papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
ελα ρε μαν, μη ξεφευγεις απο τη ροη ναουμε και γραφουμε τσαμπα ποστςΔλδ τι εννοείς ύποπτο μαγαζάκι?
ελα ρε μαν, μη ξεφευγεις απο τη ροη ναουμε και γραφουμε τσαμπα ποστςΔλδ τι εννοείς ύποπτο μαγαζάκι?
Περαστικη είμαι για ένα γρήγορο γειά στο πιστό κοινό μουΚαλώς ήρθες!!!
Καλη σου νυχτα λοιπονΠεραστικη είμαι για ένα γρήγορο γειά στο πιστό κοινό μου
απιστη τελεια κομΠεραστικη είμαι για ένα γρήγορο γειά στο πιστό κοινό μου
απιστη τελεια κομ
Επειδη ολοι το σκεφτομασταν αυτο, περιμενα ποιος θα κανει την ταρζανια να το πει χαχαχασε καθε θρεντ που θα σε πετυχω, ολο το καβλι του οντιν λιγουρευεσαι
Έρχεται για 2 λεπτα, μας αναστατώνει και εξαφανίζεται μετά... θα την μπλοκάρω!Περαστικη είμαι για ένα γρήγορο γειά στο πιστό κοινό μου
Δεν νομιζω οτι μπορεις πλεον.Εχεις πεσει στα διχτυα της.Έρχεται για 2 λεπτα, μας αναστατώνει και εξαφανίζεται μετά... θα την μπλοκάρω!
Εχω πυρετο και δεν ξέρω τι λέω...μάλλον έχω παραισθησεις..Δεν νομιζω οτι μπορεις πλεον.Εχεις πεσει στα διχτυα της.
Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω...Τώρα το θυμήθηκες ότι πονάς και ζαλίζεσαι?με το που εμφανίστηκε η Αννούλα?.....
Να μου κλέψεις κάτι που δεν είναι δικό μου?Ευκαιρια να σου κλεψουμε την Αννα @nothorny ,τωρα που εισαι στο κρεβατι του πονου.
Στειλε δεν χανεις τιποταΤώρα που αποφάσισα επιτέλους να βρεθώ με το κορίτσι ξεκίνησε το διάβασμα. Χαχαχαχα
άμα είναι αδουλευτος να τον δουλέψει, να είναι αρμονικά δουλεμένο όλο το σώμαΗ Άννα να δώσει κώλο; Ούτε με σφαίρες, είναι απαγορευμένη περιοχή, άσε που όντως είναι αδούλευτος.
Δεν έχω τέτοιο σκοπόάμα είναι αδουλευτος να τον δουλέψει, να είναι αρμονικά δουλεμένο όλο το σώμα
Ανέκδοτο είναι αυτό? Δες κριτικές ρε αδελφέ.Η γκομενα αξίζει????