geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
εγω ειμαι εστω κι εκειΑπό τα Lidl ναι
εσυ ουτε στα γαριδακια δεν υπαρχεις
εγω ειμαι εστω κι εκειΑπό τα Lidl ναι
Το τζαγκουαρ δεν έχει λόγο να αποδείξει την αξία του στα σκυλιά γιατί τα σκυλιά Δρν μπορούν καν μα δουν που είναι το τζαγκουαρεγω ειμαι εστω κι εκει
εσυ ουτε στα γαριδακια δεν υπαρχεις
λαγος η τζαγκουαρ εισαι?Το τζαγκουαρ δεν έχει λόγο να αποδείξει την αξία του στα σκυλιά γιατί τα σκυλιά Δρν μπορούν καν μα δουν που είναι το τζαγκουαρ
Εσεις τωρα υποτιθεται τσακωνεστε με ευπρεπεια ή χαριεντιζεστε?λαγος η τζαγκουαρ εισαι?
ιβρυδιο λαγοτζαγκουαρ?
Άσε τα jaguar. Πάρε κάνα Audi να χαλάει το κόσμοΤο τζαγκουαρ δεν έχει λόγο να αποδείξει την αξία του στα σκυλιά γιατί τα σκυλιά Δρν μπορούν καν μα δουν που είναι το τζαγκουαρ
χαριεντιζομαστεΕσεις τωρα υποτιθεται τσακωνεστε με ευπρεπεια ή χαριεντιζεστε?
Αυτο δεν διδασκεται, ή το εχεις ή δεν θα το αποκτησεις ποτεχαριεντιζομαστε
τον μαθαινω την τεχνη του τρολ
Μόνο όσοι συχνάζουν στο καφενείο του Τσιλι έχουν αποφοιτήσει από αυτή τη σχολή.χαριεντιζομαστε
τον μαθαινω την τεχνη του τρολ
κανω φιλοτιμες προσπαθειες ομωςΑυτο δεν διδασκεται, ή το εχεις ή δεν θα το αποκτησεις ποτε
την εχουμε ασφαλισειΤο δώρο είναι η @Anna24 ... θα σας την κλέψω και θα κλαίτε!!
Οσοι γράφουμε σε αυτό το νημα πλέον είμαστε κολακες.Οι κακεντρεχείς δεν άντεξαν το διάλογο και αποχώρησαν.Να τα μας....Οταν τα ελεγα εγω οτι ειναι κοριτσι για σπιτι...πεσαν να με φανε!!!
Το ζώο εννοώ βρεΆσε τα jaguar. Πάρε κάνα Audi να χαλάει το κόσμο
Έλα από blade over να δεις τι πάει να πει τρολ κ στοίχημα δυνατόΜόνο όσοι συχνάζουν στο καφενείο του Τσιλι έχουν αποφοιτήσει από αυτή τη σχολή.
Ορθογραφία αληθειαςΤο ζώο εννοώ βρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα από blade over να δεις τι πάει να πει τρολ κ στοίχημα δυνατό
Αυτός νομίζει ότι χαριεντιζόμαστε . Εγώ τον πάω πίπα κωλο γιατί του αξίζει αλλά από τις πολλές πίπες που δίνει δεν καταλαβαίνει τίποτα και το μυαλό του έχει γίνει κυμαςΕσεις τωρα υποτιθεται τσακωνεστε με ευπρεπεια ή χαριεντιζεστε?
Το γνωρίζω για το ζώο τζαγκουαρ αλλά έτσι το ειπα.Ορθογραφία αληθειας
Πραγματικά όμως…αχχαχαχαΟρθογραφία αληθειας
Oχι Audi. Οι βλαχοι βλεπουν τον τονο πανω απο το " i " και το τονιζουν στη ληγουσαΆσε τα jaguar. Πάρε κάνα Audi να χαλάει το κόσμο
Δεν εχεις δικιο, με τις πιπες αποκτας διαυγεια και γινεσαι πιο δημιουργικοςΑυτός νομίζει ότι χαριεντιζόμαστε . Εγώ τον πάω πίπα κωλο γιατί του αξίζει αλλά από τις πολλές πίπες που δίνει δεν καταλαβαίνει τίποτα και το μυαλό του έχει γίνει κυμας