Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.030
- Πόντοι
- 11.146
...γνωστα και ως "πουτσομεζεδες"! Το κυριως πρωτο/δευτερο πιατο ειναι μ΄νακι-κωλαρακι ομωςΠολλές φορές τα ορεκτικά και το επιδόρπιο είναι πιο νόστιμα ...
...γνωστα και ως "πουτσομεζεδες"! Το κυριως πρωτο/δευτερο πιατο ειναι μ΄νακι-κωλαρακι ομωςΠολλές φορές τα ορεκτικά και το επιδόρπιο είναι πιο νόστιμα ...
Το καφενείο λειτουργεί και self serviceAnna αυτα συμβαινουν οταν παρατας το μαγαζι χωρις εποπτεια, μπαχαλο στο εχουν κανει τα αγορια σου
και στη Λαρισσα για το φιλο τον @Odin_ το καλαμακι , ενα " π'ρουφαν "Και τα λαδια τα Σελλ ( Shell ) μερικοι βλεπουν το " h " και τα λενε Σιελλ
Self service λειτουργεί. Φέρε τσίπουρο και φτιάξε μεζέΚανένα τσίπουρο με μεζέ όμως δεν βλέπω στο καφενέ........
Κανένα τσίπουρο με μεζέ όμως δεν βλέπω στο καφενέ........
...τωρα μιλατε σωστα, τωρα κατι παει να γινει!!!Self service λειτουργεί. Φέρε τσίπουρο και φτιάξε μεζέ
Εεεε δε χορταινεται αυτό@geroksouras πάλι πιπα θέλεις δεν Χόρτασες κάθε μερα πιπα
Αχόρταγε
Α όλα κ όλα εγώ είμαι δωσμενη στον @geroksouras τα είπαμε αυτά@nothorny !τι δώρο θέλετε να σας κάνω στον γάμοοο???
Ο @geroksouras είναι δοσμένος σε εσένα ομως;Εεεε δε χορταινεται αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α όλα κ όλα εγώ είμαι δωσμενη στον @geroksouras τα είπαμε αυτά
Με το δικό μ το ορεκτικό καμιά φορά χορταινεις κ δεν χωράει κ πολύ κυρίως χιχιΗ πιπα προσφερεται και ως επιδορπιο οταν δεν ερχεται το τελος ειδικα στον δευτερο γυρο.
Αλλα το κυριο πιατο ειναι παντα το μουνακι!
Ας κάνει κ αλλιώς αν μπορείΟ @geroksouras είναι δοσμένος σε εσένα ομως;
Ενδιαφερον , αν δεν ειναι σαν τις δηλωσεις των πολιτικωνΜε το δικό μ το ορεκτικό καμιά φορά χορταινεις κ δεν χωράει κ πολύ κυρίως χιχι
Με το δικό μ το ορεκτικό καμιά φορά χορταινεις κ δεν χωράει κ πολύ κυρίως χιχι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα@nothorny μην στεναχωριέσαι εχω εγώ μια φίλη έτοιμη για γάμο απλός.....εεχει λίγα παραπάνω τατουάζ από την Άννα αν δεν σε πειράζει ..
αιωνια λαγ εεε πιστοςΟ @geroksouras είναι δοσμένος σε εσένα ομως;
εσυ μπορεις;Ας κάνει κ αλλιώς αν μπορεί
@Anna24 μου έχουν Πει ότι κάνεις ωραίες πίπες ΙσχύειΕεεε δε χορταινεται αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α όλα κ όλα εγώ είμαι δωσμενη στον @geroksouras τα είπαμε αυτά
Δεν γίνεται αλλιώςαιωνια λαγ εεε πιστος
εσυ μπορεις;
Μου αρέσει όταν γίνεσαι ρομαντικός
εσυ σεξ οταν σου πω@Anna24 μου έχουν Πει ότι κάνεις ωραίες πίπες Ισχύει
ολες με κακολογουνεΑχ σατράπη άντρα εσύ