της αγκιτατσιας το μονο που απεδειξες με το λινκ ειναι οτι τον περασμενο Ιουνη προπαγανδιζες,απευθυνομενος στην λογικη και την νοηση,λιγο γαλανοπανο,λιγο βρωμικο,και μουτζα...

Οφ τοπικ τελος(?),αν και το ζητημα μαλλον λυθηκε...Αθηναιος"επιχειρηματιας"(aka"νταβας")επεκτεινεται στην Αχαια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επί του θέματος....Τα του καίσαρος τω καισαρι, τα του θεού τω θεώ...
Ας βγάλει φετφα η μετρόπλη στους πιστούς της και όσους την παίρνουν στα σοβαρά να μην πηγαίνουν μην και χάσουν την ευλογία...
Το αν θα ανοίξει όμως μπουρδέλο σε μια περιοχή είναι θέμα των εκεί αρχών.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ρε σεις εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για μπουρδελο στην επαρχια και για τον Αμβροσιο και οχι για τον εμφυλιο ? Πως διαολο τα καταφερνετε και βγαζετε τα ματια σας για τα πολιτικα σε καθε ασχετο θεμα ?
Όταν είσαι κολλημένος στόκος, ακόμα και στο νήμα του Λίλα... τάξεις θα δεις. :uglystupid: Ο Λίλας, η Γιώτα, η καμαριέρα που εκμεταλλεύεται ο παλιοπούστης ο Λίλας (pun intended ;)) κ.ο.κ.

Ή τον αφήνεις να ξεραθεί το στόκο ή τον ξεκολλάς με τη σπάτουλα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Ώπα ρε μάγκες,λέει κάπου ότι την άδεια του μπουρδέλου πρέπει να την υπογράψει ο Αμβρόσιος ή ο Ιερώνυμος ή ο οποιοσδήποτε τραγόπαπας :idiot: :think:.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΜΒΡΟΣΙΕ  :birdman:  :birdman:.Αυτοί είπαν την γνωμή τους  :jerking: :jerking:κι εμάς στ'αρχίδια μας  :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το συγκεκριμένο ράσο είναι σκληροπυρηνικός παπάς (δηλ λογικής Χριστόδουλα) και έχει μεγάλη επιρροή όχι μόνο σε Πάτρα/Αιγιάλεια, αλλά και στην κεντρική επιτροπή της εκκλησίας στην Αθήνα (aka Α/Α). :rolleyes:

Γι' αυτό κράτα μια πισινή, γιατί έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μπλοκάρει και μπουζούκια άμα γουστάρει - πόσο μάλλον μπουρδέλο. ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
Ω δεινε χειριστη της αγκιτατσιας το μονο που απεδειξες με το λινκ ειναι οτι τον περασμενο Ιουνη προπαγανδιζες,απευθυνομενος στην λογικη και την νοηση,λιγο γαλανοπανο,λιγο βρωμικο,και μουτζα...

Οφ τοπικ τελος(?),αν και το ζητημα μαλλον λυθηκε...Αθηναιος"επιχειρηματιας"(aka"νταβας")επεκτεινεται στην Αχαια.

Αξιότιμε κ. Υπερπόντικα.

Να σας υπενθυμίσω με την σειρά μου ότι αυτό που αποδείξατε (και αυτό χρησιμοποιώντας απόσπασμα από άσχετο με τους αγανακτισμένους θέμα. Κάτι σαν τον εξοχότατο κ. Καρατζαφέρη δηλαδή, που πήρε απόσπασμα από ομιλία της εξοχοτάτης κ. Παπαρήγα όπου διαστρεβλώνοντας το, και χωρίς να κάμνει καμία αναφορά στο όλο νόημα της συνεντεύξεώς της, έβγαλε το συμπέρασμα ότι η εξοχοτάτη επικροτεί τις απολύσεις) είναι το ότι βρέθηκα στην Πλ. Συντάγματος μαζί με τους αγανακτισμένους μια νύχτα με βροχή. Νύχτα την  οποία και χαρακτήρισα (με περιπαικτική διάθεση) τρέ ρομαντίκ.

Μην ξεχνάτε επίσης, ότι μου πιστώσατε με μία ανάρτηση σχετικά με συγκίνηση για το πλήθος και λοιπά. Σε σχετική παράκλησή μου να την δημοσιεύσετε, αναφερθήκατε στην τιτάνια μνήμη σας και τα σχετικά αναπόδεικτα έπεα πτερόεντα.

