rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
ΑεροποριαΚαι που να τα ξέρω αυτά.τι ειναι προσκοποι?
ΑεροποριαΚαι που να τα ξέρω αυτά.τι ειναι προσκοποι?
Όταν υπάρχει " λύση της συνέχειας του δέρματος ή βλεννογόνου ή ανοικτό έλκος - τραύμα " μέσω του αίματος με λίγα λόγιαΟι πιθανότητες είναι τόσο λίγες π θεωρείται αμελητέο ρίσκο
Το καφενειο της Αννας πρεπει να ονομαστει το νημα.10 σελίδες πίσω οι τελευταίες φωτογραφίες της Αννας και 2-3 από πιάτα ψαρικών … αναλύσεις gourmet , επιθυμίες , αδυναμίες φαγητών … συνταγές όχι …
Μια ωραία καλή παρέα εδώ στο νήμα της Αννας
επρεπε να γινει συγχωνευση με αυτο της @KaterinaΤο καφενειο της Αννας πρεπει να ονομαστει το νημα.
Εχουμε επιπεδοεπρεπε να γινει συγχωνευση με αυτο της @Katerina
εκει δε θα εμενε συκωτι απο τα γελια με τους πυρφορους και τους αγαπουληδες.
κριμα που το κλεισανε, ειχαν γραφτει επικα ποστς εκει μεσα.
κατι παει να γινει και εδω, αλλα ειναι πιο μαζεμενοι οι μαστορες.
ναι... γκουρμεΕχουμε επιπεδο
Α είσαι πολύ γνωστηςΔιαφωνω
Και ένα καλό Ασύρτικο με το ψαράκι πάει μια χαρά
Κτήμα Σιγάλα Καβαλιερος
Είτε Παπαϊωάννου είτε Δουραμπεης είτε βαρούλκο είτε hams and clams
Παρομοίως, παραβλέπεις απ'ότι διαπιστώνω ό,τι η παρατήρησή σου στεκόταν στη δική μου τοποθέτηση ό,τι δεν είναι ψυχική ασθένεια (δια στόματος διατροφολόγου και ψυχολόγου που επισκέπτηκα για δικό μου άτομο) και όχι στον άνθρωπο που το έγραψα που επίσης ανέφερε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το βάρος. Ψυχολογική και διατροφική διαταραχή είναι ο πιο σωστός και δόκιμος όρος που χρησιμοποιείται. Και μπορώ να σου παραθέσω δέκα παραπομπές που το αναφέρουν αυτό από επιστήμονες που γράφουν σε ιατρικά portals. Η πρόθεσή σου λοιπόν ήταν να διορθώσεις εμένα για να δείξεις αρεστός σε μια κοπέλα που έχει φτάσει 40 κιλά και της είπα να προσέχει; Βρες λοιπόν μια παραπομπή που να υποστηρίζει ό,τι αυτό το έχουν και οι εύσωμοι όπως ανέφερε εκείνη και μετά ας κουβεντιάσουμε πάλι. Και όχι, στην Wikipedia δεν ελέγχονται τα πάντα. Εχω βρει φοβερές ανακρίβειες για πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας, για ιστορικά γεγονότα, ακόμα και για επιστημονικές θεωρείες χωρίς την ειδική σήμανση. Αυτά και δεν το συνεχίζω, διότι δε βρίσκω νόημα.Παραβλέπεις υποθέτω εσκεμμένα ότι η ανάρτησή μου ήταν παρατήρηση-σχόλιο-απάντηση σε άλλη ανάρτηση που υποστήριζε ότι η νευρική ανορεξία δεν είναι ψυχική ασθένεια βασιζόμενη σε άρθρο το iatropedia και μάλιστα από ψυχίατρο συντάκτη (πως γίνεται να μην είναι ψυχική ασθένεια και να αρθρογραφεί ψυχίατρος έιναι απορίας άξιο).
