Ω δεινε χειριστη της αγκιτατσιας το μονο που απεδειξες με το λινκ ειναι οτι τον περασμενο Ιουνη προπαγανδιζες,απευθυνομενος στην λογικη και την νοηση,λιγο γαλανοπανο,λιγο βρωμικο,και μουτζα...
Οφ τοπικ τελος(?),αν και το ζητημα μαλλον λυθηκε...Αθηναιος"επιχειρηματιας"(aka"νταβας")επεκτεινεται στην Αχαια.
Αξιότιμε κ. Υπερπόντικα.
Να σας υπενθυμίσω με την σειρά μου ότι αυτό που αποδείξατε (και αυτό χρησιμοποιώντας απόσπασμα από άσχετο με τους αγανακτισμένους θέμα. Κάτι σαν τον εξοχότατο κ. Καρατζαφέρη δηλαδή, που πήρε απόσπασμα από ομιλία της εξοχοτάτης κ. Παπαρήγα όπου διαστρεβλώνοντας το, και χωρίς να κάμνει καμία αναφορά στο όλο νόημα της συνεντεύξεώς της, έβγαλε το συμπέρασμα ότι η εξοχοτάτη επικροτεί τις απολύσεις) είναι το ότι βρέθηκα στην Πλ. Συντάγματος μαζί με τους αγανακτισμένους μια νύχτα με βροχή. Νύχτα την οποία και χαρακτήρισα (με περιπαικτική διάθεση) τρέ ρομαντίκ.
Μην ξεχνάτε επίσης, ότι μου πιστώσατε με μία ανάρτηση σχετικά με συγκίνηση για το πλήθος και λοιπά. Σε σχετική παράκλησή μου να την δημοσιεύσετε, αναφερθήκατε στην τιτάνια μνήμη σας και τα σχετικά αναπόδεικτα έπεα πτερόεντα.
Δια ταύτα σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις ανωτέρω αναρτήσεις που μου πιστώνετε και οι οποίες να προέρχονται από το Θέμα : Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... Σκυτάλη από την Ισπανία, και όχι από κάποιο άσχετο όπως : Τι μάρκα βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί η Σέκλανα από το Φυλής 1275.
Και κάτι τελευταίο. Το τί σχέση μπορεί να έχουν οι όποιοι "αγανακτισμένοι¨ή μή, με την καταδικαστική αναφορά μου στην πρακτική των Γκουλάγκ, είναι κάτι το οποίο μόνον εσείς μπορείτε να καταλάβετε. Άσχετο βέβαια το γεγονός ότι
δεν πήρατε θέση στην σχετική για τα Γκουλάγκ ερώτησή μου.
Όσον αφορά την ανωτέρω ανάρτησή σας, σας παραθέτω την απάντησή μου.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83462.msg3151722#msg3151722]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83462.msg3151722#msg3151722[/url]
Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για το