Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.840
- Πόντοι
- 486
Θα σου κάνω Παρέα μέχρι να γυρίσουν με την ψαριά τους χαχαΠάτε για ψαροντουφεκο εσείς εγώ θα σας περιμένω στο τσιπουραδικο
Θα σου κάνω Παρέα μέχρι να γυρίσουν με την ψαριά τους χαχαΠάτε για ψαροντουφεκο εσείς εγώ θα σας περιμένω στο τσιπουραδικο
Παρεούλα οι γέρικες ψυχές
....με κοκκαλα συμβιβαζεσαι?!?!σκακι η κανα ποκερακι παιζει???
Η κακαλα....χαχαχαχα....με κοκκαλα συμβιβαζεσαι?!?!
ναι ρε τι ρωτας???....χαχαχχα....με κοκκαλα συμβιβαζεσαι?!?!
....διαλογισμος κ Ζεν φαση?!?!Είμαι με την Αννα τώρα,σταματηστε δε μπορούμε να συγκεντρωθουμε.
Γιόγκα κανουμε....διαλογισμος κ Ζεν φαση?!?!
....με προσοχη ομως, μν γινει κανα "κρακ" παραξενο κ σκορπισουν ολαΓιόγκα κανουμε
Έλα να μαζευόμαστεΘα σου κάνω Παρέα μέχρι να γυρίσουν με την ψαριά τους χαχα
Καλέ ελεύθερα μου έλειψε ο καφενεςέλα μη σπαμαρετε το θρεντ της κοπέλας
σταμάτα εσύ, αμέσως... τσιμπησες.Καλέ ελεύθερα μου έλειψε ο καφενες
Δεν είμαι πολύ καλη αλλά κάτι θα κάνουμεΠαιδιά, εγώ μετά τη βουτιά ένα μασαζάκι θέλω μόνο από τη κοπέλα...
Πφφφ όλο με πειράζειςσταμάτα εσύ, αμέσως... τσιμπησες.
οχι θα σε αφησω...Πφφφ όλο με πειράζεις
Μάλλον είναι γραφτό να μην συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι μαςοχι θα σε αφησω...
ποτε θα πεταξεις τα νυχια του γυπα και τις 3πατες γαλοτσες λες και πας να χορεψεις παν παν ανισορροπη δισκο και θα βαλεις ελεγκαντ πεδιλακι να κανουμε ραδεβου ?
η μπλε κουρελου-φλοκατη των ωμων μ'αρεσει btw
πάντως για τα νύχια του γύπα, συμφωνώ κι εγώ!!Μάλλον είναι γραφτό να μην συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι μας
Κάτι προβλήματα που έχετε οι γκομενιαρηδες όταν πάτε σε κορίτσι της δουλειάς.οχι θα σε αφησω...
ποτε θα πεταξεις τα νυχια του γυπα και τις 3πατες γαλοτσες λες και πας να χορεψεις παν παν ανισορροπη δισκο και θα βαλεις ελεγκαντ πεδιλακι να κανουμε ραδεβου ?
η μπλε κουρελου-φλοκατη των ωμων μ'αρεσει btw