Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.083
Οχι αλλοοοΜήπως εννοεί να πιει κάτι?....
Οχι αλλοοοΜήπως εννοεί να πιει κάτι?....
Hπιες πολυ αυτες τις ημερες;Οχι αλλοοο
Οχι στο δικό μ νήμα πλέον. Τα έχουμε σπάσει γιατί για τους δικούς μ λόγους έχω επιλέξει να μην τον ξανασυναντήσωμην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς βρε...
απλά ο μεγαλος σάκης μιλάει για τα πάντα
θα σε κράξει ο σάκης ο μεγάλοςΕιμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι
Χθες. Κ γλίστρησα κ στις σκάλες κ χτύπησα κιολας σήμερα δεν μπορώ να κουνηθω ελπίζω αύριο να μαι οκHπιες πολυ αυτες τις ημερες;
θα σε μαλώσω. ο σάκης κι ο θεός είναι μεγάλοςΟχι στο δικό μ νήμα πλέον. Τα έχουμε σπάσει γιατί για τους δικούς μ λόγους έχω επιλέξει να μην τον ξανασυναντήσω
Περαστικα!!!Χθες. Κ γλίστρησα κ στις σκάλες κ χτύπησα κιολας σήμερα δεν μπορώ να κουνηθω ελπίζω αύριο να μαι οκ
Αυτο ειχε αναλυθει 300 σελιδες πισω.Προχωραμεθα σε μαλώσω. ο σάκης κι ο θεός είναι μεγάλος
Σωστα.. Αλλα να τα λες ολα (οτι δεν σου εκανα κατι μεμπτο οπως ειχες παραδεχτει)..Οχι στο δικό μ νήμα πλέον. Τα έχουμε σπάσει γιατί για τους δικούς μ λόγους έχω επιλέξει να μην τον ξανασυναντήσω
μαλάξεις. δεν θα σου πάρω δραχμήΧθες. Κ γλίστρησα κ στις σκάλες κ χτύπησα κιολας σήμερα δεν μπορώ να κουνηθω ελπίζω αύριο να μαι οκ
σάκη ξενερωνεις τις γυναίκες μέχρι κι επί πληρωμή πανάθεμά σε....Σωστα.. Αλλα να τα λες ολα (οτι δεν σου εκανα κατι μεμπτο οπως ειχες παραδεχτει)..
Απλα ξενερωσες μαζι μου.. το οποιο το σεβαστηκα
Να σε καλα παντως
κυρ γιαννη μας, τι βλεπω εδω ??????????μαλάξεις. δεν θα σου πάρω δραχμή
Δικούς κ λόγους είπα δεν είπα ότι μ έκανες κάτιΣωστα.. Αλλα να τα λες ολα (οτι δεν σου εκανα κατι μεμπτο οπως ειχες παραδεχτει)..
Απλα ξενερωσες μαζι μου.. το οποιο το σεβαστηκα
Να σε καλα παντως
Επειδη δεν γνωριζουμε τι εγινε(και ουτε μας αφορα),καλο ειναι να μην ριχνουμε λαδι στη φωτια.Αλλα βαζελος εισαι υπηρχε περιπτωση να κανεις κατι σωστο;σάκη ξενερωνεις τις γυναίκες μέχρι κι επί πληρωμή πανάθεμά σε....
πωπωΧθες. Κ γλίστρησα κ στις σκάλες κ χτύπησα κιολας σήμερα δεν μπορώ να κουνηθω ελπίζω αύριο να μαι οκ
Θέμα ξενερας ήταν σωστά το λένεΕπειδη δεν γνωριζουμε τι εγινε(και ουτε μας αφορα),καλο ειναι να μην ριχνουμε λαδι στη φωτια.Αλλα βαζελος εισαι υπηρχε περιπτωση να κανεις κατι σωστο;
κάτι έχει παίξεικυρ γιαννη μας, τι βλεπω εδω ??????????
ο φιλος μας ο πλοκερ, εβλαψε την αννουλα ?
Προφανως..Δικούς κ λόγους είπα δεν είπα ότι μ έκανες κάτι
Κ προφανώς το σεβάστηκες δεν νομίζω να υπήρχε κ άλλη επιλογή
μην το λες...Δικούς κ λόγους είπα δεν είπα ότι μ έκανες κάτι
Κ προφανώς το σεβάστηκες δεν νομίζω να υπήρχε κ άλλη επιλογή
Δεν σε ανέφερα εγώ λολΠροφανως..
Δεν μπορω να σε αναγκασω αν δεν θες..
Η σχεση μας ηταν επαγγελματικη..Δεν τα χαμε..
Ειπαμε κραταω οτι μαζι σου περασα καλα..
Απλα εκανα το ποστ επειδη δεν ειχες λογο να με αναφερεις
Is that a crossover episode?Δεν σε ανέφερα εγώ λολ