πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
ναι αλλα εχουν ενα ρητο και λενε οτι με 2-3 φορες δεν γινεσαι λες να εχει ξεπερασει το οριοΤον ομοφυλόφιλο και τον χασικλη,η δοκιμή τους εφαγε
ναι αλλα εχουν ενα ρητο και λενε οτι με 2-3 φορες δεν γινεσαι λες να εχει ξεπερασει το οριοΤον ομοφυλόφιλο και τον χασικλη,η δοκιμή τους εφαγε
Είμαι ένας πόρνος! Χαχαχαναι αλλα εχουν ενα ρητο και λενε οτι με 2-3 φορες δεν γινεσαι λες να εχει ξεπερασει το οριο
Μόλις το κλειδί μπει στη μίζα,το αμαξι κατευθείαν χάνει αξιαναι αλλα εχουν ενα ρητο και λενε οτι με 2-3 φορες δεν γινεσαι λες να εχει ξεπερασει το οριο
Είμαι ένας πόρνος! Χαχαχα
Εσυ μυρίζεις ψαριλα ρε...Προγραμμα, τιμες και τηλεφωνο!
Εσυ μυρίζεις ψαριλα ρε...
Nothorny εισαι party animal !!!Είμαι ένας πόρνος! Χαχαχα
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρευουνΚαλέ δεν σας προλαβαίνω
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρευουν
Να μας βάζεις δύο δύο για να προλάβουμε..Καλέ δεν σας προλαβαίνω
ΗσυχαΝα μας βάζεις δύο δύο για να προλάβουμε..
Εγω δεν θα πάρω... για εσάς λεω. Έχω άλλες προτεραιότητες....
Παίζεις σε πολλά ταμπλό φίλε μουΕγω δεν θα πάρω... για εσάς λεω. Έχω άλλες προτεραιότητες....
Θέλω κ εγώ αλλά είμαι ΘεσσαλονίκηΚαλέ δεν σας προλαβαίνω
Λογικό γτ είσαι κορμάρα!!!!Καλέ δεν σας προλαβαίνω
Θέλω κ εγώ αλλά είμαι Θεσσαλονίκη
Οχι , δεν είναι αυτό... προτεραιότητες στην ζωή μου εννοώ... το κορίτσι είναι καλό, πολύ καλό , ίσως το καλύτερο από αυτά που γνώρισα εδώ... αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος...Παίζεις σε πολλά ταμπλό φίλε μου
Σε χάνουμε από τη παρέα μας;Οχι , δεν είναι αυτό... προτεραιότητες στην ζωή μου εννοώ... το κορίτσι είναι καλό, πολύ καλό , ίσως το καλύτερο από αυτά που γνώρισα εδώ... αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος...
Οχι , άλλες χάνουν την παρέα μου... η αλήθεια είναι μου κάνετε καλό, γελάω πολύ!Σε χάνουμε από τη παρέα μας;