kolonoskopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη κοπέλα δούλευε σε studio με το όνομα bianca; Στη τριγγετοαλυσίδα, έχει πολλές ομοιότητες.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη κοπέλα δούλευε σε studio με το όνομα bianca; Στη τριγγετοαλυσίδα, έχει πολλές ομοιότητες.
..οι περισσοτεροι πλεον,ψαχνουν κοπελες της διπλανης πορτας...εμφανισιακα,και σε υπηρεσιες..Έχω μπερδευτεί πολύ με αυτή την "φοιτήτρια"..
μας μοστράρει συνέχεια τον κώλο, αλλά δεν τον δίνει
είναι για gfe καταστάσεις, αλλά δεν δίνει γλωσσοφιλούδια
όταν φτάσει η ώρα να χύσουμε πρέπει να πάμε στον κάδο σκουπιδιών, αφού ούτε στη φάτσα, ούτε στο στόμα τα παίρνει
ΤΙ στο καλό δίνει τελικά και έχει εντυπωσιάσει τόσους πολλούς ????
Δεν ειναι φοιτητρια?????????..οι περισσοτεροι πλεον,ψαχνουν κοπελες της διπλανης πορτας...εμφανισιακα,και σε υπηρεσιες..
Υ.Γ..ΔΕΝ ειναι φοιτητρια!... ;)
αχααχχχαχαχαχαχαχαχ....ετσι!Δεν ειναι φοιτητρια?????????
Τα λεφτα μας πισω!!!!
..οι περισσοτεροι πλεον,ψαχνουν κοπελες της διπλανης πορτας...εμφανισιακα,και σε υπηρεσιες..
Υ.Γ..ΔΕΝ ειναι φοιτητρια!... ;)
...Κινδυνου...εγώ πάντως στα νειάτα μου γάμησα μία απ'την ...διπλανή πόρτα. Και κώλο έδωσε και γλωσσόφιλα μια χαρά!
αυτή η ψευτοφοιτήτρια από ποια γαμημένη πόρτα βγήκε????
το κορίτσι θα σου μείνει αξέχαστοΑξίζει το κορίτσι;;; Να το δοκιμάσουμε; Είναι καλό στα 4, γιατί είμαι λάτρης ....
το τηλ της Αννι μπορεί να μου το δώσει κάποιος?
Έχω μπερδευτεί πολύ με αυτή την "φοιτήτρια"..
μας μοστράρει συνέχεια τον κώλο, αλλά δεν τον δίνει
είναι για gfe καταστάσεις, αλλά δεν δίνει γλωσσοφιλούδια
όταν φτάσει η ώρα να χύσουμε πρέπει να πάμε στον κάδο σκουπιδιών, αφού ούτε στη φάτσα, ούτε στο στόμα τα παίρνει
ΤΙ στο καλό δίνει τελικά και έχει εντυπωσιάσει τόσους πολλούς ????
Respect!!!!!!!!!!!!!! I bow to your review!!!!!!!!!Η κοπέλα δεν είναι της "αρπαχτής", από τις δικές μου εμπειρίες πάντα. Απλά δεν είναι επαγγελματίας, όπως και οι περισσότερες στο χώρο άλλωστε. Παρέχει συγκεκριμένο πακέτο (όπως το περιέγραψαν τα παιδιά πιο πάνω) και σε όσους αυτό αρέσει, οι άλλοι αλλού. Προσωπικά καλύπτομαι, αλλά άλλοι μπορεί να είναι πιο απαιτητικοί και να την απορρίπτουν. Δεκτό. Η κοπέλα δεν κοροϊδεύει για αυτό που παρέχει, μένει μαζί σου 1 ώρα+, δεν τρώει χρόνο ενδιάμεσα, και πηδιέται με καύλα. Τώρα αν για προσωπικούς λόγους δεν ντύνεται έκφυλα, και γενικά σε θέματα υγιεινής είναι πέραν του συνήθους αυστηρή, αν το αποδεχόμαστε προχωράμε.
Η κοπέλα δεν είναι της "αρπαχτής", από τις δικές μου εμπειρίες πάντα. Απλά δεν είναι επαγγελματίας, όπως και οι περισσότερες στο χώρο άλλωστε. Παρέχει συγκεκριμένο πακέτο (όπως το περιέγραψαν τα παιδιά πιο πάνω) και σε όσους αυτό αρέσει, οι άλλοι αλλού. Προσωπικά καλύπτομαι, αλλά άλλοι μπορεί να είναι πιο απαιτητικοί και να την απορρίπτουν. Δεκτό. Η κοπέλα δεν κοροϊδεύει για αυτό που παρέχει, μένει μαζί σου 1 ώρα+, δεν τρώει χρόνο ενδιάμεσα, και πηδιέται με καύλα. Τώρα αν για προσωπικούς λόγους δεν ντύνεται έκφυλα, και γενικά σε θέματα υγιεινής είναι πέραν του συνήθους αυστηρή, αν το αποδεχόμαστε προχωράμε.
Ωπ τι εγινε ??!!! Επεστρεψε το ασωτο αβυζο και ανεπιδεκτο μαθησεως ρουμανιδιο ??? Επεστρεψε για να παρει το πτυχιο της η γνωστη αβυζη φοιτητρια , αποστηρωμενες πολυ αματιουρ υπηρεσιες το πιτσιρικι , αν εχει βελτιωσει πλεον τις επιδοσεις της και τις υπηρεσιες της , παιζει και να την κατεβασω κ για πτυχιο μεχρι το καλοκαιρι
φαινεται πως ξαναγυρισε αλλα με αλλο ονομα