nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.998
- Πόντοι
- 5.784
Ούτε λεφτά δεν της πήρα... το έπαιξα υπεράνω...Πηγες για την ανατροπη του αιωνος
Ούτε λεφτά δεν της πήρα... το έπαιξα υπεράνω...Πηγες για την ανατροπη του αιωνος
Ακου τι θα κανουμε αλλα δεν θα το πεις παραεξω.Θα πεισω γεροξουρα εγω να παμε Θεσσαλονικη σε δυο εβδομαδες για το Παοκ Ολυμπιακος.Θα εχεις το πεδιο ελευθερο να δρασεις για ενα σαββατοκυριακο.Ούτε λεφτά δεν της πήρα... το έπαιξα υπεράνω...
Εχει εμπαργκο.Ειμαστε με την Ευρωπη και το ΝατοΤα ρώσικα έχουνε λιγότερη ζάχαρη....
Αφήνω αυτό στην @Anna24 Και την πέφτω για ύπνο...Ακου τι θα κανουμε αλλα δεν θα το πεις παραεξω.Θα πεισω γεροξουρα εγω να παμε Θεσσαλονικη σε δυο εβδομαδες για το Παοκ Ολυμπιακος.Θα εχεις το πεδιο ελευθερο να δρασεις για ενα σαββατοκυριακο.
Με συγκινησεςΑφήνω αυτό στην @Anna24 Και την πέφτω για ύπνο...
Ήθελα να σ’ αντάμωνα
να σου ’λεγα καμπόσα,
κι αν δε σου γύριζα το νου
αχ… να μου ’κοβαν τη γλώσσα.
Δε σε θέλω, δε σε θέλω,
πια δε σ’ αγαπώ.
Δε σε θέλω, και πάρε και δρόμο
και τράβα στο καλό.
Καλό βραδυ σε όλους..!!
Είπαμε εσύ είσαι σε γράμμωση μην χάσεις(σούμε) τέτοιο κορμί!!!Εγώ προτιμώ τρίγωνα
....ωνσγ!!!!Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Να πάρτε ένα κατιτις για την απουσία μ
Αγορίνα τι φάρμακο είναι αυτο? Είμαι και μικρό παιδί και δεν Ρα πάω καλά με τα φάρμακα......ωνσγ!!!!
...για εγκεφαλικα, γτ ειμαστε κ σε ηλικια που θεριζουν!!!Αγορίνα τι φάρμακο είναι αυτο? Είμαι και μικρό παιδί και δεν Ρα πάω καλά με τα φάρμακα..
Όσες φωτο και να βάλεις, Δεν σου ξανακαθομαι!!! Σου είπα είμαι μασχαλολάγνος και εσύ είσαι πεντακάθαρη!! Θα βρω άλλη!!Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Αχ βρε Αννα…Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
...η προσπαθουμε να συνελθουμε απο τα μεσημεριανα ξυδια!Ναι σιγά μη σκισουν κανένα καλσόν !οι μισοί είναι για ξύδια και οι υπόλοιποι ξεκουραζομαστε
...τι αλλο?!!??! Σταθερες αξιες!Τσίπουρο καταστάσεις?
....οχι απαραιτητα, ο τσιπουρομεζες θελει απ'ολα τα ειδη και με συγκεκριμενη σειρα!Με θαλασσινά φαντάζομαι!!!
Για την κοπέλα όχι τόσο χαχαΚαι μετά από φαγοπότι ένα καλό μπουκιτσι είναι ότι πρέπει ......
Για την κοπέλα όχι τόσο χαχα
Δεν έχουμε βρεθεί (ακόμα) αλλά με αυτές τις φωτογραφίες είμαι στο τσακ να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να έρθω Ελλάδα!!! Ίσως από τις καλύτερες που έχεις ανεβάσει (κατ' εμέ)... hot afΧάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες