Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.083
Ε επέμεινε λίγο θέλοντας να πάρει τις εξηγήσεις του αλλά οκ λύθηκε το ζήτημαμην το λες...
μπορούσε να σε τρελάνει στην πάρλα
Ε επέμεινε λίγο θέλοντας να πάρει τις εξηγήσεις του αλλά οκ λύθηκε το ζήτημαμην το λες...
μπορούσε να σε τρελάνει στην πάρλα
Απο ιαματικη πηγη εμαθα οτι λειτουργησε το αλεξιπτωτο και η προσγειωση ηταν ομαληπωπω
πεφτοντας δεν προσγειωθηκες πιστευω καπου περιεργα
Απλώς στο κωλαρακι μπωπω
πεφτοντας δεν προσγειωθηκες πιστευω καπου περιεργα
Περαστικά σου Άννα!!!Απλώς στο κωλαρακι
άσχετο.Ε επέμεινε λίγο θέλοντας να πάρει τις εξηγήσεις του αλλά οκ λύθηκε το ζήτημα
αρα δεν θα στο κανω εγω μαυροΑπλώς στο κωλαρακι μ
ο γέρος είναι πονηρός. εκει το πήγαινε εξ αρχής να ξες...Απλώς στο κωλαρακι μ
"η σχεση μας" βλεπω λεει...κάτι έχει παίξει
Τελος παντων, επανεφερες ενα θεμα το οποιο το ειχαμε ξανασυζητησει δημοσια αλλα οκΔεν σε ανέφερα εγώ λολ
κάτι τέτοιο μου κάνει αλλά προφανώς δε μάσησε η μικρή"η σχεση μας" βλεπω λεει...
τι εγινε κυρ γιαννη μας και δεν εχω ενημερωθει επι του θεματος ???
εσκασε με σοκολατακια και ανθοδεσμη ο πλοκερ μας και εφαγε πορτα μηπως ???????
@Anna24 τι εκανες στο φιλο μας ??????
Καλυτερα να επαιρνες το F4 να εκανες μια βολτα.Τωρα που εμεινες εδω προβλημα δημιουργησεςκάτι τέτοιο μου κάνει αλλά προφανώς δε μάσησε η μικρή
εγώ φταίω μεγάλε σάκη-σάκη μεγάλε.Τελος παντων, επανεφερες ενα θεμα το οποιο το ειχαμε ξανασυζητησει δημοσια αλλα οκ
Ξενερωσες? Καλα εκανες και μου το εκοψες
Μου εδωσες τις εξηγησεις δημοσια πριν κατι μηνες ? Ναι
Το δεχτηκα και πηγα παρακατω? Ναι
Εκανα οπως κανουν διαφοροι "πολυασχολοι" σε αυτες τις περιπτωσεις? Οχι
Γιατι ξανανοιχτηκε αυτο το θεμα?
Τελος παντων να σε καλα
ο σάκης τα λύνει όλα - έχω 3-4 και 5-6 αυχενικόΚαλυτερα να επαιρνες το F4 να εκανες μια βολτα.Τωρα που εμεινες εδω προβλημα δημιουργησες
Μηπως εισαι ρουβιτσα;Γιατι ολο για τον Σακη λεςο σάκης τα λύνει όλα - έχω 3-4 και 5-6 αυχενικό
έχω έρωτα μεγάλο.Μηπως εισαι ρουβιτσα;Γιατι ολο για τον Σακη λες
Ένα γρήγορο μανίκι που λέμεΝαι οκ δεκτό αλλά μπορεί και να τύχει μια γρήγορη
Γιατί όχι
Αμα θες με 500€ σου κανονιζω συναντηση για selfie αυτογραφα οτι θες.Θα μιλησω με τον κυριο Ψινακη και θα πας στο καμαρινι του εκ μερους μου.έχω έρωτα μεγάλο.
ΚανονικάΈνα γρήγορο μανίκι που λέμε