Δια ταύτα σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις ανωτέρω αναρτήσεις που μου πιστώνετε και οι οποίες να προέρχονται από το Θέμα : Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... Σκυτάλη από την Ισπανία, και όχι από κάποιο άσχετο όπως : Τι μάρκα βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί η Σέκλανα από το Φυλής 1275.

Και κάτι τελευταίο. Το τί σχέση μπορεί να έχουν οι όποιοι "αγανακτισμένοι¨ή μή, με την καταδικαστική αναφορά μου στην πρακτική των Γκουλάγκ, είναι κάτι το οποίο μόνον εσείς μπορείτε να καταλάβετε. Άσχετο βέβαια το γεγονός ότι δεν πήρατε θέση στην σχετική για τα Γκουλάγκ ερώτησή μου.

Όσον αφορά την ανωτέρω ανάρτησή σας, σας παραθέτω την απάντησή μου.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83462.msg3151722#msg3151722]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83462.msg3151722#msg3151722[/url]

Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για το  :offtopic:

zoroab

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η αντίδραση της εκκλησίας στα μπουρδέλα δεν διαφέρει απο τις σιχαμένες φεμινίστριες και γενικά όλο το αηδιαστικό  αριστερό αντιδραστικό σκυλολόι. Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους και οι δύο θέλουν να εξαναγκάσουν με την βία το άτομο να δεχθεί τα πιστεύω και την ηθική τους. Οι μεν στο όνομα της παράδοσης και των χρηστών ηθών, οι δε με την πρόφαση αυτού που οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι "δικαιοσύνη" ή κάποια άλλη τέτοιου είδους παπαριά που κατεβαίνει στα αυταρχικά σκατόμυαλα τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η αντίδραση της εκκλησίας στα μπουρδέλα δεν διαφέρει απο τις σιχαμένες φεμινίστριες και γενικά όλο το αηδιαστικό  αριστερό αντιδραστικό σκυλολόι. Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους και οι δύο θέλουν να εξαναγκάσουν με την βία το άτομο να δεχθεί τα πιστεύω και την ηθική τους. Οι μεν στο όνομα της παράδοσης και των χρηστών ηθών, οι δε με την πρόφαση αυτού που οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι "δικαιοσύνη" ή κάποια άλλη τέτοιου είδους παπαριά που κατεβαίνει στα αυταρχικά σκατόμυαλα τους.

μην νομίζεις ότι διαφέρουν και ιδεολογικά.. και τα δύο στον ίδιο θεό πιστεύουν .. στον Μαμωνά...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Επειδή συνεχίζετε να μην παρουσιάζετε αποδείξεις επιτρέψτε μου, και προς απάντησή σας, να σας παραθέσω

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=131416.msg3118628#msg3118628]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=131416.msg3118628#msg3118628[/url]

Τα χαρτομάντηλά μου στην διάθεσή σας.

Πατερ................θα ενδωσετε και την αδεια σ αυτουs θα δωσετε???
Ιλασθητι........

Επισκέπτης
Δια ταύτα σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις ανωτέρω αναρτήσεις που μου πιστώνετε και οι οποίες να προέρχονται από το Θέμα : Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... Σκυτάλη από την Ισπανία, και όχι από κάποιο άσχετο όπως : Τι μάρκα βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί η Σέκλανα από το Φυλής 1275.
Απο οπου γουσταρω θα αναδημοσιευω οτι κρινω οτι εχει σχεση με ενα συγκεκριμενο θεμα.

Το τελευταιο site στην Ελλαδα οπου ενα τετοιο(ουτως η αλλως κουκουρουκου)επιχειρημα μπορει να σταθει ειναι το μπου.

Στην τελικη τα γραπτα μενουν και ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

Οσο για τα γκουλαγκ γνωμη και αποψη εχω,και ειναι γνωστη,αλλα ΔΕΝ θα τη συζητησω μαζι σου τωρα γιατι ετσι θελεις.

Χατηρια δεν κανω πουθενα και σε κανεναν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
Πρωτα θα σου βγουν τα νυχακια πανω στο πληκτρολογιο και μετα θα πιασω χαρτομαντηλα.

Καλές οι εξυπναδούλες και οι κουτοπονηριές σας άλλα ρίξτε και καμιά παράθεση για την συγκίνηση, όπως και για το ποιά είναι η θέση σας για την πρακτική των Γκουλάγκ.

Ά... και για να μήν ξεχνιόμαστε, ορίστε τι απαντάτε εσείς -στις ανάλογου ύφους και τύπου με την ανωτέρω ανάρτησή σας- αναρτήσεις.

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=23859.msg3059889#msg3059889]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=23859.msg3059889#msg3059889[/url]

Η προσφορά για τα χαρτομάντηλα ισχύει ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom