Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.301
Σωστά
Πολύ ωραία στην αγγουροτοματα
Σωστά
ποσα ρε θα φας στο Ιθακη;Και 2 φορές Άννα και Ιθάκη τραπεζωμα με 500 συνολικα; Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Πρέπει να βάλεις παραπάνω.
300 η άννα και 200 το φαγητό.Και 2 φορές Άννα και Ιθάκη τραπεζωμα με 500 συνολικα; Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Πρέπει να βάλεις παραπάνω.
Στο Ιθάκη με 200, δύο άτομα δεν σου φτάνουν ούτε για καλησπέρα.ποσα ρε θα φας στο Ιθακη;
200 δεν σου φτανουν;
Ξέχασες να πληρώσεις το ξενοδοχείο. 25 ευρώ Χ 2 φορές = 50. Σου μένουν 150 ευρώ.300 η άννα και 200 το φαγητό.
Βγσίνουν τα κουκια...
Δε θα παραγγείλω σαλάτα και ορντεβΞέχασες να πληρώσεις το ξενοδοχείο. 25 ευρώ Χ 2 φορές = 50. Σου μένουν 150 ευρώ.
Το τσιπης εισαι ρε μαλακα. Και θέλεις να βγάλεις γυναίκα έξω.Δε θα παραγγείλω σαλάτα και ορντεβ
Άμα θέλετε κανονίζω να πληρώσουμε με story.Θα φέρω και το R8 να το βάλουμε απέξω να χαλάσουμε το κόσμο.Δε θα παραγγείλω σαλάτα και ορντεβ
Εσύ φταις ρε παπάρα, μου έφαγες ενα 50άρι !!Το τσιπης εισαι ρε μαλακα. Και θέλεις να βγάλεις γυναίκα έξω.
Άστο ρε, γυρνά σπίτι μετά το ξενοδοχείο.
Στόρυ?Άμα θέλετε κανονίζω να πληρώσουμε με story.Θα φέρω και το R8 να το βάλουμε απέξω να χαλάσουμε το κόσμο.
Τι influencer ειμαστε;Στόρυ?
Ε είναι κάπως λίγα για το συγκεκριμένο μέροςποσα ρε θα φας στο Ιθακη;
200 δεν σου φτανουν;
Θα κανονίσουμε με κύριο Μαρινακη να πάμε σε καλύτερο μαγαζί.ποσα ρε θα φας στο Ιθακη;
200 δεν σου φτανουν;
καλα θα φαμε σουβλακιαΕ είναι κάπως λίγα για το συγκεκριμένο μέρος
Τα θετικά.Θα κανονίσουμε με κύριο Μαρινακη να πάμε σε καλύτερο μαγαζί.
εγω ειμαι πιπφλουενσερΤι influencer ειμαστε;
Άμα του γνωρίσουμε την Αννα όλο και κάπου θα μας βολέψει και εμάς.Αν πάρει πόστο στη Παε η Άννα θα έχουμε και ένα άνθρωπο να βρίζουμε για τις μεταγραφές.Τα θετικά.
Δεν θα πληρώσουμε, θα ξηγηθεί ο πρόεδρος.
Τα φαγητά πρώτα θα δοκιμαστούν από υποψήφιους μελλοθάνατους μην έχουν ρίξει τίποτα μέσα.
Τα αρνητικά.
Δεν θα προλάβουμε να φάμε. Θα τα έχει ριμαξει όλα ο Βαγγέλης.
Δεν ξανά βλέπουμε την Άννα. Θα την πάρει ο Βαγγέλας όπως την άλλη στην Αγγλία και θα της δώσει θέση στην ομάδα.
Ξανά σκέψου το.
Θα τους προειδοποιησουμε να μην ανοίξουν το στόμα ούτε για να χασμουρηθουνεγω ειμαι πιπφλουενσερ
δεν σας κανω