geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
γελας και ειρωνευσε;
νο πιπα φορ γιου
γελας και ειρωνευσε;
Θα τα πω αύριο στην Αννουλα ολα...γελας και ειρωνευσε;
νο πιπα φορ γιου
ζητα ταπεινα στα γονατα συγνωμη παραγγειλε παστιτσιοΘα τα πω αύριο στην Αννουλα ολα...
Καλώς την κουκλάρα να φέρει γυναικείο αέρα
Πήγαμε στην τεστοστερόνη εδώ μέσα χαχαχα
Τι συμβαίνει καύλες?Γειά σου @Anna24 ,μπέμπα μου
Ε, μην καταχραστουμε την φιλοξενία σου,ετσι λίγο για το τζερτζελο μπαίνω με τον φίλο ξουρα χαχαχαχαχα!Καλώς την κουκλάρα να φέρει γυναικείο αέρα
Πήγαμε στην τεστοστερόνη εδώ μέσα χαχαχα
Μην ακούω χαζααα πάντα ευπρόσδεκτη εδώΕ, μην καταχραστουμε την φιλοξενία σου,ετσι λίγο για το τζερτζελο μπαίνω με τον φίλο ξουρα χαχαχαχαχα!
Σε περιμένω με χαρά και σε μένα οπότε γουστάρεις, εισαι πολυ ωραιο τυπακι , και ξέρω να ξεχωρίζω αυτα τα κορίτσια
Καλό βράδυ μπέμπα
Γλυκά να μην ξεχάσεις να της πας... γαλακτομπουρεκο κατά προτίμηση...Μην ακούω χαζααα πάντα ευπρόσδεκτη εδώ
Θα ανταποδώσω κ εγώ επίσκεψη σύντομα
Καλό βράδυ κούκλα
Εγώ προτιμώ τρίγωναΚανταΐφι καλύτερα.....
Αν σε συναντησω το Σαββατο θα φερωΕγώ προτιμώ τρίγωνα
Μιλάτε για γλυκά και είμαι από γυμναστήριο γαμώτοΕγώ προτιμώ τρίγωνα
Αν σε συναντησω εγω το Σάββατο, φέρε και καμία φίλη σου...!!!Εγώ προτιμώ τρίγωνα
Και τι σε εμποδιζει;Φαε μια ζωη την εχουμε.Μιλάτε για γλυκά και είμαι από γυμναστήριο γαμώτο
Εχεις @Anna24 δεν σου αρκει;Αν σε συναντησω εγω το Σάββατο, φέρε και καμία φίλη σου...!!!
Τα πολλα γλυκα προκαλουν ζαχαρο.Είναι γλυκιές οι παρτουζες....
Καλά ναι,θα φάω και εγώ το οτιδήποτε που και πουΚαι τι σε εμποδιζει;Φαε μια ζωη την εχουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχεις @Anna24 δεν σου αρκει;
Επειδη σε αφησε για γεροξουρα;Τοτε φιλε ασε να μπω και εγω στο μπανιοΘα την κλειδώσω στην τουαλέτα και θα πηδιεμαι με την φίλη της για να την τιμωρήσω!
Δεν με άφησε, δεν την είχα ποτε... δική του ηταν, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή..Επειδη σε αφησε για γεροξουρα;Τοτε φιλε ασε να μπω και εγω στο μπανιο
Πηγες για την ανατροπη του αιωνοςΔεν με άφησε, δεν την είχα ποτε... δική του ηταν, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή..