Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 22.173
Εννοείται αυτοοΕσύ είσαι στα γούστα μου άλλωστε στο'πα και από κοντά ότι είσαι πολύ καυλωτική με τα tattoo. Ελπίζω να πέρασες κι εσύ καλά μαζί μου
Εννοείται αυτοοΕσύ είσαι στα γούστα μου άλλωστε στο'πα και από κοντά ότι είσαι πολύ καυλωτική με τα tattoo. Ελπίζω να πέρασες κι εσύ καλά μαζί μου
Μάλλον οπαδός της Ελένης ΛουκάΤι είσαι ρε φίλε; Της Ορθοδοξης Μαρτυρίας;
Όχι της Οθωμανικής!!! Χαχαχαχα καλό ε!Τι είσαι ρε φίλε; Της Ορθοδοξης Μαρτυρίας;
Στα γούστα μου είσαι! Γιατί διαβαζω ότι είσαι κουκλάρα! Κ κορμάρα! Αλλά έχω αυτό το θέμα, όποτε θα πάω σε κάτι με λιγότερα τατου προς το παρόν, αλλά επιφυλάσσομαι μελλοντικά!Ε τι να κάνουμε τότε βρε αγάπη, προφανώς δεν είμαι στα γούστα σου
Καλά Χριστούγεννα κούκλαΚαλά Χριστούγεννα σε όλους με αγάπη υγεία κατανόηση σύνεση ενσυναίσθηση και δημιουργία!!
Αυτό εννοώ δεν είμαι στα γούστα σου λόγω τατού, το οποίο λογικό! It's not for everyone, I know I'm extreme!Όχι της Οθωμανικής!!! Χαχαχαχα καλό ε!
Απλά δεν μου αρέσουν! Άποψη μου! Λίγα κ μικρά οκ! Αλλά όχι σφαγή!
Είναι κρίμα να χαλάει, η ομορφιά του γυναικείου δέρματος.
Στα γούστα μου είσαι! Γιατί διαβαζω ότι είσαι κουκλάρα! Κ κορμάρα! Αλλά έχω αυτό το θέμα, όποτε θα πάω σε κάτι με λιγότερα τατου προς το παρόν, αλλά επιφυλάσσομαι μελλοντικά!
Είναι λίγο αλλά δεν πειράζει!Μόνο εμένα μου φαίνεται μαλακια να ενημερώνεις μια κοπέλα ότι δεν θα την πάρεις;
Χρόνια πολλά, Άννα
Είδες τι μεγάλο κακό σε βρήκε που δε σε προτιμάει; Βάλε μαύρα και να πενθήσεις!!!Αυτό εννοώ δεν είμαι στα γούστα σου λόγω τατού, το οποίο λογικό! It's not for everyone, I know I'm extreme!
Σωστός ρε μάγκα! Και να μην είναι μια κοπέλα στα γούστα σου δε βγαίνεις να το διατυμπανίζεις ότι δε θα την πάρειςΜόνο εμένα μου φαίνεται μαλακια να ενημερώνεις μια κοπέλα ότι δεν θα την πάρεις;
Χρόνια πολλά, Άννα
ποιον χασαμε ρε παιδια???Είδες τι μεγάλο κακό σε βρήκε; Βάλε μαύρα και να πενθήσεις!!!
Μην αγχώνεσαι κανέναν. Απλά για τον τύπο που λέει ότι δε θα την πάρει λόγω των πολλών tattoo που έχει. Λες και θα χάσει η Βενετιά βελόνι για την κοπέλαποιον χασαμε ρε παιδια???
y e s ! ! !Missed me?
χωρις ζαχαρη???.........χρονια πολλα Αννουλα!!!Όντως τα κάνω τέλεια I wasn't lyiiinggg hihihi
Τι χωρίς ζάχαρη καλέ??χωρις ζαχαρη???.........χρονια πολλα Αννουλα!!!