Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.056
Το Μ είναι συμπαθής κ έχουμε οικειότητα is key hereΑυτα λες… πιασε μπλοκακι και γραφε προτασεις απο εδω και περα
Ξέρουν όσοι εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία
Το Μ είναι συμπαθής κ έχουμε οικειότητα is key hereΑυτα λες… πιασε μπλοκακι και γραφε προτασεις απο εδω και περα
Μην εισαι σιγουρη οτι μονο αυτοι ξερουν, υπαρχουν και και οι αλλοι που νομιζουν οτι ξερουνΤο Μ είναι συμπαθής κ έχουμε οικειότητα is key here
Ξέρουν όσοι εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία
Ε θα προσγειωθούν απότομα. Αγενής δεν είμαι αλλά ούτε λόγια μασάωΜην εισαι σιγουρη οτι μονο αυτοι ξερουν, υπαρχουν και και οι αλλοι που νομιζουν οτι ξερουν
καπνιζεις κιολας ????????????????????????????????????????????Επίσης να πω παιδιά ότι επειδή είμαι κ λίγο φανατική καπνίστρια οκ ναι καλά τα μισελενατα αλλά προτιμώ ταβερνακι θάλασσα να γεμίζω κ κανα τασακι χαχαχαχα
Και η ομαλη προσγειωση ωραια ειναι, δεν χρειαζεται να ειναι αποτομη.Ε θα προσγειωθούν απότομα. Αγενής δεν είμαι αλλά ούτε λόγια μασάω
σε τρώει ο κώλος σου για μανούρες...Ναι δεν ισχύει αυτό στο 100%
Αν κάποιος μ είναι συμπαθής κ έχουμε αναπτύξει οικειότητα θα έβγαινα μαζί τ για φαγητό χωρίς έξτρα χρέωση του χρόνου π θα περνούσαμε εκεί.
το διορθώνεις σιγα σιγά...Αλλά όσες φορές κάποιος μ έχει προτείνει κάτι τέτοιο από μόνος τ Μ δίνει κάποια έξτρα χρήματα για τον χρόνο μ χωρίς να το ζητήσω εγώ. Έτσι ξεχωρίζεις κ έναν τζέντλεμαν εξάλλου, βέβαια το ότι εγώ δεν περιμένω να πάρω κάτι έξτρα ίσως δημιουργεί πιο ξεκάθαρα την αίσθηση ότι περνάω όντως καλά κ δεν υποκρίνομαι πχ
δοκίμασε καρπάτσιο φαγκρί εδώΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λατρεύω το φαγκρι κ σε sashimi
μόνο ακαρνανία προβατίναστο βιετναμ στην μεταμορφωση συμπαθητικη προβατινα
Ναι δεν ισχύει αυτό στο 100%
Αν κάποιος μ είναι συμπαθής κ έχουμε αναπτύξει οικειότητα θα έβγαινα μαζί τ για φαγητό χωρίς έξτρα χρέωση του χρόνου π θα περνούσαμε εκεί. Αλλά όσες φορές κάποιος μ έχει προτείνει κάτι τέτοιο από μόνος τ Μ δίνει κάποια έξτρα χρήματα για τον χρόνο μ χωρίς να το ζητήσω εγώ. Έτσι ξεχωρίζεις κ έναν τζέντλεμαν εξάλλου, βέβαια το ότι εγώ δεν περιμένω να πάρω κάτι έξτρα ίσως δημιουργεί πιο ξεκάθαρα την αίσθηση ότι περνάω όντως καλά κ δεν υποκρίνομαι πχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λατρεύω το φαγκρι κ σε sashimi
EAN και όταν βγαίνεις λόγω συμπάθειας ΔΕΝ δίνεις χρήματα.Να προσθεσω επισης οτι εγω σε μια τετοια περισταση δεν θα σου προσφερα extra χρηματα λογω ευγενειας κλπ.
