συντομη κριτικη για την κορασιδα.
δηλωσε ρουμανα,24-25 ετων,1,60,47 κιλα,1,5 βυζι(αν ηταν λιιγο μεγαλυτερο θα ηταν το ιδανικο),οτι βλεπετε στις φωτο,ανεξαρτητη τωρα,αλλα οπως μου ειπε εχει προυπηρεσια λιγους μηνες σε στουντιο κλπ. εγω δεν ειμαι στουντιακιας κι ετσι δε την ηξερα.
λοιπον συνεννοηση πολυ δυσκολη στο τηλ , ηρθε μονη της στο ραντεβου,την πηρα γιατι ειχα κολλησει με κατι φωτος στην αγγελια της που ειχε. καμμια σχεση βεβαια με την αναποδη εννοια ομως. ηταν αυτη η ιδια στις φωτο,αλλα ηταν χαλια και χανει πολυ.απο κοντα ειναι πολυ καλυτερη.τραβηξα κι εγω μερικες και με την αδεια της τις ανεβαζω.
μετα τις γνωριμιες κλπ στον αγωνα τα εδωσε ολα. στοματικο ακα πολυ καλο,βαθυ με πολυ σαλιο και deepthroats,με καραμελλωμα και της γυρω περιοχης για ωρα.δακτυλοσκοπηση και μοσχομυριστο μουνακι το οποιο και γευτηκα αρκετα.καλες αντοχες στο κυριο μερος με αληθοφανεις φωνες και καλη συμμετοχη σε ολες τις στασεις που δοκιμασα. καλυτερη φυσικα η πισω οψη οπου και κατεθεσα δις
δυστυχως δεν παρεχεται η πισω οπη αλλα δε γαμιεται,δε μπορουμε να τα χουμε ολα.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση,συμφωνώ με όσα γράφεις, συναντήθηκα μαζί της (αν και δυσκολεύτηκα να συνεννοηθώ και έφαγα χοντρό στήσιμο) αλλά με αποζημίωσε χαρίζοντας ένα απο τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει με call girl σε gfe mode και για λάτρεις των petit . Είναι και καλό κορίτσι ... Δεν ξέρω πως αλλά θα επιθυμούσα να βάλω και μια κριτική .
Πληροφορίες