rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 3.446
Οι πραγματικοί μύστες,κατευθείαν εκεί έστριψαν τα ματια τους.και εγω αυτα ειδα...
Οι πραγματικοί μύστες,κατευθείαν εκεί έστριψαν τα ματια τους.και εγω αυτα ειδα...
George's στο ΜενίδιΕλιά στην Μάνδρα....
Με ευχαριστείς μετά.
πεσκατεριαν αννουλα ειναι αυτη, τι να κανουμε ???Οι πραγματικοί μύστες,κατευθείαν εκεί έστριψαν τα ματια τους.
Χάλια είναιΠαιδιά μαντεψτε ποιός επέστρεψε
Τα ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ σας παπούτσια χαχαχαχαχα
Είσαι καμιά 80αρια χρονών;Έμενα τα παπούτσια της μου αρέσουν πάρα πολύ, εχω και εγώ παρόμοια
Τι εννοείς?Είσαι καμιά 80αρια χρονών;
Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις, CBD ή Δ9 ΤΗC;Επίσης να πω παιδιά ότι επειδή είμαι κ λίγο φανατική καπνίστρια οκ ναι καλά τα μισελενατα αλλά προτιμώ ταβερνακι θάλασσα να γεμίζω κ κανα τασακι χαχαχαχα
Τι να εννοώ!!! τέτοιες φαλκονερες, έτσι τις έλεγαν, τη δεκαετία του 60 φόραγαν, βλέπεις ήταν της μόδας τότεΤι εννοείς?
Οι πουτάνες είναι σαν τον διαιτητή πριν το VAR που δεν έπαιρνε την απόφαση του πίσω. Έτσι κι αυτές, την τιμή θα την ανεβάσουν αλλά να την κατεβάσουν, ούτε συζήτηση και VAR δεν υπάρχει στην βίζιτα. Μην ξεφτυλίζεσαι άλλο, δεν θα την κατεβάσει την τιμή.Τι να εννοώ!!! τέτοιες φαλκονερες, έτσι τις έλεγαν, τη δεκαετία του 60 φόραγαν, βλέπεις ήταν της μόδας τότε
Είσαι εκτός θέματοςΟι πουτάνες είναι σαν τον διαιτητή πριν το VAR που δεν έπαιρνε την απόφαση του πίσω. Έτσι κι αυτές, την τιμή θα την ανεβάσουν αλλά να την κατεβάσουν, ούτε συζήτηση και VAR δεν υπάρχει στην βίζιτα. Μην ξεφτυλίζεσαι άλλο, δεν θα την κατεβάσει την τιμή.
Δηλαδή αν στο είχε στα 80 ας πούμε θα σε ενοχλούσε η υπόδησή της και πάλι θέλεις να μου πεις.Είσαι εκτός θέματος
Άνοιξαν νωρίς τα δικαστήρια σήμερα.Δηλαδή αν στο είχε στα 80 ας πούμε θα σε ενοχλούσε η υπόδησή της και πάλι θέλεις να μου πεις.
Σήμερα ναι είμαιΚαλημέρα Άννα. Διαθέσιμη σήμερα;
Πως φαίνονται τα τέκνα του Δουράμπεη!!!!Παπαϊωάννου δεν μ αρέσει τόσο
Αλλά όπου κ να με πας τέτοιο δώρο δεν παίζει χαχαχαε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δικός μου άνθρωπος!!!...ρε μαγκες, ολο γκουρμεδιες διαβαζω, φαγκρια/φαμπλε, χελια/μελια, προβατινες/γιδες κτλ.
Το μυστικο κ η καβλα ειναι στο ταπεινο τσιπουρακι, με δυο μεζεδακια μαγειρευτα ή τηγανατα και ωρες ατελειωτες με καθαρες κουβεντες πανω απο την αλκοολη!
Τα είπες όλα...ρε μαγκες, ολο γκουρμεδιες διαβαζω, φαγκρια/φαμπλε, χελια/μελια, προβατινες/γιδες κτλ.
Το μυστικο κ η καβλα ειναι στο ταπεινο τσιπουρακι, με δυο μεζεδακια μαγειρευτα ή τηγανατα και ωρες ατελειωτες με καθαρες κουβεντες πανω απο την αλκοολη!