Ανέκδοτο είναι αυτό? Δες κριτικές ρε αδελφέ.
Δεν αξίζει απλώς, η Αννούλα είναι top of the top!
Πρέπει πραγματικά να είναι από τις κορυφαίες επιλογές αυτή την εποχή
Ανέκδοτο είναι αυτό? Δες κριτικές ρε αδελφέ.
Δεν αξίζει απλώς, η Αννούλα είναι top of the top!
Οχι είναι μπαζο αλλά εμείς είμαστε βιτσιοζοιΗ γκομενα αξίζει????
...εγω τωρα πως κολλησα παλι με το μπλε στρειδι?!!?!?ο φιλος μας ομως αντι να βαλει αυτο αβαταρ, εβαλε μαυρο γατο
λες να ειναι κανα υποχθονιο και υποπτο μαγαζακι και αυτο ?
να τονε ρωτησουμε αν ξαναπερασει καμια βολτισα απο εδω...
Κλείσε ραντεβού φιλε και μετα πήγαινε για χορό... εγω αυτό έκανα, το έχω και σε βίντεο...Από τις κριτικές που έχω διαβάσει αποφάσισα να την κλείσω για ραντεβού αλλά με πρόλαβε covid. Με το που τελειώσει αυτό το πράγμα θα γίνει χαμός. Παιδιά το νου σας με τον covid. Καλημέρα
Αιαι αννουλαα καύλαΧάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Να πάρτε ένα κατιτις για την απουσία μ
τι ιστορια και νοημα εννοεις ? για πες για πες......εγω τωρα πως κολλησα παλι με το μπλε στρειδι?!!?!?
Η μαυρογατα μαγκα μου "Κατσαμπα" εχει ιστορια κ νοημα που την ακολουθει
εγω παντως οχι, εσυ ρωτα τον.Τον @Odin_ δεν θα τον ρωτήσουμε?
Το νου σαςΩχχχχ! Τόσο πολύ? πάλι τα ίδια!!!!! ελπίζω να μην με κολλήσει κανένας στην δουλειά.....
...ασχετο κ αδιαφορο με το Μπου , και το νημα!τι ιστορια και νοημα εννοεις ? για πες για πες...
ΠεραστικαΤο νου σας
Εισαι η καψουρα μου η μεγαλη η μαστουρα μου,για σενα θα πεθανω εγω για σενα μονο ζω.@Bathory10 επειδή βαριέμαι και μ'αρεσει να σε τσιγκλάω...
@Anna24
Μην κρατήσεις τίποτα καβάτζα
έλα μες στην νύχτα κι όλα δώστα μου
έχουνε πεθάνει τα ρομάντζα
είσαι η αγιάτρευτη αρρώστια μου...
στειλτης σε πμ αυτο παιχτη και μη γραφεις ασκοπως.@Bathory10 επειδή βαριέμαι και μ'αρεσει να σε τσιγκλάω...
@Anna24
Μην κρατήσεις τίποτα καβάτζα
έλα μες στην νύχτα κι όλα δώστα μου
έχουνε πεθάνει τα ρομάντζα
είσαι η αγιάτρευτη αρρώστια μου...
Για τον @Bathory10 το έβαλα... το έγραψα στην αρχή...στειλτης σε πμ αυτο παιχτη και μη γραφεις ασκοπως.
εχει στιχους με πολυ βαρυ νοημα.
Ν ρίξουν τις τιμές τα κορίτσια..Το Ένστικτο μου λέει ότι φέτος θα την χρειαστούμε ....και δεν θα είναι για να γαμησουμε εμείς! Έχει σχέδια αλλά η κυβέρνηση
Το Ένστικτο μου λέει ότι φέτος θα την χρειαστούμε ....και δεν θα είναι για να γαμησουμε εμείς! Έχει σχέδια αλλά η κυβέρνηση
Άμα ακούς κουπόνια κλπ για super market .....