Επίσης στα λήμματα του wikipedia όπως και του βικιπαίδεια δεν μπαίνει και γράφει ο καθένας ανεξέλεγκτα, ότι γράφεται ελέγχεται και αξιολογείται. Όσα δεν είναι ελεγμένα για την αξιοπιστία τους έχουν ειδική σήμανση. Στο δε λήμμα που παρέθεσα στο τέλος έχει όλες τις παραπομπές και τις πηγές.
Τέλος, ΔΕΝ υιοθετώ ούτε την άποψη του άρθρου του iatropedia ούτε του βικιπαίδεια και η ανάρτησή μου είχε στόχο ακριβώς αυτό που έγραψα και επανέλαβες και εσύ. ΔΕΝ δίνουμε ιατρικές γνωματεύσεις και συμβουλές-νουθεσίες από το πληκτρολόγιο σε κάποιον που δεν ξέρουμε για θέματα που δεν γνωρίζουμε.
Λίγο off topic τόσες μέρες μετά και δεν έχω καμία διάθεση να χαλάσω την ωραία συζήτηση περί ψαρικων και προβατίνας.Παρομοίως, παραβλέπεις απ'ότι διαπιστώνω ό,τι η παρατήρησή σου στεκόταν στη δική μου τοποθέτηση ό,τι δεν είναι ψυχική ασθένεια (δια στόματος διατροφολόγου και ψυχολόγου που επισκέπτηκα για δικό μου άτομο) και όχι στον άνθρωπο που το έγραψα που επίσης ανέφερε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το βάρος. Ψυχολογική και διατροφική διαταραχή είναι ο πιο σωστός και δόκιμος όρος που χρησιμοποιείται. Και μπορώ να σου παραθέσω δέκα παραπομπές που το αναφέρουν αυτό από επιστήμονες που γράφουν σε ιατρικά portals. Η πρόθεσή σου λοιπόν ήταν να διορθώσεις εμένα για να δείξεις αρεστός σε μια κοπέλα που έχει φτάσει 40 κιλά και της είπα να προσέχει; Βρες λοιπόν μια παραπομπή που να υποστηρίζει ό,τι αυτό το έχουν και οι εύσωμοι όπως ανέφερε εκείνη και μετά ας κουβεντιάσουμε πάλι. Και όχι, στην Wikipedia δεν ελέγχονται τα πάντα. Εχω βρει φοβερές ανακρίβειες για πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας, για ιστορικά γεγονότα, ακόμα και για επιστημονικές θεωρείες χωρίς την ειδική σήμανση. Αυτά και δεν το συνεχίζω, διότι δε βρίσκω νόημα.
Το καπηλειό είχα πει εγώ κάμποσους μήνες πριν χαχαχαΤο καφενειο της Αννας πρεπει να ονομαστει το νημα.
Εεεε είμαι κ εγώ λίγο αυστηρή η αλήθεια να λέγεταιεπρεπε να γινει συγχωνευση με αυτο της @Katerina
εκει δε θα εμενε συκωτι απο τα γελια με τους πυρφορους και τους αγαπουληδες.
κριμα που το κλεισανε, ειχαν γραφτει επικα ποστς εκει μεσα.
κατι παει να γινει και εδω, αλλα ειναι πιο μαζεμενοι οι μαστορες.
Καλά εσείς δεν πήρατε την προειδοποίηση κακοκαιρίας? Τι θέλετε να με πάρει καμία πλημμύρα χαχαχαΆννα που θα τα σπάσεις σήμερα?
Εάν ύπαρξη καλή παρέαΚαλά εσείς δεν πήρατε την προειδοποίηση κακοκαιρίας? Τι θέλετε να με πάρει καμία πλημμύρα χαχαχα
Κάτι χαλαρό λογικά σήμερα
Τι λένε εδώ τα πλάνα της παρέας?
Α τι έχει σήμερα δεν είδαPtx θα πάω εγώ
Εεεε εκεί αρχίζει το καλό σε αυτάΈχει ένα παρτυ, και θα πάνε οι νεαρές φίλες.εγω δε πάω για πρωι γερός ανθρωπος ,ταβάνιαζω στις 3:30