DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 81
Αντε μπράβο! Στείλε τώρα μια πανοραμική δοντιών να δούμε αυτό το θεματάκι με τα σφραγίσματα μαζί με την έμπειρη ομάδα του μπου.Δεκτή τότε
Αντε μπράβο! Στείλε τώρα μια πανοραμική δοντιών να δούμε αυτό το θεματάκι με τα σφραγίσματα μαζί με την έμπειρη ομάδα του μπου.Δεκτή τότε
I taught principles and ethics, τυπε. Που θα ελεγε και ο Βαγγελας.έτσι ρίχνουν τα κοράσια τα μέλη του μπου.
το έχουν με το σπρέχεν...
Σου πανε τα κόκκινα πολυ!!!!!!!!!!!!!!Κάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?
ανεβασε τοΠλέον από ότι βλέπω πάντως από τιμές στο μέσο όρο παίζω. Κ χωρίς κανένα έξτρα μην σου πω it's a bargain too
Σου έλειψαν οι τρίχες και οι ραγαδες μου?πέθανε το νήμα....
Καμμία φωτό φρεσικια ?
χαχα ειναι ωραια και δυστυχως το ξερειΣου έλειψαν οι τρίχες και οι ραγαδες μου?
οχι βέβαια...Σου έλειψαν οι τρίχες και οι ραγαδες μου?
Προφανώςοχι βέβαια...
μπορείς να ανεβάσεις και χωρίς τρίχες.. ξουραφια υπάρχουν
για το καλό σου βρε, να δει αν βελτιώθηκεςΠροφανώς
Απλά μου κάνει εντύπωση που έρχεται να ζητήσει φωτό ο μόνος που βρέθηκε να σταθεί στα ψεγάδια
Αφιερωμένο σε όλους τους "haters" σου.....Προφανώς
Απλά μου κάνει εντύπωση που έρχεται να ζητήσει φωτό ο μόνος που βρέθηκε να σταθεί στα ψεγάδια
γι αυτό ρε σε αγαπάνε οι γυναίκες !!!!!Αφιερωμένο σε όλους τους "haters" σου.....
Πολλά πολλά φιλιά!
Τις καλησπερες μου...γι αυτό ρε σε αγαπάνε οι γυναίκες !!!!!
που είσαι εσύ, σπάνια σε βλέπουμε τελευταία...
Αννα εισαι μακραν το πιο επιδραστικο κοριτσι εδω μεσα (influencer στα ελληνικα), μπορει να εξαφανιζεσαι για εβδομαδες ή και για μηνες, αλλα με την παραμικρη υποψια επανεμφανισης σου μαζευομαστε κατα 10δες και πιανουμε τα στασιδιαΣου έλειψαν οι τρίχες και οι ραγαδες μου?
βασικά δεν έχεις καθόλου άδικο.Τις καλησπερες μου...
Έχω βαρεθεί λίγο...όλο τα ίδια και τα ίδια .....το μόνο που αλλάζει είναι το nickname.....
Ε...που και που το παίζω guest star
Προφανώς
No u don't αλλά δεν πειράζειΕίσαι ωραίο μωρό να τα λέμε αυτα..
μαζεύω λεφτά για να κλεισω ραντεβού μαζι σού.
Πόσο σε λατρεύω που γράφεις τα, όχι και ευκαταφρόνητα, εκατοστά σου τους σιχαμενους κομπλεξες που θα πουν"αγαπουλης" για να μας φτιάχνεις έτσι την διάθεσηΑφιερωμένο σε όλους τους "haters" σου.....
Πολλά πολλά φιλιά!