George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.624
- Πόντοι
- 5.646
Τι είν τούτο;χαχαχαχΤο'χω το'χω...
Σκέψου το !!!
Τι είν τούτο;χαχαχαχΤο'χω το'χω...
Σκέψου το !!!
Δεν το λέω για εσένα.Εχω σπρώξει στην αγορά κάτι μαϊμού κοσμήματα. Πιθανότατα θα πέσεις πάνω τους.Μαϊμού κ Άννα ποτέ μαζί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιου μωρεεε
Εξηγησε τους τι σημαινει το 24 διπλα στο καλλιτεχνικο σου. Ετσι για να συστηθεις καλυτερα...Μαϊμού κ Άννα ποτέ μαζί
Ιου μωρεεε
φιλε εγω εχω βαλει κρικουςΤο'χω το'χω...
Σκέψου το !!!
θυρα 24 ολυμπιακος Βολου;;;Εξηγησε τους το σημαινει το 24 διπλα στο καλλιτεχνικο σου. Ετσι για να συστηθεις καλυτερα...
Από το ΑΜΑΝ κι εσύ τύπε?Ψίθυροι συκωταριάς.....
Καράτια βέβαια με κατάλαβεςΕξηγησε τους τι σημαινει το 24 διπλα στο καλλιτεχνικο σου. Ετσι για να συστηθεις καλυτερα...
Εγω νομιζα "θα σας καυλώνω 24 ώρες το 24ωρο"Καράτια βέβαια με κατάλαβες
Το 24 θα μπορούσε να σημαίνει 24 ώρες "καυλωμενη"Καράτια βέβαια με κατάλαβες
Οχι. Το Αννα εχει σχεση με τον Βολο. Και συγκεκριμενα ειναι η κλεμενη Αννουλα απο τα τρια παιδια τα Βολιωτικα.θυρα 24 ολυμπιακος Βολου;;;
ε εγω τι εβαλα ολυμπιακος ΒολουΟχι. Το Αννα εχει σχεση με τον Βολο. Και συγκεκριμενα ειναι η κλεμενη Αννουλα απο τα τρια παιδια τα Βολιωτικα.
εγω βολευομαι με 14 στο χρυσο αλλα με διαμαντι στο μονομετρο καθαρο τουλαχιστον 30γραμμαρια βαροςΚαράτια βέβαια με κατάλαβες
Αν υποστηριζει καποια απο τις τρεις ομαδες το καλο που της θελω να ειναι ή ο Ολυμπιακος Βολου και καταλαβαινεις γιατι.... Η η Νικη Βολου. Ειναι φιλάθλους της και ο Σταροβας. Οσο για την ομαδα του Μπεου.... μακρυα κι αλαργα.ε εγω τι εβαλα ολυμπιακος Βολου
να ειναι λες Νικη Βολου;
ΝΠΣ Βολος;;;;
...αντε για νάνι μεγάλος άνθρωπος..θες και προικα...ε οχι ρε φιλε
αμαρτια
δωρο θα ειναι απο την μοναδικη μου αγαπη @Anna24 θα φοραω το μονοπετρο στο δεξι
απο την αλλη μοναδικη μου αγαπη @Sexyjoanna θα φοραω το διπετρο στο αριστερο
στα σκουλαρικια μπερδευομαι
Παλι καλα γιατι εγω νομιζα οτι ειχες βαλει το 24 για να κρυβεις χρονια.Καράτια βέβαια με κατάλαβες
προικα ειναι το δακτυλιδι αρραβωνα που θα μου κανεις ενα εσυ κι ενα η @Anna24 ?...αντε για νάνι μεγάλος άνθρωπος..θες και προικα...
καρατιά ε;Καράτια βέβαια με κατάλαβες
εχει βαλει σωστα τον τονο.Μαλλον εσυ χρειαζεσαι γυαλια.Το γραφω μονο και μονο για το 1-1προικα ειναι το δακτυλιδι αρραβωνα που θα μου κανεις ενα εσυ κι ενα η @Anna24 ?
δεν πιστευω να εισαστε τσιπηδες
καρατιά ε;
ξερεις κι αλλες πολεμικες τεχνες;
Εισαι σκληρη, ο ξουρας φιλοτεχνει ενα προφιλ κεντημα λιγο λιγο, και ερχεσαι και το γκρεμισεις ετσι, με τη μια…...αντε για νάνι μεγάλος άνθρωπος..θες και προικα...
Εισαι σκληρη, ο ξουρας φιλοτεχνει ενα προφιλ κεντημα λιγο λιγο, και ερχεσαι και το γκρεμισεις ετσι, με τη μια…