Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 22.279
Ε παίζει το ρόλο τουΔλδ όσοι ή όσες είναι τριχωτοί είναι καυλομενοι συνέχεια???????
Ε παίζει το ρόλο τουΔλδ όσοι ή όσες είναι τριχωτοί είναι καυλομενοι συνέχεια???????
Εσεις οι ομορφες γυναικες ευκαιρια ψαχνετε για παρεξηγησηεπειδή το ακούω συνέχεια αυτό έχετε παρεξηγήσει. Δεν με ενοχλεί η τριχοφυΐα με ενοχλεί η ζούγκλα
Εχουν ανεβασμενη τεστοστερονη με οτι αυτο συνεπαγεταιΔλδ όσοι ή όσες είναι τριχωτοί είναι καυλομενοι συνέχεια???????
Απλά πήρα την ευκαιρία να διευκρινίσω ότι ΔΕΝ με ενοχλεί καθόλου η ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΈΝΗ τριχοφυΐα γιατί το έχω ακούσει σαν άγχος από πολλούς από τότε π το σχολίασαΕσεις οι ομορφες γυναικες ευκαιρια ψαχνετε για παρεξηγηση
Στη δευτερη γραμμη γραφω οτι η τριχοφυια ειναι καλο γιατι υποδηλωνει ψηλη τεστοστερονη και λιμπιντο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουν ανεβασμενη τεστοστερονη με οτι αυτο συνεπαγεται
Απλά πήρα την ευκαιρία να διευκρινίσω ότι ΔΕΝ με ενοχλεί καθόλου η ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΈΝΗ τριχοφυΐα γιατί το έχω ακούσει σαν άγχος από πολλούς από τότε π το σχολίασα
Και εμεις που ειμαστε μετοχοι της εταιρειας τι θα απογινουμε;Νομίζω εννοούσε πιο πολύ το βαιμπ κ όχι το brand σαν brand. Δεν φοράω ούτε στηρίζω την συγκεκριμένη εταιρία
Σερβιτόροι σε στριπτιτζαδικο.....Και εμεις που ειμαστε μετοχοι της εταιρειας τι θα απογινουμε;
Χμμμ θα μπορούσε να συζητηθεί σίγουρα. Εγώ σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να προσφέρω dom υπηρεσίες στραπον κλπΆννα καλησπέρα με 2 άντρες bi θα σε ενδιέφερε ??
Ποια ειναι αυτη?φιλη σου?Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
???Ποια ειναι αυτη?φιλη σου?
Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
ΆψογηΝα μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Ξέρεις πάντως τον τρόπο να δίνεις πνοή στο νήμα... εύγε κούκλα μου..Να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχει πέσει λίγο νεκρα εδώ μέσα αγόρια
Ρε φίλε πόσο ζουμ έκανες για να τα παρατηρήσεις όλα αυτά?χωρις καμμια κακη προθεση και απλα λεγοντας οτι βλεπω απο τις φωτο, διακρινω τριχοφυια σε μπρος και πισω τρυπουλες , ραγαδες και τριχες γυρω απο τις θηλες ? τουλαχιστον εισαι τιμια και δεν βαζεις φωτοσοπ