tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 736
Τωρα θα εβαζα ενα στοιχημα μαζι σου...αλλα no money!!!!!ροντινει - Google Search Να σας μυρισει θελει @tasos.p .Δεν θα δαγκωνει
Τωρα θα εβαζα ενα στοιχημα μαζι σου...αλλα no money!!!!!ροντινει - Google Search Να σας μυρισει θελει @tasos.p .Δεν θα δαγκωνει
Ποδοσφαιρικα τη τελευταια φορα που κερδισες τον Ολυμπιακο ειχαμε κυβερνηση Συριζα.Να σε ενημερωσω πως φετος ολοκληρωνεται η τετραετια της ΝΔ.Ποδοσφαιρικα θα περασετε πολυ δυσκολα τα αλλα τα βγαζεις απο το μυαλο σου...
Δικός μας και εσύ πουλάκι μου?Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος εδώ πέρα......
Ηταν δυσκολη 4ετια για την ΑΕΚ απλα...δες τι ομαδα ειχε τα τελευταια 4 χρονια και τι ομαδα εχει φετος!!Ποδοσφαιρικα τη τελευταια φορα που κερδισες τον Ολυμπιακο ειχαμε κυβερνηση Συριζα.Να σε ενημερωσω πως φετος ολοκληρωνεται η τετραετια της ΝΔ.
Ένα σέντερ μπακ ακόμα και ένα αριστερό μπακ και ειμασταν Υπερπληροις... με το υπάρχον ροστερ, απλά είμαστε ένα σκαλι πάνω από τους υπόλοιπους..Ηταν δυσκολη 4ετια για την ΑΕΚ απλα...δες τι ομαδα ειχε τα τελευταια 4 χρονια και τι ομαδα εχει φετος!!
Περιμένω και την τοποθέτηση του @Bathory10 για να τοποθετηθώ (με τραγουδι)...Ειμαστε πιστοι εμεις.Για την @Anna24 δεν γνωριζω
Αν είσαι ένα αστέρι.Αυτο βαλεΠεριμένω και την τοποθέτηση του @Bathory10 για να τοποθετηθώ (με τραγουδι)...
Αν και γουστάρω λαϊκά, ελαφρολαικα, ακούω τα πάντα... έλεγα να βάλω κάτι πιο... έντεχνο... αγαπησιαρικο, ερωτιαρικο που αρέσουν στον @Bathory10 όταν τα ποσταρω για την @Anna24 .... τραγούδι... υπογραμμιζοντας τον στίχο...Αν είσαι ένα αστέρι.Αυτο βαλε
Μας πήρε ο ύπνος με αυτό το τραγούδι. Ότι πρέπει για μεσημεράκιΑν και γουστάρω λαϊκά, ελαφρολαικα, ακούω τα πάντα... έλεγα να βάλω κάτι πιο... έντεχνο... αγαπησιαρικο, ερωτιαρικο που αρέσουν στον @Bathory10 όταν τα ποσταρω για την @Anna24 .... τραγούδι... υπογραμμιζοντας τον στίχο...
"Σε ποιαν έκσταση απάνω σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε"
Τίποτα το αξιοσημείωτο δεν έλαβε μέροςΤι έγινε ρε παιδιά τι έχασα?? Έχει λίγο δουλειά σήμερα και έμεινα εκτός.......
Ελα εντάξει, δικός μου είσαι εσύ... θα κλείσουμε να παμε μπουζουκια παρέα...Μας πήρε ο ύπνος με αυτό το τραγούδι. Ότι πρέπει για μεσημεράκι
τύπε πρεπει να βρεθούμε οι δυο μας...θα γεμίσουμε τις πίστες...Κλείσε ραντεβού φιλε και μετα πήγαινε για χορό... εγω αυτό έκανα, το έχω και σε βίντεο...
Εννοείται!!!Ελα εντάξει, δικός μου είσαι εσύ... θα κλείσουμε να παμε μπουζουκια παρέα...
Mε την αννα παρτενερ σιγουρα δεν μας πεφτει...!!!