Αυτό αν η άλλη δεν είναι τίποτα υψηλής κοινωνίας ξέρω γω, στα παπάρια τους οι γονείς. Θα το καταπιούν, γιατί ξέρουν τουλάχιστον ότι η κόρη τους βγάζει φράγκα, την παλεύει κτλ. Το έχω δει μπροστά μου, βασικά το έχω πει εγώ σε οικογένεια, για να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι τόσο ταμπού το επάγγελμα, εκτός αν οι γονείς είναι εντελώς εκτός. Η φάση είναι ότι τη βίζιτα δε της καίγεται καρφί γι’ αυτό. Αν της καιγόταν δε θα το έκανε ποτέ. Γι’ αυτό είπα πριν για το συνειδητή επιλογή και να σταματήσει η Άννα να το παίζει θύμα. Το μόνο που νοιάζει μια βίζιτα είναι το πλάνο της. Στα παπάρια της αν είναι εκατό τύποι και τη λένε έτσι και γιουβέτσι ή μιλάει το χωριό γι’ αυτήν (αν δε μένει εκεί χέστηκε). Θα την πειράξει ναι, αλλά σα γαργαλημα.
Αλλά... ξες ο καημός κάθε βιζιτας είναι μη τυχόν και την βάλεις δίπλα δίπλα με άλλη γυναίκα (βίζιτα ή μη) και φανεί λίγη. Αυτό τις καίει. Και η Αννουλα βάζω στοιχημα το πουλί του Ξούρα ότι κάτι σχετικό της έχει τύχει κάποτε και γι’ αυτό αντιδρά έτσι. Όπως και σε μια άλλη έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Μένει το τραύμα βαρύ. Αυτο της εξηγώ, ότι δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και κάποια στιγμή, όταν η Άννα μεγαλώσει και τα γράφει όλα στο μουνι της πια, και κάνει φοκους μόνο στο πλάνο της, θα λέει «είχε δίκιο ο Εβακκι». Ειδικά αν έχει και κανα παιδί, εκεί θέλει σούπερ σοβαροτης και «χαλί να γίνω» στον υποψήφιο γαμπρό. Εκεί θα δεις τι ωραια είναι το «πρέπει», μια χαρά προσαρμόζεσαι.
Οι επιλογές μας κρίνουν πολλά. Παρε μια γυναίκα στα 50, μορφωμένη, κυρία, ήρεμη, και χωρισμένη. Θα βρει έναν κύριο, θα πάει τα ταξιδάκια της λιτά, πώς κάνουν οι ξένοι, έτσι. Παρε τώρα μια 50αρα βίζιτα, ή καμπαρετζού. Σου βγάζω αυτή τη μια τη φουκαριαρα που όντως είχε παιδί με νεοπλασματική ασθένεια, ο άντρας της έπινε, έμενε στο τελευταίο χωριό της Σιβηρίας και δε συμμαζεύεται. Αστην αυτήν, νταξ. Παρε μια σαν αυτήν εδώ την περιστέρα. Ποτά, τσεκ. Πενταψήφιος αριθμός πεων που την γλέντησαν, τσεκ. Τραυματικές εμπειρίες από ραντεβού με ανώμαλους, τσεκ. Εθισμός στο σεξ και εναλλαγή συντρόφων ως φυσικό επακόλουθο, τσεκ. Ψευδαίσθηση «όλα τα μπορώ μοναχή μου» και «με θέλουν τόσοι και τόσοι» άρα εγκατάλειψη άντρα στην πρώτη δυσκολία, τσεκ.
@Anna24 σήμερα σε αναστατώσαμε. Το κλείνουμε εδώ και αν προσβλήθηκες ειλικρινά θέλω να πω από τα βάθη της καρδιάς μου «νταξ». Απλά να θυμάσαι, όπως για τον πελάτη είναι ναρκωτικό, έτσι και για σένα. Το να βγεις μπορείς. Το αν θα κάτσεις εκτός είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο.
Καληνύχτα σε όλους, ευχαριστούμε που ήσασταν παρόντες σε ακόμα μια εκπομπή «Αλήθειες με την Άννα».