geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
δεν διαβαζεις σωσταΑν είσαι και παπας με την αράδα σου θα πας.Παρε νουμερακι και περίμενε στη σειρά σου.
θες γυαλια
δεν διαβαζεις σωσταΑν είσαι και παπας με την αράδα σου θα πας.Παρε νουμερακι και περίμενε στη σειρά σου.
ο γεροξουρας δεν παιρνει για να κλεισει κοπελαΧαιρομαι που εχω δωσει την εικονα του τελειου ανδρος γιατι στη πραγματικοτητα φοραω φακους επαφης.Η αληθεια ειναι οτι ο @rsotos7 εχει και τρωτα σημεια.
Βαρεα ενσημα τους κολλας;Η θα εχεις θεματα με την επιθεωρηση εργασιας;ο γεροξουρας δεν παιρνει για να κλεισει κοπελα
οι κοπελες παιρνουν να κλεισουν τον γεροξουρα
ο γεροξουρας δεν περιμενει στην ουραΒαρεα ενσημα τους κολλας;Η θα εχεις θεματα με την επιθεωρηση εργασιας;
Και γιατι να μην δωσει ο γεροξουρας την απολυτη απολαυση στη κοπελα;ο γεροξουρας δεν περιμενει στην ουρα
η κοπελα πρεπει να μην εχει αλλο ραντεβου ολη την ημερα για να δωσει απολυτη απολαυση στο γεροξουρα
ο γεροξουρας ειναι ψωναρα
φτανει μονο η παρουσια τουΚαι γιατι να μην δωσει ο γεροξουρας την απολυτη απολαυση στη κοπελα;
Πιο στημένο βίντεο και από το φετινό πρωτάθλημαεγω οταν μιλαω
Ναι γούτσου γούτσου κ γατούλα αλλά μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο… Δεν τιθασευεσαι με τίποταΕγώ είμαι αρκετά γατούλα θα έλεγα
Κ σε πιο γουτσου ρυθμούς αν με ρωτάς προτίμηση
αντε ρε μιαουΝαι γούτσου γούτσου κ γατούλα αλλά μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο… Δεν τιθασευεσαι με τίποτα
Μη ζηλευεις.Χωσου οπως ο Μπιελ σε Καληφωνηαντε ρε μιαου
Κ εγώ πέρασα πολύ όμορφα γλυκιε μουυΑχχχχχ
Αχχχχχ
Αχχχχχ
Αχ Αννούλα του χιονιά!
Φίλοι δεν θα γράψω κανονικη κριτική γιατι θα με αφήσει να βάλω μόνο μέχρι 7 και θα αδικήσω το κορίτσι... θα περιμένω την 6η μου κριτική για να γράψω κανονική...
Θα πω απλά ότι συνευρέθηκα με ένα κορίτσι με πολλά τατουάζ, ενώ γενικώς τα θεωρώ λίγο αντιαισθητικα... χωρίς να με ενοχλήσει καθολου...ενα πανέμορφο νεαρό κορίτσι μες στο χαμόγελό, που ίσως και να το κομπλαρα λίγο γιατί ψυχολογικά δεν ήμουν καλά και πέρασα μια μίνι κρίση άγχους μέχρι να έρθει (κυριολεκτικα)... μετα από το σπάσιμο του πάγου έφυγε και το άγχος, έφυγαν και όλα... με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα, οικεία...ενα κορίτσι "σαν τα κρύα τα νερα" που λένε και στο χωριό μου... ειλικρινά, το κορίτσι είναι θησαυρός....
@Anna24 σε ευχαριστώ!
Υγ: μην γράψεις κριτική για εμένα και ξεφιλιστούμε στο χωριό (bourdela.com)...
μου ηρθε ο εκκαθαριστικος ρευματος@geroksouras πάλι πιπα θέλεις δεν Χόρτασες κάθε μερα πιπα
Αχόρταγε
Gfe Αννούλα έτσι;Εγώ είμαι αρκετά γατούλα θα έλεγα
Κ σε πιο γουτσου ρυθμούς αν με ρωτάς προτίμηση
Ο γεροξουρας μιλαει στο τριτο ενικο προσωπο των βασιλειαδωνο γεροξουρας δεν περιμενει στην ουρα
η κοπελα πρεπει να μην εχει αλλο ραντεβου ολη την ημερα για να δωσει απολυτη απολαυση στο γεροξουρα
ο γεροξουρας ειναι ψωναρα
φιλεΟ γεροξουρας μιλαει στο τριτο ενικο προσωπο των βασιλειαδων
Απλα Ολυμπιακος , τοσα κοκκαλινα πρωταθληματα , πηραν τα μυαλα αερα
Από τα Lidl ναιφιλε
οχι και βασιλιας
αυτοκρατορας και πανω