papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.502
- Πόντοι
- 27.261
ούτε οι δικοί σου δρόμοι θα σμίξουνπάντως για τα νύχια του γύπα, συμφωνώ κι εγώ!!
ούτε οι δικοί σου δρόμοι θα σμίξουνπάντως για τα νύχια του γύπα, συμφωνώ κι εγώ!!
Έτσι ξεχωρίζουν τα αγόρια από τους αντρεςΚάτι προβλήματα που έχετε οι γκομενιαρηδες όταν πάτε σε κορίτσι της δουλειάς.
Γι'αυτό και εγώ μένω ελεύθερο πουλί. Ώστε όταν συναντήσω κάποια Άννα με νυχαρες να της λέω τράβα νυχιες και ας μείνουν σημάδια.
Δεν ξέρεις τι χάνεις....
πριν πάμε.Κάτι προβλήματα που έχετε οι γκομενιαρηδες όταν πάτε σε κορίτσι της δουλειάς.
Γι'αυτό και εγώ μένω ελεύθερο πουλί. Ώστε όταν συναντήσω κάποια Άννα με νυχαρες να της λέω τράβα νυχιες και ας μείνουν σημάδια.
Δεν ξέρεις τι χάνεις....
Ρε βαλτην να σε γδάρει, λέμε.πριν πάμε.
μα ελεύθερος είμαι και εγώ, αν είχα σχέση δε θα ασχολιομουν με καμία Άννα.
δεν έχω απωθημένα παντρεμένου.
Δε χάνω κάτι, τα έχω ζήσει.
μου αρέσουν τα νύχια στις κοπέλες, μιας και τα άκρα είναι από τα πρώτα που προσέχω πάνω τους.Ρε βαλτην να σε γδάρει, λέμε.
Κι αν σε ρωτήσουν, πες περήφανα πως ήταν η Άννα, όχι το Μαρικακι του Λαινη στο ετερος εγω.
Με'χουνε Στοιχειωσει Αυτα Τα Τατοο σου !!!! Βγαλε Φωτο Να δουμε Ολη την τεχνη στο κορμι σου Καθαρα.... Λεω εγω τωρα !?Από αύριο ξανά κοντά σας αγόρια Κ σύντομα με φρέσκιες φωτοοο
Επειδή ο όγκος μηνυμάτων μέσα στις διακοπές ήταν πολύ μεγάλος όποιος θέλει ας ξαναστείλει για πιο άμεση εξυπηρέτηση
Τι γρατζουνιές μου λες??Κάτι προβλήματα που έχετε οι γκομενιαρηδες όταν πάτε σε κορίτσι της δουλειάς.
Δεν ξέρεις τι χάνεις....
Σε εμενα δεν εσταξε αιμα αλλα μια χαρα ξηγηθηκε η Αννα. Ετσουζαν μεχρι την αλλη μερα το πρωι.Τι γρατζουνιές μου λες??
Να μπουν τα νύχια μέσα στο δέρμα να τρέξει αιματακι!!
Έτσι γίνεται η σωστή δουλειά!!
Το δέχομαι,καλό είναι και αυτόΣε εμενα δεν εσταξε αιμα αλλα μια χαρα ξηγηθηκε η Αννα. Ετσογζαν μεχρι την αλλη μερα το πρωι.
Δείξε νύχι να τοποθετηθουμε
Ε άμα σου είναι deal breaker ένα νύχι κρίμα λολμου αρέσουν τα νύχια στις κοπέλες, μιας και τα άκρα είναι από τα πρώτα που προσέχω πάνω τους.
αλλά... απεχθάνομαι εξίσου ότι είναι ψεύτικο, γιατί απλά είναι αντιαισθητικό.
αν εσένα (και στους υπόλοιπους) σου αρέσει το ψεύτικο, πάσο.
αλλά, αφού δε θα σμίξουν οι δρόμοι μας με την Άννα όπως είπε...
Ε μην μου λες τέτοια τώρα άκου εκεί ζαρωσειιΜε'χουνε Στοιχειωσει Αυτα Τα Τατοο σου !!!! Βγαλε Φωτο Να δουμε Ολη την τεχνη στο κορμι σου Καθαρα.... Λεω εγω τωρα !?
Γιατι Απο Κοντα Λιγο Δυσκολο να τα χαρω.... Απ'οτι βλεπω με τετεια σειρα προτεραιοτητας ? Θα Εχουν Θολωσει - Ζαρωσει οταν φτασω στην πορτα σου !!!!!
Καλέ θα σπάσουνΤι γρατζουνιές μου λες??
Να μπουν τα νύχια μέσα στο δέρμα να τρέξει αιματακι!!
Έτσι γίνεται η σωστή δουλειά!!
On average 20 ίσως θα έλεγαΡε σύ @Anna24 έτσι από απορία,ποσά μηνύματα έχεις την ημέρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε άμα σου είναι deal breaker ένα νύχι κρίμα λολ
normal...On average 20 ίσως θα έλεγα
And why would I do thatnormal...
Γι'αυτο που είσαι...θα έλεγα κ λίγα !
ΥΓ: δεν πιστευω να μας δίνεις λάθος νουμερο?!
cos....u wouldn't like to scare us!And why would I do that
Καλά δεν είναι και φιξ αυτό, could be less could be morecos....u wouldn't like to scare us!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε?
thought so...in fact i thought it would be muuuuuuuch more!!!Καλά δεν είναι και φιξ αυτό, could be less could be more