Το να περνας χρονο μαζι μου χωρις αμοιβη ειναι η μονη αποδειξη οτι οντως με συμπαθεις, και δεν προκειται για extra πιστα του ιδιου game
Εγώ το βλέπω σαν τιπ για το πόσο ωραία πέρασεEAN και όταν βγαίνεις λόγω συμπάθειας ΔΕΝ δίνεις χρήματα.
και αν δώσεις (κακώς) η κοπέλα ΔΕΝ τα παίρνει.
οπότε ορθά τα λες
Σε ένα ραντεβού ρωτάω πάντα πριν καπνίσω κ αν είναι αρνητική απάντηση εννοείται το σέβομαικαπνιζεις κιολας ????????????????????????????????????????????
μα ποσο ταιριαστοι...
ευτυχως το σωζεις με το ταβερνακι
Ευχαριστώ για την πρόταση μπαίνει στη λίστασε τρώει ο κώλος σου για μανούρες...
το διορθώνεις σιγα σιγά...
δοκίμασε καρπάτσιο φαγκρί εδώ
τιπς πέρνουνε αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες.Εγώ το βλέπω σαν τιπ για το πόσο ωραία πέρασε
Εξάλλου δεν μ λέει πάρε τόσα παραπάνω, τα αφήνει διακριτικά με τα υπόλοιπα
αυτο ελειπε...Σε ένα ραντεβού ρωτάω πάντα πριν καπνίσω κ αν είναι αρνητική απάντηση εννοείται το σέβομαι
Επίσης έχω πάντα μαζί μ στοματικο διάλυμμα για τη μυρωδιά
συμφωνω σε αυτο κυρ γιαννη μας.τιπς πέρνουνε αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες.
η συμπαθεια όμως δεν είναι υπηρεσία.
αν με γουστάρεις ως άτομο (δεν εννοώ ως γκόμενο) εσύ η ίδια θα πρέπει να παρεξηγηθείς αν σου προσφέρω λεφτά.
για μένα είναι αυτονόητο και not negotiable
Μα αφού θα πάρω λεφτά ούτως η άλλως για την συνέχειατιπς πέρνουνε αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες.
αν με γουστάρεις ως άτομο (δεν εννοώ ως γκόμενο) εσύ η ίδια θα πρέπει να παρεξηγηθείς αν σου προσφέρω λεφτά.
εμενα μια αλλη κοπελα απο μασαζ πριν το καλοκαιρι που με συμπαθησε σταματησε τα εξτρα και μου ειπε να βγουμε χαχαχαχαχατιπς πέρνουνε αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες.
αν βλέπεις το φαγητό ως ευχαρίστηση και εμπειρία να πας στα σίγουρα.Ευχαριστώ για την πρόταση μπαίνει στη λίστα
Και βγηκατε;εμενα μια αλλη κοπελα απο μασαζ πριν το καλοκαιρι που με συμπαθησε σταματησε τα εξτρα και μου ειπε να βγουμε χαχαχαχαχα
ναι δυο φορες, δεν εγινε τιποτα γιατι εκανα παταταΚαι βγηκατε;
λεφτά θα πάρεις για την υπηρεσία μετά (σεξ). αυτό είναι δουλειά και ορθώς πληρώνεται. κι ως ενήλικοι ξέρετε κι οι δύο ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. φαγητό επειδή αλληλοσυμπαθιέστε (no money), sex επαγγελματικό επειδή ο πελάτης (πλέον) σε γουστάρει (no money no honey).Μα αφού θα πάρω λεφτά ούτως η άλλως για την συνέχεια
Δεν το καταλαβαίνω αυτό
Τέλος πάντων διαφορά απόψεων
Δεν θα παρεξηγηθω κ να μην πάρω
Σαν κίνηση μ φαίνεται ωραία
Lose-lose situation δλδ, αυτη εχασε τα extras και εσυ εχασες το «massage»ναι δυο φορες, δεν εγινε τιποτα γιατι εκανα πατατα