rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.981
- Πόντοι
- 3.446
Δεν παχαίνει ομορφαίνειΓιατί. Φοβάσαι μην παχύνει?
Δεν παχαίνει ομορφαίνειΓιατί. Φοβάσαι μην παχύνει?
Μην το δοκιμάσετε στο σπίτιΚαλλυντικό δλδ?.....
Θέλω να γλυψω την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥΚαλημέρα κ απο μένα παιδιά ?
Από τότε έχει γίνει ακόμα καλύτερηΘέλω να γλυψω την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ
Φίλε το τηλ που τελειώνει σε 896 ισχύει ξέρεις???γιατί δεν μου βγάζει το viberΑπό τότε έχει γίνει ακόμα καλύτερη
Πήγα πίσω σε αυτή τη φώτο της παράθεσης...Καύλα απλά!Θέλω να γλυψω την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ
6983706896 ναι αυτός είναι ο αριθμός τηςΦίλε το τηλ που τελειώνει σε 896 ισχύει ξέρεις???γιατί δεν μου βγάζει το viber
Δεν παχαίνει ομορφαίνει
...πμ ρε μαγκα, ΠΜ!6983706896 ναι αυτός είναι ο αριθμός της
Το έχει δημόσιο έτσι κι αλλιώς στην υπογραφή της....πμ ρε μαγκα, ΠΜ!
Οχι τηλεφωνα φορα-παρτιδα!
...ναι ρε μαγκα, αλλο η κοπελα, αλλο εμεις!Το έχει δημόσιο έτσι κι αλλιώς στην υπογραφή της.
Το επαγγελματικό της είναι,όχι το προσωπικό...ναι ρε μαγκα, αλλο η κοπελα, αλλο εμεις!
Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ο Βερυκιος στη κρίση των Ιμίων το 1996 κάλυπτε την έξοδο του στόλου από τη Σαλαμίνα.Μαζι με τους Έλληνες την παρακολουθουσαν και οι Τούρκοι.Ο Βερυκιος ούτε καμιά κατηγορία αντιμετώπισε αντιθέτως συνέχισε να οικονομαει από τη δημοσιογραφια...ναι ρε μαγκα, αλλο η κοπελα, αλλο εμεις!
...τεσπα, καταλαβες υποθετωΚαι για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ο Βερυκιος στη κρίση των Ιμίων το 1996 κάλυπτε την έξοδο του στόλου από τη Σαλαμίνα.Μαζι με τους Έλληνες την παρακολουθουσαν και οι Τούρκοι.Ο Βερυκιος ούτε καμιά κατηγορία αντιμετώπισε αντιθέτως συνέχισε να οικονομαει από τη δημοσιογραφια
Ναι κουβέντα να γίνεται....τεσπα, καταλαβες υποθετω
Ρε συ δεν σου έχω πει να μην δίνεις το κινητό μου? Με έχουν πρήξει όλοι... ακούω Άννα στον δρόμο και γυρνάω, νομίζω ότι φωνάζουν εμένα!6983706896 ναι αυτός είναι ο αριθμός της
Τώρα ανεβάζω και το σταθερό σουΡε συ δεν σου έχω πει να μην δίνεις το κινητό μου? Με έχουν πρήξει όλοι... ακούω Άννα στον δρόμο και γυρνάω, νομίζω ότι φωνάζουν εμένα!
Τώρα ανεβάζω και το σταθερό σου