BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.314
- Πόντοι
- 27.636
εγώ παίρνω τηλέφωνο πληρώνω γαμάω την ευχαριστώ για την υπηρεσία της και φεύγω
Μην ασχολείσαι με τύπους που θέλουν απλά να βλέπουν.
εγώ παίρνω τηλέφωνο πληρώνω γαμάω την ευχαριστώ για την υπηρεσία της και φεύγω
Καλησπέρα θεαρα Αννα!!!!Για σένα σίγουρα όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααα όχι σαν σωστη κυρία περιμένω από εσάς την πρώτη κίνηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγάπη
Τι το κακό έχουν οι τρίχες; Αν είναι περιποιημένη η τριχοφυία (κι όχι κανένας αφρόντιστος θάμνος), μπορώ να πω ότι είναι και ερεθιστική, φτάνει να είναι καθαρό, μοσχομυρωδάτο και καλοσχηματισμένο και το περιεχόμενο.έχω κάνει 2 ραντεβού με την Άννα που ακριβώς είδες τις τρίχες εγώ δεν είδα πουθενά...ούτε στο μουνακι της... πουθενά!!!!
Kαι που ακριβως ειχε η αννα?Τι το κακό έχουν οι τρίχες; Αν είναι περιποιημένη η τριχοφυία (κι όχι κανένας αφρόντιστος θάμνος), μπορώ να πω ότι είναι και ερεθιστική, φτάνει να είναι καθαρό, μοσχομυρωδάτο και καλοσχηματισμένο και το περιεχόμενο.
Εγώ γενικά απάντησα με αφορμή την κουβέντα που άνοιξε άλλος περί τριχοφυίας, κι όχι σε σχέση με την Άννα, που δεν την έχω συναντήσει ως τώρα.Kαι που ακριβως ειχε η αννα?
Παράλειψη μου ήταν δεν είπα κάτι. Αλλά δεν μιλάμε κ για κανένα πουλόβερ let's chillΆννα, είσαι και γαμώ τα καβλάκια, και πολλά μπορούν να σου συγχωρεθούν. Και οι τρίχες γυρω απ' τη ρώγα επίσης. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι χάλια. Όποιος σου είπε το αντίθετο είναι αγαπούλης και να τον προσέχεις. Είναι ερωτευμένος και βλέπει ωραίο καθετι δικο σου. Και την κουράδα σου να του δείξεις, θα πει "χμμ, ανώτερη από το μέσο όρο"
Φυσικά και δεν είναι πουλοβερ. Και φυσικά δεν είναι σημαντικό. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι είσαι ωραίο μουνάκι. Τις τρίχες τις βγάζεις και τέρμα. Απλά, καταλαβαίνεις ότι αν ήσουν κανενα μιλφοσαραβαλο και έκανες το ίδιο, θα έπαιρνες άφεση πολύ πολύ πιο δύσκολα! Τεσπα εληξε. Περιμενουμε νεες φωτο, και να μη μασάς. Να πεισμώνεις.Παράλειψη μου ήταν δεν είπα κάτι. Αλλά δεν μιλάμε κ για κανένα πουλόβερ let's chill
Γλυκές καλημερεςΠαράλειψη μου ήταν δεν είπα κάτι. Αλλά δεν μιλάμε κ για κανένα πουλόβερ let's chill
Ρε Άννα είσαι πολύ ακριβη και δεν δίνεις κωλο!Ε μου έλειψε το βαιμπ λίγο η αλήθεια είναι. Θέλει κανείς να τσακωθούμε λίγο? Χαχαχαχα
Δεν μασαω, ξενερωνω. Δεν περιμένω ν πάρω επιβεβαίωση από εδώ. Απλά προφανώς όταν χαρίζεις γάιδαρο κ τον κοιτάνε στα δόντια (έχω κ κάτι σφραγίσματα αν θέλετε να αναλύσουμε κ αυτά) την επόμενη φορά που θα θες να χαρίσεις θα το σκεφτείς διπλά.Φυσικά και δεν είναι πουλοβερ. Και φυσικά δεν είναι σημαντικό. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι είσαι ωραίο μουνάκι. Τις τρίχες τις βγάζεις και τέρμα. Απλά, καταλαβαίνεις ότι αν ήσουν κανενα μιλφοσαραβαλο και έκανες το ίδιο, θα έπαιρνες άφεση πολύ πολύ πιο δύσκολα! Τεσπα εληξε. Περιμενουμε νεες φωτο, και να μη μασάς. Να πεισμώνεις.
Πλέον από ότι βλέπω πάντως από τιμές στο μέσο όρο παίζω. Κ χωρίς κανένα έξτρα μην σου πω it's a bargain tooΡε Άννα είσαι πολύ ακριβη και δεν δίνεις κωλο!
Σίγουρη επιτυχία για άλλες 10 σελίδες αεναων συζητήσεων!
Σφραγίσματα??? Γομφίος ή τραπεζίτης???Δεν μασαω, ξενερωνω. Δεν περιμένω ν πάρω επιβεβαίωση από εδώ. Απλά προφανώς όταν χαρίζεις γάιδαρο κ τον κοιτάνε στα δόντια (έχω κ κάτι σφραγίσματα αν θέλετε να αναλύσουμε κ αυτά) την επόμενη φορά που θα θες να χαρίσεις θα το σκεφτείς διπλά.
γνώμη για γαϊδουράκια στα νησιά?Δεν μασαω, ξενερωνω. Δεν περιμένω ν πάρω επιβεβαίωση από εδώ. Απλά προφανώς όταν χαρίζεις γάιδαρο κ τον κοιτάνε στα δόντια (έχω κ κάτι σφραγίσματα αν θέλετε να αναλύσουμε κ αυτά) την επόμενη φορά που θα θες να χαρίσεις θα το σκεφτείς διπλά.
Ε όχι τώρα κ έχω ξυπνήσει με όμορφη διάθεση σήμερα μην με βάζεις να στεναχωριεμαιγνώμη για γαϊδουράκια στα νησιά?
έτσι ρίχνουν τα κοράσια τα μέλη του μπου.Τωρα πραγματικα και να ειχε διαθεση να ανεβασει, θα ανεβασει λες μετα απο αυτο; Ρε τι μαλακες υπαρχουν!
Μα πως εγώ θυμάμαι το 1973 που με λίγες δραχμές έπαιρνες τα πάντα όλα! Αλλά βέβαια, ήρθαν αυτές οι ξένες οι bargain και χάλασαν την πιάτσα!Πλέον από ότι βλέπω πάντως από τιμές στο μέσο όρο παίζω. Κ χωρίς κανένα έξτρα μην σου πω it's a bargain too
την επόμενη φορά που θα θες να χαρίσεις θα το σκεφτείς διπλά.
Δεκτή τότεΟχιιι μη! Τι άγρια bdsm κόλπα είναι αυτά που μας κάνεις τώρα?!??? Άκου να το σκεφτείς διπλά! Καθόλου να μη το σκεφτείς. Απο εμένα μια συγνώμη ταπεινή