Ρε συ Ontin , το μουνακι εχω να το γραψω αιδοιο 200 χρονια, αμαν
Ασε τις ντροπες παιδι μου και γραψε ΜΟΥΝΙ!
Τι τα θες τα αιδοια!
Ρε συ Ontin , το μουνακι εχω να το γραψω αιδοιο 200 χρονια, αμαν
σε καθε θρεντ που θα σε πετυχω, ολο το καβλι του οντιν λιγουρευεσαιΕ
Είναι που είναι στενή η κοπέλα, κουβαλάει και μπουρί ο άλλος, κλάψτα! Τι θες τώρα να το χάσουμε το κορίτσι;
Επιτελους, καποιος επρεπε να το αναδειξει αυτοσε καθε θρεντ που θα σε πετυχω, ολο το καβλι του οντιν λιγουρευεσαι
λες να ειναι γυριστρουλα ?Επιτελους, καποιος επρεπε να το αναδειξει αυτο
σε καθε θρεντ που θα σε πετυχω, ολο το καβλι του οντιν λιγουρευεσαι
Μακρυά από τον κώλο μας αν εννοείτε κάτι, αλλά μια γαμημένη ζήλια την έχωΕπιτελους, καποιος επρεπε να το αναδειξει αυτο
με τοση λιγουρα, εγω λεω να του κατσεις μια φορα να δεις πως ειναι.Μακρυά από τον κώλο μας αν εννοείτε κάτι, αλλά μια γαμημένη ζήλια την έχω
Εσένα λένε μαυρο αλλά άλλος έχει τη χαρηΜακρυά από τον κώλο μας αν εννοείτε κάτι, αλλά μια γαμημένη ζήλια την έχω
Μπά, λέω να μείνω στην ζήλια μόνομε τοση λιγουρα, εγω λεω να του κατσεις μια φορα να δεις πως ειναι.
τι λες ?
Εσένα λένε μαυρο αλλά άλλος έχει τη χαρη
μπορει να σ'αρεσει και να αλλαξεις οριζοντες.Μπά, λέω να μείνω στην ζήλια μόνο
Μην κόψω και το τυχερό από κανέναν άλλον
Ειναι χαζο να ζηλευεις κατι που δεν εχεις δειΜακρυά από τον κώλο μας αν εννοείτε κάτι, αλλά μια γαμημένη ζήλια την έχω
Το φαντάζεσαι όμως.Αν το δει θα πάψει το ενδιαφέρονΕιναι χαζο να ζηλευεις κατι που δεν εχεις δει
Ειναι χαζο να ζηλευεις κατι που δεν εχεις δει
Το φαντάζεσαι όμως.Αν το δει θα πάψει το ενδιαφέρον
εγω πιστευω ειναι ντιγκινταγκας και μας το κρυβει.Ο αλλος θα ειναι καταμαυρος. Χαχαχα!
Μη λιγουρευτει κάποιος ανδρικό μόριο,αμέσως να τον πούμε ντιγκινταγκαεγω πιστευω ειναι ντιγκινταγκας και μας το κρυβει.
εσεις τι λετε ?
παιχτη εχει παρει γραμμη ολα τα θρεντς ο μαστορας και λιγουρευεται.Μη λιγουρευτει κάποιος ανδρικό μόριο,αμέσως να τον πούμε ντιγκινταγκα
Μερακλής ο φιλοςπαιχτη εχει παρει γραμμη ολα τα θρεντς ο μαστορας και λιγουρευεται.
οποτε σκαει ο οντιν, πιστευω οτι χαϊδευεται χαλαρα.
μονο τοτε εμφανιζεται αν δεις.
ηθελα να βαλω ποστς, αλλα ειναι σχεδον ολα τα μηνυματα του ετσι
το του... σχετικο.
με τη συγκεκριμενη σκηνη εκλαιγα με το μπακραουντ, που ειναι ολοι στημενοι και κοιτανε.Κορυφή η ταινία!
ο φιλος μας ομως αντι να βαλει αυτο αβαταρ, εβαλε μαυρο γατοΧρόνια τώρα όλοι ξέρουν για το λεγόμενο μπλε στρείδι..χαχαχαχα