Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.921
- Πόντοι
- 11.146
.... καλε υπαρχει λυση
Με κάτι τέτοια τα έξυνα τον Αύγουστο τύπε μου ....... καλε υπαρχει λυση
Ψήνομαι να τα κάνω δώρο στην Ηλέκτρα.Με κάτι τέτοια τα έξυνα τον Αύγουστο τύπε μου ...
Στο Jumbo τα πήρες ?
....για να σ τα ξυνει?!?!?!?Ψήνομαι να τα κάνω δώρο στην Ηλέκτρα.
Μετά την πράξη θα είσαι σαν να έχεις παλέψει με γάταΨήνομαι να τα κάνω δώρο στην Ηλέκτρα.
Πάντα υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς.....για να σ τα ξυνει?!?!?!?
....εφεραν τα Jumbo BDSM αξεσουαρ?!?!?!?!Με κάτι τέτοια τα έξυνα τον Αύγουστο τύπε μου ...
Στο Jumbo τα πήρες ?
....εφεραν τα Jumbo BDSM αξεσουαρ?!?!?!?!
Κύριε Καθηγητά.. Το τελευταίο Διάστημα μου βγαίνουνε άγρια γούστα..Πολύ ψαγμενους σάς βρίσκω, ρε μπας καί τό γυρίσατε στα άγρια;
....ελα ρε, αυτα ειναι faux, αποκριατικα για παιχνιδι, εδω μιλαμε για BDSM και "παγωμενο ατσαλι"E-JUMBO To Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα JUMBO
Σετ Τεχνητά Νύχια με Κόλλα Ολογραφικά Μαύρο Διαμάντι - 12 τμχ. < Σετ Οβάλ-Μυτερά Τεχνητά Νύχια με Σχέδια & Κόλλα | Jumbowww.e-jumbo.gr
....αρχοντα το μονο αγριο που γυριζω, ειναι το αγριογουρουνο στην σουβλαΠολύ ψαγμενους σάς βρίσκω, ρε μπας καί τό γυρίσατε στα άγρια;
Ό μέντορας θα φταίειΚύριε Καθηγητά.. Το τελευταίο Διάστημα μου βγαίνουνε άγρια γούστα..
Ισχύει..Ό μέντορας θα φταίει
Βάλε και έρχομαι....αρχοντα το μονο αγριο που γυριζω, ειναι το αγριογουρουνο στην σουβλα
....τα τσιπουρα θα'ναι με γλυκανισο ομως, αλλιως κοα-κοα κ περτικαλαδα απο την ΕΨΑ (οχι δν χτυπησα για να σας προλαβω τους Αθηνεζους)Βάλε και έρχομαι
Είμαστε οκ εκεί θά τά χαλάσουμε ; τά τσίπουρα καί τά άλλα ηδύποτα δικά μου.....τα τσιπουρα θα'ναι με γλυκανισο ομως, αλλιως κοα-κοα κ περτικαλαδα απο την ΕΨΑ (οχι δν χτυπησα για να σας προλαβω τους Αθηνεζους)
ε και συ μην επιμένεις, δε θα με τουμπάρεις... όσο και αν θες να βρεθούμεΕ άμα σου είναι deal breaker ένα νύχι κρίμα λολ