Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
τσομπανάκος καισαριανή (μην πας σ/κ), ένα κι ένα στο χαιδάριΈχεις να προτείνεις ταβέρνα με καλή προβατίνα εντός λεκανοπέδιου??
τσομπανάκος καισαριανή (μην πας σ/κ), ένα κι ένα στο χαιδάριΈχεις να προτείνεις ταβέρνα με καλή προβατίνα εντός λεκανοπέδιου??
Ημερήσια ενημέρωση γιά προβατίνα.τσομπανάκος καισαριανή (μην πας σ/κ), ένα κι ένα στο χαιδάρι
καφέ αρκούδα τα μέλη είναι μόνο για γκουρμέ/μισελίν αστέρια.Δικός μου άνθρωπος!!!
Όλα χρειάζονται όμως μύστη μου
Ημερήσια ενημέρωση γιά προβατίνα.
Σαν χτες θυμάμαι τη Μιγάδα υπηρέτρια να με κυνηγάει με το μπαστούνι του γκολφ γύρω από την πισίνα επειδή δεν μου άρεσε το χαβιάρι μπελούγκα μύστη μου!!!καφέ αρκούδα τα μέλη είναι μόνο για γκουρμέ/μισελίν αστέρια.
διαδρομές αποκλειστικά με τουτού > 100.000 γιούρα. aston martin κατά προτίμηση καθόσον κι ο τζίμης τέτοια προτιμούσε.
ραβόμεθα στη savile row, φοράμε frank muller και chopard. omega για τριτοτέταρτο.
το σαβούρα βίβρε το παίζομεν στα δάκτυλα, τα μαχαιροπηρουνα (όταν δεν τα χρησιμοποιούμε ως φονικά εργαλεία) καθαρίζουν αστακούς αλλά και πορτοκάλια (παρακαλώ όποιος δεν ξέρει να καθαρίζει φρούτα με μαχαιροπήρουνο να εξέλθει του σάη...).
σαμπάνιες από συγκεκριμένα έτη και αμπελώνες και συζήτηση με τον σομελιέ μόνο εις τη γαλλική.
αυτά τραβάμε εμείς οι πλούσιοιΣαν χτες θυμάμαι τη Μιγάδα υπηρέτρια να με κυνηγάει με το μπαστούνι του γκολφ γύρω από την πισίνα επειδή δεν μου άρεσε το χαβιάρι μπελούγκα μύστη μου!!!
Μη με βλέπεις έτσι χαλαρό... Έχω περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια!!!
Είσαι πηγή έμπνευσης ΆνναΤο ότι γίνεται στο δικό μου από όλα τα νήματα η ενημέρωση της προβατίνας δύο τρεις μέρες τώρα με ξεπερνά πραγματικά χαχαχαχα
μάλλον βοηθάει η στάση που κρατάς συν η δήλωση σου ότι είσσι Pescatarian...Το ότι γίνεται στο δικό μου από όλα τα νήματα η ενημέρωση της προβατίνας δύο τρεις μέρες τώρα με ξεπερνά πραγματικά χαχαχαχα
Τσιγάρο το 2022 μετά από όσα γράφει η βιβλιογραφία για κανέναν λόγο. Είσαι και μικρή κοπέλα όχι σαν τους γέρους εδώΕπίσης να πω παιδιά ότι επειδή είμαι κ λίγο φανατική καπνίστρια οκ ναι καλά τα μισελενατα αλλά προτιμώ ταβερνακι θάλασσα να γεμίζω κ κανα τασακι χαχαχαχα
Μαζί σου!Το ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα είναι το καλύτεροΕπίσης να πω παιδιά ότι επειδή είμαι κ λίγο φανατική καπνίστρια οκ ναι καλά τα μισελενατα αλλά προτιμώ ταβερνακι θάλασσα να γεμίζω κ κανα τασακι χαχαχαχα
Φοβασαι μηπως δεν περασει κτεο λογω καρτας καυσαεριων;Τσιγάρο το 2022 μετά από όσα γράφει η βιβλιογραφία για κανέναν λόγο. Είσαι και μικρή κοπέλα όχι σαν τους γέρους εδώ
Ε έχουμε όλοι τα πάθη μαςΤσιγάρο το 2022 μετά από όσα γράφει η βιβλιογραφία για κανέναν λόγο. Είσαι και μικρή κοπέλα όχι σαν τους γέρους εδώ
Ένα τσιγάρο μετά το φαγητό κυρίως ταιριάζειΕ έχουμε όλοι τα πάθη μας
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό αλλά ποτέ δεν αφήνουμε τα πάθημα μας να μας ρίξουν...oh wait είμαι στο μπουρδέλα.Ε έχουμε όλοι τα πάθη μας
Πράγματι, άλλοι έχουν το τσιγάρο, άλλοι το ποτό, άλλοι τις γυναίκες.....Ε έχουμε όλοι τα πάθη μας
Ωχ κ άλλος παπαράτσι? ΧαχαχαΣου πάει το λιλά πάντως..
Κ μετά το σεξ φυσικάΈνα τσιγάρο μετά το φαγητό κυρίως ταιριάζει
Γεια σου Αννα!Ωχ κ άλλος παπαράτσι? Χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ μετά το σεξ φυσικά
Το ότι γίνεται στο δικό μου από όλα τα νήματα η ενημέρωση της προβατίνας δύο τρεις μέρες τώρα με ξεπερνά πραγματικά χαχαχαχα