rofos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Αν δεν βρεξει κωλο.....Τύπε δεν της στέλνεις σπίτι κανα κιλό μύδια καλύτερα?
Αν δεν βρεξει κωλο.....Τύπε δεν της στέλνεις σπίτι κανα κιλό μύδια καλύτερα?
Περιμένουμε την επιταγή ακρίβειας το ΚΕΑ και τα υπόλοιπα επιδόματα...80 χρονων ειστε ολοι εδω μεσα?
παρτε κανα δωρο στο κοριτσιBalenciaga Shoes for Women - Shop Now on FARFETCH
Build your forever wardrobe with new season Balenciaga Shoes now on FARFETCH. Shop the latest and ✈ enjoy express delivery and free returns today.www.farfetch.com
Ένα μαγαζί στην Αγία Βαρβάρα έχει τα ίδια 30€.Θα τα πάρω από εκεί80 χρονων ειστε ολοι εδω μεσα?
Build your forever wardrobe with new season Balenciaga Shoes now on FARFETCH. Shop the latest and ✈ enjoy express delivery and free returns today.www.farfetch.com
Γνήσια ειναι,ότι σου λέω.Ο Πατσατζογλου ειναι φίλος μου και μου το είπε.ναι αλλα ποιο το νοημα να φορεσεις μαιμου
φορας κατι γνησιο γιατι ειναι ποιοτικο οχι για το ταμπελακι
εγω ρε μαστορα και θα κερασω ξιφια, αλλα και θα δωκω 150.80 χρονων ειστε ολοι εδω μεσα?
Ξιφια δεν.... γυρνατο σε σφυριδαεγω ρε μαστορα και θα κερασω ξιφια, αλλα και θα δωκω 150.
ε μη γινεσαι αχαριστος...
Ξιφια δεν.... γυρνατο σε σφυριδα
εγω ρε μαστορα και θα κερασω ξιφια, αλλα και θα δωκω 150.
ε μη γινεσαι αχαριστος...
τύπε δε βλέπω άρβυλα...80 χρονων ειστε ολοι εδω μεσα?
να ρωτησω κατι? αν παμε το κοριτσι για φαγητο στο καλυτερο θελει λεφτα και για τον χρονο που θα την ταιζουμε ή μονο με την πληρωμη του λογαριασμου ξεμπερδευουμε?
η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω στο ιθακηόχι ρε μύστη θα πληρώσεις γκουρμέ δείπνο στο Ιθάκη (δλδ 300-400 ευρώ) και μετά όταν φτάσετε στο ξενοδοχείο άλλα 150 για
ίσως πάρεις και κανένα εξτραδάκι μετά αν είσαι τυχερός π.χ. κώλο
η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω στο ιθακη
να ρωτησω κατι? αν παμε το κοριτσι για φαγητο στο καλυτερο θελει λεφτα και για τον χρονο που θα την ταιζουμε ή μονο με την πληρωμη του λογαριασμου ξεμπερδευουμε?
τύποι το "σύστημα" όλων των κοριτσιών είναι και λέγεται ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗόχι ρε μύστη θα πληρώσεις γκουρμέ δείπνο στο Ιθάκη (δλδ 300-400 ευρώ) και μετά όταν φτάσετε στο ξενοδοχείο άλλα 150 για
ίσως πάρεις και κανένα εξτραδάκι μετά αν είσαι τυχερός π.χ. κώλο
αααα... καναμε συμφωνια και δε γινεται να αλλαξω τωρα.Ξιφια δεν.... γυρνατο σε σφυριδα
δεν ειμαι φαν, αλλα αν της βγει, δε θα της χαλασω χατηρι.ίσως πάρεις για μπόνους και το κωλαράκι της μετά, who knows
δεν ισχυει απολυτα αυτοτύποι το "σύστημα" όλων των κοριτσιών είναι και λέγεται ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ
πήγαινε delta ή σπονδή για πιο φτηνάη αληθεια ειναι οτι δεν τρωω στο ιθακη