Γεια σου ρε Άννα που μας έχεις στην πρίζα
Σε τι ποσοστο φορτισης εχεις φτασει; Χαχαχα!
Γεια σου ρε Άννα που μας έχεις στην πρίζα
Βγες απο τη μπριζα γιατι θελω να φορτισω το Tesla και πεφτει η τασηΓεια σου ρε Άννα που μας έχεις στην πρίζα
Βγες απο τη μπριζα γιατι θελω να φορτισω το Tesla και πεφτει η ταση
.... αναστατωνομαι...Αγόρια ξέρω ότι ήμουν λίγο απούσα αυτό το διάστημα αλλά ήμουν busy busy busy με διάβασμα κ κάποια οικογενειακά θέματα. Χαίρομαι π δεν με ξεχνάτε ποτεε όμως. Ελπίζω να είμαι πιο ενεργή γιατί σίγουρα σας έλειψα χαχαχα
Για σήμερα έχω μόνο ένα κενό στις 19:00 όποιος θέλει κ είναι σίγουρος ας μ στείλει γιατί πάλι μετά την απουσία μ δεν βγάζω άκρη με τα τόσα μηνύματα. Φιλιά κ αγαπεεες
Ακριβώς.. και απογειώνομαι...
μονοπετρο εδωσες εδω η να παρω μετραΑκριβώς.. και απογειώνομαι...
Πολυζώη φιλε μου... Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα...μικρά...μονοπετρο εδωσες εδω η να παρω μετρα
πολυ μεγαλη καρδια εχεις φιλαρακι εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πουλμαν 2οροφοΠολυζώη φιλε μου... Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα...μικρά...
Πολυζώη φιλε μου... Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα...μικρά...
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω καμία, είμαι gay...πολυ μεγαλη καρδια εχεις φιλαρακι εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πουλμαν 2οροφο
Μεσιστιες οι σημαίες.Σημερα μετρηθηκαμε και είμαστε λιγότεροι.Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω καμία, είμαι gay...
Μεσιστιες οι σημαίες.Σημερα μετρηθηκαμε και είμαστε λιγότεροι.
ΧαχαχαχαΜεσιστιες οι σημαίες.Σημερα μετρηθηκαμε και είμαστε λιγότεροι.
μην δινεις σημασια ειναι μικρο παιδι και ακομη αμφιταλαντευεταιΜεσιστιες οι σημαίες.Σημερα μετρηθηκαμε και είμαστε λιγότεροι.
Αυτα παθαινεις με το πολυ multitaskingΗ αλήθεια είναι ότι δεν θέλω καμία, είμαι gay...
Τον ομοφυλόφιλο και τον χασικλη,η δοκιμή τους εφαγεμην δινεις σημασια ειναι μικρο παιδι και ακομη αμφιταλαντευεται