Άννα μου σου έχω στείλει πολλές φορές αλλά δεν έχω λάβει απάντηση στο διαβάστηκε με αφήνεις
Αν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι το κοριτσι εχει διαβασμα για την εξεταστικη.
Επομενως κι εσυ μενεις στο διαβαστηκε.
Σε αφησα αδιαβαστο, ετσι; Χαχαχα!
Άννα μου σου έχω στείλει πολλές φορές αλλά δεν έχω λάβει απάντηση στο διαβάστηκε με αφήνεις
Ρε συ @Odin_ εχεις ανεβασει κι αλλες hot κριτικες . Αμα σ' αρεσει τοσο το κοριτσι , περιμενε να τελειωσει τη σχολη και κανε της προταση γαμου. Αν θα τη δεχτει μενει να αποδειχθει....μαγκες χθεσινη συναντηση με την καβλα! Τελικα αυτο το κοριτσι δν υπαρχει, σφιχτο σωματακι κ ακομα ποιο σφιχτο μουνακι-κωλαρακι, ακομα παραμιλαω
Καθε φορα βγαζω γουστα ομορφα μαζι της!
Ανεβασα κριτικη
....μα γι αυτο μ'αρεσει, γτ βγαζω γουστα μαζι της μια στο τοσοΡε συ @Odin_ εχεις ανεβασει κι αλλες hot κριτικες . Αμα σ' αρεσει τοσο το κοριτσι , περιμενε να τελειωσει τη σχολη και κανε της προταση γαμου. Αν θα τη δεχτει μενει να αποδειχθει
To κολαρακι δεν το δινει παντως!!!....μαγκες χθεσινη συναντηση με την καβλα! Τελικα αυτο το κοριτσι δν υπαρχει, σφιχτο σωματακι κ ακομα ποιο σφιχτο μουνακι-κωλαρακι, ακομα παραμιλαω
Ανεβασα κριτικη
....δυστυχως οχι! Αμα το εδινε, ακομα εκει θα ημουναTo κολαρακι δεν το δινει παντως!!!
Ειναι στενη απο μπροστα φαντασου απο πισω ποσο στενη θα ειναι!!!!!....δυστυχως οχι! Αμα το εδινε, ακομα εκει θα ημουνα
Είναι που είναι στενή η κοπέλα, κουβαλάει και μπουρί ο άλλος, κλάψτα! Τι θες τώρα να το χάσουμε το κορίτσι;Ειναι στενη απο μπροστα φαντασου απο πισω ποσο στενη θα ειναι!!!!!
Οχι φυσικα χαχα!!!Ε
Είναι που είναι στενή η κοπέλα, κουβαλάει και μπουρί ο άλλος, κλάψτα! Τι θες τώρα να το χάσουμε το κορίτσι;
Ρε μαγκες αμα το μουνακι ανοιγει σαν τριανταφυλλο και ποτιζεται τι να το κανεις το κολαρακι ? Γνωμη μουTo κολαρακι δεν το δινει παντως!!!
εχεις ενα δικιο...!!!Ρε μαγκες αμα το μουνακι ανοιγει σαν τριανταφυλλο και ποτιζεται τι να το κανεις το κολαρακι ? Γνωμη μου
κωλαρακι;....μαγκες χθεσινη συναντηση με την καβλα! Τελικα αυτο το κοριτσι δν υπαρχει, σφιχτο σωματακι κ ακομα ποιο σφιχτο μουνακι-κωλαρακι, ακομα παραμιλαω
Ανεβασα κριτικη
...nope! Μονο χαϊδεμα κ καμμια σφαλιαριτσακωλαρακι;
Ναι ρε συ γιατι ειχα διαβασει μια φορα μια κριτικη απο ενα μυστη , που ελεγε οτι επειδη η κοπελλα ηταν κουρασμενη του εδωσε μονο κωλο. Σου λεει τωρα η επαγγελματιας , που να καθομαι να καβλωνω , δωστου κωλο να τελειωνουμεεχεις ενα δικιο...!!!
Ναι ρε συ γιατι ειχα διαβασει μια φορα μια κριτικη απο ενα μυστη , που ελεγε οτι επειδη η κοπελλα ηταν κουρασμενη του εδωσε μονο κωλο. Σου λεει τωρα η επαγγελματιας , που να καθομαι να καβλωνω , δωστου κωλο να τελειωνουμε
Ναι ρε συ γιατι ειχα διαβασει μια φορα μια κριτικη απο ενα μυστη , που ελεγε οτι επειδη η κοπελλα ηταν κουρασμενη του εδωσε μονο κωλο. Σου λεει τωρα η επαγγελματιας , που να καθομαι να καβλωνω , δωστου κωλο να τελειωνουμε
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ24 . ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΛΕΩ. ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΩΛΟΥ , ΑΙΔΕΙΟΥΗ Άννα να δώσει κώλο; Ούτε με σφαίρες, είναι απαγορευμένη περιοχή, άσε που όντως είναι αδούλευτος.
...κατα του "Ωδειου" ?!?!?!!ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ24 . ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΛΕΩ. ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΩΛΟΥ , ΑΙΔΕΙΟΥ
Αν και δεν ανεφερα ονομα, οντως ετσι ειναι , γιατι μπορει να γινει παρεξηγησηΝαι αλλά εδώ φιλοξενούμαστε στο νήμα της. Οπότε καλό είναι να μην αναφέρουμε άλλη κοπέλα σε αυτό το νήμα. Εκτός κι αν μιλάμε για duo με την Άννα.
Ρε συ Ontin , το μουνακι εχω να το γραψω αιδοιο 200 χρονια, αμαν...κατα του "Ωδειου" ?!?!?!!