xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 17.436
Εκτός αν έχει όρεξη η κοπέλαΓια την κοπέλα όχι τόσο χαχα
Εκτός αν έχει όρεξη η κοπέλαΓια την κοπέλα όχι τόσο χαχα
Κι εγώ mff τρίγωνα προτιμώΕγώ προτιμώ τρίγωνα
Για εσάς εγραψα, εγω ένα τεταρτακι με το ζόρι..Τόσο πολύ? θα γίνει σαν παστέλι τόσες ώρες ρε συ!!!..
Δυνατό comeback!Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Να πάρτε ένα κατιτις για την απουσία μ
Ε ναι αυτό εννοώ είπα να μην μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειεςΜετά από ένα καλό φαγοπότι και με αρκετό τσίπουρο, μη σας κάνει εντύπωση αν της γκόμενας της φύγει καμία τορπίλη κατά το μπούκιτσι..
Αυτό εννοεί η μικρή αννούλα..
ελπίζω
μετα απο μια καλη μασαΓια την κοπέλα όχι τόσο χαχα
Το χεσιμο έχει άλλη έξοδο, μην μπερδεύεσαι...Άμα ρε παιδιά...το χεσατε το θέμα...
Πάντως περα από την πλάκα... πριν 15 χρόνια, Rio De Janeiro... Copa cabana ...μια βραζιλιανα μαύρη θεσπέσια ύπαρξη μου εσκισε το πουκάμισο τραβολογωντας με για να πάμε στο ξενοδοχείο αλλά είχα πιει τόσο που της είπα ότι δεν θα βγάλω σπέρμα αλλά caipirinha άμα την γαμησω... πηδηχτηκαμε το επόμενο βραδυ τελικα... επομένως, και εγω αν εχω πιει πολύ...δεν παίζει..@nothorny εσένα ποια είναι η γνώμη σού?
Samba πάνω μου χόρευε... άστο... περασμένα μεγαλεία.. μΩραίες οι βραζιλιανες.....
αν πιω εγω θα ξανασηκωθει σε 3 μερεςΠάντως περα από την πλάκα... πριν 15 χρόνια, Rio De Janeiro... Copa cabana ...μια βραζιλιανα μαύρη θεσπέσια ύπαρξη μου εσκισε το πουκάμισο τραβολογωντας με για να πάμε στο ξενοδοχείο αλλά είχα πιει τόσο που της είπα ότι δεν θα βγάλω σπέρμα αλλά caipirinha άμα την γαμησω... πηδηχτηκαμε το επόμενο βραδυ τελικα... επομένως, και εγω αν εχω πιει πολύ...δεν παίζει..
Χαχαχαχααν πιω εγω θα ξανασηκωθει σε 3 μερες
Γουστάρεις να μοιράζεις εγκεφαλικά,ε?Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Να πάρτε ένα κατιτις για την απουσία μ
φιλεΤο χεσιμο έχει άλλη έξοδο, μην μπερδεύεσαι...
δαιμων*φιλε
εμεις εχουμε ενα γκρουπακι
θελει να γραψει ενας φιλος
σημερα θα γαμησω την χ και θα την χυσω στις βυζαρες της
ο δαιμον του τυπογραφειο εγραψε
θελω να γεμισω την χ και θα την χεσω στις βυζαρες της
οποτε clarify
Πίτσα από την Βυλγαρία δηλαδή... έγινε!φιλε
εμεις εχουμε ενα γκρουπακι
θελει να γραψει ενας φιλος
σημερα θα γαμησω την χ και θα την χυσω στις βυζαρες της
ο δαιμον του τυπογραφειο εγραψε