rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.351
- Πόντοι
- 3.446
@Elganador η @Anna24 είναι ο Fernando Alonso της πεολειχιας.
Τωρα αυτο ειναι καλος συνειρμος δλδ;@Elganador η @Anna24 είναι ο Fernando Alonso της πεολειχιας.
Τέτοιος μαέστρος οδηγός στη γενιά του δεν υπάρχει.Επαιρνε τα μέγιστα πάντα από το μονοθέσιο.Τωρα αυτο ειναι καλος συνειρμος δλδ;
Ναι αλλα διπλα διπλα με την Αννα δεν ταιριαζουν, για τους σκοπους που μας απασχολουν εδω εννοωΤέτοιος μαέστρος οδηγός στη γενιά του δεν υπάρχει.Επαιρνε τα μέγιστα πάντα από το μονοθέσιο.
Το είπα επειδή ο @Elganador είναι ισπανοφιλοςΝαι αλλα διπλα διπλα με την Αννα δεν ταιριαζουν, για τους σκοπους που μας απασχολουν εδω εννοω
Ναι, και εγω ομως ειμαι κοριτσοφιλος, μην μου βαζεις τον φαβοριτακια διπλα στην αννα, εστω και σαν εικοναΤο είπα επειδή ο @Elganador είναι ισπανοφιλος
Ωπ τι έχουμε εδω;Ναι, και εγω ομως ειμαι κοριτσοφιλος, μην μου βαζεις τον φαβοριτακια διπλα στην αννα, εστω και σαν εικονα
@Brutal.Fv Χαμιλτονακιας εισαι;Ωπ τι έχουμε εδω;
Ειμαι σε ΑποτοξίνωσηΣπάσε την εκεχειρία και όρμα.
Προσεύχομαι για εσεναΕιμαι σε Αποτοξίνωση
ΑμινΠροσεύχομαι για εσενα
Βασικα φεραρακιας ειμαι. Τον Χαμιλτον για χρονια τον αντιπαθουσα, αλλα τα τελευταια χρονια μεσα απο την κοντρα με το κωλοπαιδι (φερσταπεν) τον εχω αγαπησει πλεον
Ο Αλονσο μόνο και μόνο για το πρωτάθλημα που πήγε να πάρει με το καρο που είχαμε το 2012 αξίζει το σεβασμό μας.Βασικα φεραρακιας ειμαι. Τον Χαμιλτον για χρονια τον αντιπαθουσα, αλλα τα τελευταια χρονια μεσα απο την κοντρα με το κωλοπαιδι (φερσταπεν) τον εχω αγαπησει πλεον
Ρε αρχοντα αυτουνου ο λαιμος ειναι πιο χοντρος απο το κεφαλι@Elganador η @Anna24 είναι ο Fernando Alonso της πεολειχιας.
Εννοώ σε ικανοτηταΡε αρχοντα αυτουνου ο λαιμος ειναι πιο χοντρος απο το κεφαλι
Τη σκοτωσες την αννουλα και εναι και λελπτεπιλεπτη
@nothorny μην στεναχωριέσαι εχω εγώ μια φίλη έτοιμη για γάμο απλός.....εεχει λίγα παραπάνω τατουάζ από την Άννα αν δεν σε πειράζει ..Α όλα κ όλα εγώ είμαι δωσμενη στον @geroksouras τα είπαμε αυτά
δεν σας ξερω κυριεΑ όλα κ όλα εγώ είμαι δωσμενη στον @geroksouras τα είπαμε αυτά
δεν σας ξερω κυριε