Κορμάρα και τυπαρα! Θα πας μπροστά στη ζωή σου με ο,τι κι αν ασχοληθείς, γιατί είσαι όμορφη μέσα σου και αληθινή!Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Και που θα πάει, θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε!
Κορμάρα και τυπαρα! Θα πας μπροστά στη ζωή σου με ο,τι κι αν ασχοληθείς, γιατί είσαι όμορφη μέσα σου και αληθινή!Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Mε το υλικό που ανεβάζεις , δεν έχει μείνει ελεύθερο χέρι να γράψουμε... Να μας συγχωρείς. .Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Απίθανο κορμάκι που θα ήθελα πολύ να γλύψω πόντο πόντο !! (θα χρειαστεί κάποια ώρα !! είσαι και ψηλό κορίτσι !!)Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Προκαλείς απανωτά εγκεφαλικά καυλιτσα!!!Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Αυτά κάνεις και μετά δεν μπορούμε να σε βρούμε ούτε με αίτηση...!Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Εεε με λίγη καλή διάθεση τώρα π μπήκαν κ οι ζέστες όλα θα γίνουν!Αυτά κάνεις και μετά δεν μπορούμε να σε βρούμε ούτε με αίτηση...!
ΆψογηΝα μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
...σταθερο κ απο την αρχη ειναι στα 150 η ωρα!Τιμοκατάλογος για το μωρό υπάρχει κάπου ή ότι κάτσει στο Viber ?
Άντε να δούμε!Εεε με λίγη καλή διάθεση τώρα π μπήκαν κ οι ζέστες όλα θα γίνουν!
Μήπως έχει πέσει αφραγκια?Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Όχι δεν έχω σκοπό να ξανανεβασω κάτι εδώ με το πρόσωπο μουΚαλησπέρα . Κάπου θυμαμαι είχες ανεβάσει και πρόσωπο πιο παλιά αλλά δεν μπορώ να το βρω και για μένα μετράει πολύ για να συναντήσω κάποια κοπέλα . Υπάρχει περίπτωση να το ανεβάσεις η να μου θυμησεις σε ποιο νήμα ήταν ;
Δεν έχω τέτοια εικόνα εγώΜήπως έχει πέσει αφραγκια?
Δεν πολύ μιλάς τελευταίαΜάλλον με βαρεθηκατε εδώ Ε
Ε μόνη μου να μιλάω σαν τη Jeanne d'ArcΔεν πολύ μιλάς τελευταία
Μάλλον με βαρεθηκατε εδώ Ε