Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 446
Η παρεα ή η απουσια χειραγωγησης;Δεν αρέσει σε όλους αυτό πάντως
Η παρεα ή η απουσια χειραγωγησης;Δεν αρέσει σε όλους αυτό πάντως
Το ότι έχω πολύ μπλα μπλα κ λιγότερο κώλο κώλο χαχαχαΗ παρεα ή η απουσια χειραγωγησης;
δεν χρειαζεται χειραγωγηση.Ειμαστε χειραγωγημενοι απο μονοι μας.Η παρεα ή η απουσια χειραγωγησης;
Καλα δεν νομιζω οτι θελεις να αρεσεις σε ολους, δεν τα πας και ασχημα απο ο,τι υποψιαζομαι.Το ότι έχω πολύ μπλα μπλα κ λιγότερο κώλο κώλο χαχαχα
Α αυτο δεν το είχα σκεφτεί!Καλα δεν νομιζω οτι θελεις να αρεσεις σε ολους, δεν τα πας και ασχημα απο ο,τι υποψιαζομαι.
Απο μετρησεις θεαματικοτητας παντως σκιζει το καναλι σου.
Και σε μερα/ωρα με μπαλα & GNTM
Champions League.Αλλα τι να δεις δεν παιζει ο Ολυμπιακος.Α αυτο δεν το είχα σκεφτεί!
Τι μπάλα έχει?
...εδω σ αγαπαω, να ξεςΠαιδιά μαντεψτε ποιός επέστρεψε
Τα ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ σας παπούτσια χαχαχαχαχα
Ελιά στην Μάνδρα....Έχεις να προτείνεις ταβέρνα με καλή προβατίνα εντός λεκανοπέδιου??
Kαι στον Κριεκουκη έχει καλή προβατίνα, στο κέντρο της ΜανδραςΕλιά στην Μάνδρα....
Με ευχαριστείς μετά.
Οκ.Kαι στον Κριεκουκη έχει καλή προβατίνα, στο κέντρο της Μανδρας
Ταβέρνα η τρύπια βάρκαΕπίσης να πω παιδιά ότι επειδή είμαι κ λίγο φανατική καπνίστρια οκ ναι καλά τα μισελενατα αλλά προτιμώ ταβερνακι θάλασσα να γεμίζω κ κανα τασακι χαχαχαχα
Αυτό είναι σπάνιο όπως η καρέτα καρέτα.Το ότι έχω πολύ μπλα μπλα κ λιγότερο κώλο κώλο χαχαχα
Μια χαρα μαρκετινγκ υφίσταται.Ναι, γιατι εισαι η μονη εδω που κανεις απλα παρεα με τα αγορια, χωρις σεξουαλικη χειραγωγηση & επιθετικο marketing
Μόλις είδα αυτό και θέλω ραντεβού! Τι πολυβόλο είσαι εσύ!!!Έλα κ κάτι καλοκαιρινό
και εγω αυτα ειδα...Μόλις είδα αυτό και θέλω ραντεβού! Τι πολυβόλο είσαι εσύ!!!