Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.348
- Πόντοι
- 46.423
Καλώς την Αννούλα.
Τώρα που εμφανίστηκες, όλο και κάποιος θα κάνει το νήμα καφενείο.
Μεγάλη η χάρη σου.
Περαστικός είμαι ...
Καλώς την Αννούλα.
Μεγάλη η χάρη σου.
ΚαλησπέραΜάλλον με βαρεθηκατε εδώ Ε
Ε μου έλειψε το βαιμπ λίγο η αλήθεια είναι. Θέλει κανείς να τσακωθούμε λίγο? ΧαχαχαχαΚαλώς την Αννούλα.
Μεγάλη η χάρη σου.
Καλησπέρα μωροΕ μου έλειψε το βαιμπ λίγο η αλήθεια είναι. Θέλει κανείς να τσακωθούμε λίγο? Χαχαχαχα
Εσενα να βαρεθουμε....ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Μάλλον με βαρεθηκατε εδώ Ε
Σε καμία περίπτωση. Απλώς είμαστε ευγενικοί και τζεντελεμαν και περιμένουμε εσύ να πεις την πρώτη κουβέντα..Μάλλον με βαρεθηκατε εδώ Ε
Καμμια φωτό θα ανεβάσεις να καυλωσουμε ? Οχι με τρίχες..Θέλει κανείς να τσακωθούμε λίγο? Χαχαχαχα
Για σένα σίγουρα όχιΚαμμια φωτό θα ανεβάσεις να καυλωσουμε ? Οχι με τρίχες..
Αααα όχι σαν σωστη κυρία περιμένω από εσάς την πρώτη κίνησηΣε καμία περίπτωση. Απλώς είμαστε ευγενικοί και τζεντελεμαν και περιμένουμε εσύ να πεις την πρώτη κουβέντα..
Καλησπέρα αγάπηΚαλησπέρα μωρο
έχω κάνει 2 ραντεβού με την Άννα που ακριβώς είδες τις τρίχες εγώ δεν είδα πουθενά...ούτε στο μουνακι της... πουθενά!!!!Καμμια φωτό θα ανεβάσεις να καυλωσουμε ? Οχι με τρίχες..
Τωρα πραγματικα και να ειχε διαθεση να ανεβασει, θα ανεβασει λες μετα απο αυτο; Ρε τι μαλακες υπαρχουν!Καμμια φωτό θα ανεβάσεις να καυλωσουμε ? Οχι με τρίχες..
Ειχε ανεβάσει κατι φωτο της που δεν την κολακευαν καθολου.έχω κάνει 2 ραντεβού με την Άννα που ακριβώς είδες τις τρίχες εγώ δεν είδα πουθενά...ούτε στο μουνακι της... πουθενά!!!!
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Παραήμασταν σιωπηλοι..Αααα όχι σαν σωστη κυρία περιμένω από εσάς την πρώτη κίνηση
Εγω πάντως δεν είδα πουθενά... αλλά δεν θα κοιτάξω αν έχει τρίχες κάπου αλλά να περιποιηθώ το μουνακι της!!!!Ειχε ανεβάσει κατι φωτο της που δεν την κολακευαν καθολου.
Δεν εχω συναντηθεί μαζι της, δεν ξερω αν θα έρθει σε ραντεβού μαζι μου.
Αννουλα θα κλείσουμε ραντεβού?
Νομίζω είμαι λίγο εκτός του μπάτζετ σου κούκλεΕιχε ανεβάσει κατι φωτο της που δεν την κολακευαν καθολου.
Δεν εχω συναντηθεί μαζι της, δεν ξερω αν θα έρθει σε ραντεβού μαζι μου.
Αννουλα θα κλείσουμε ραντεβού?
Ας τα λέει κ κάποιος άλλος να μην φαίνομαι κακιάΤωρα πραγματικα και να ειχε διαθεση να ανεβασει, θα ανεβασει λες μετα απο αυτο; Ρε τι μαλακες υπαρχουν!
...γτ οχιΕ μόνη μου να μιλάω σαν τη Jeanne d'Arc
το 90% είναι απλά αναγνώστες και σχολιαστές για να περάσουν την ώρα τους και να φαντασιώνονται ότι με την γοητεία τους θα μπορέσουν να ρίξουν ένα τσάμπα ή με μεγάλη έκπτωση πούτσο σε μια νεαρή και όμορφη κοπέλαΝομίζω είμαι λίγο εκτός του μπάτζετ σου κούκλε
Γτ το λες;το 90% είναι απλά αναγνώστες και σχολιαστές για να περάσουν την ώρα τους και να φαντασιώνονται ότι με την γοητεία τους θα μπορέσουν να ρίξουν ένα τσάμπα ή με μεγάλη έκπτωση πούτσο σε μια νεαρή και όμορφη κοπέλα
Υ.Γ: τους έχω νέα δεν θα το καταφέρουν
εγώ παίρνω τηλέφωνο πληρώνω γαμάω την ευχαριστώ για την υπηρεσία της και φεύγωΓτ το λες;
Δεν είναι όλοι σαν εσένα.