geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
βλεπω τα 50 σου και ανεβαζω 50 λεπταΚαλύτερα να σου έστελνε πάμε εκεί στο αδιέξοδο να μου δώσεις το Instagram της Άννας.Ταφος όμως και 50€
βλεπω τα 50 σου και ανεβαζω 50 λεπταΚαλύτερα να σου έστελνε πάμε εκεί στο αδιέξοδο να μου δώσεις το Instagram της Άννας.Ταφος όμως και 50€
μια χαρα
Τα είχα ποντάρει όλα στο 2πλο του Θρύλου εχθές.βλεπω τα 50 σου και ανεβαζω 50 λεπτα
επρεπε να κανεις cashout στο 89Τα είχα ποντάρει όλα στο 2πλο του Θρύλου εχθές.
Πραγματικά...επρεπε να κανεις cashout στο 89
φετος με το που παταει το 90 τον πινουμε
Δεν ξερω αν εσυ διεκρινες καπου να σας λεει λερωμενες, αλλα εγω δεν ειδα κατι τετοιο και δεν συμφωνησα σε αυτο.α έτσι μας βλέπεις κ εσύ λοιπόν λερωμένες κλπ
Μάλιστα good to know
Ξεκάθαρα το είπεΔεν ξερω αν εσυ διεκρινες καπου να σας λεει λερωμενες, αλλα εγω δεν ειδα κατι τετοιο και δεν συμφωνησα σε αυτο.
Στις απαιτησεις συστηματος ομως που εχει η καθε μια σας συμφωνησα ειτε σας αρεσει ειτε οχι, αυτη ειναι η αληθεια και οποια την αντεχει.
για καθηστε ρε παιδιαΜονο σε συτο θα διαφωνησω μαζι σου.
Αυτος ειναι και ο λογος που ψαχνουν να βρουν γκομενο και ας μην ειναι και κανενας παραλής.
Μεσω της δουλειας τους θα καλύψουν αλλες αναγκες που δεν μπορει ο γκομενος.
Οσο για τα υπολοιπα... Και λιγα ειπες.
ΕεεεεγινεεΒρες το και καντο παραθεση. Κακομαθημενο. Η κριτικη εγινε απο δικη σου παροτρυνση, ειναι περα για περα αληθινη και σοβαρη, δεν υπαρχει ιχνος μισους, ατζεντας, κακιας, κλπ. Απλα ΔΕΝ συναδει με το παραμυθι που αρμεγεις στο μυαλο σου (γιατι και εσυ ξερεις ποια ειναι η πραγματικοτητα). Τα προτυπα ενος αντρα και οι τροποι που διαλεγει ειναι ξεκαθαροι. Η επιλογη σου ειναι επισης ξεκαθαρη και σεβαστη. Καποια πραγματα θα τα εχεις, καποια οχι.
Επισης, μην μπαινεις στη διαδικασια να αμυνθεις προσποιουμενη οτι "προσβληθηκες και επεσες απ τα συννεφα". Οποιαδηποτε ΕΠΙΛΕΓΕΙ να ειναι πουτανα γνωριζει απο πριν τι αντικτυπο εχει. Επομενως σταματα το δουλεμα Αννουλα και μη γκρινιαζεις μπας και βρεθει κανενας ελαφρυς να κανει πλατες.
Καλη επιτυχια στη ζωη σου, απλα κατεβα περπατα λιγο κατω στη γη, γιατι μετα τα 30 η προσγειωση ειναι αποτομη.
Μπορει και παρα μπορει.για καθηστε ρε παιδια
δηλαδη γιατι μια εργαζομενη οταν σταματησει δεν μπορει να κανει σχεση και γαμο;
τι κομπλεξ ειναι αυτα;
πραγματικα τετοιες αποψεις με ξεπερνανε
δηλαδη 1 γκομενα που εχει γαμηθει με 1 η με 1 που εχει γαμηθει με 1000 εχει διαφορα;
γιατι παρθενα δεν ξαναγινετε κι αυτη που τον εχει φαει απο 1
για ελατε λιγο στον 21ο αιωνα;
Ένας ευτυχισμένος γάμος δεν είναι "πρέπει"Μπορει και παρα μπορει.
Ομως... Μπορουν να μπουν σε καλουπια; Σε μια ζωη που θα πρεπει να ζουν με το "πρεπει";
Οι καλοί παίχτες δεν μπαίνουν σε καλούπια.Μπορει και παρα μπορει.
Ομως... Μπορουν να μπουν σε καλουπια; Σε μια ζωη που θα πρεπει να ζουν με το "πρεπει";
Οταν παντρευτεις ελα να μου το ξανα πεις αν ειναι "πρεπει" ή οχι.Ένας ευτυχισμένος γάμος δεν είναι "πρέπει"
ναι φυσικα οπως τα λες τσαμπα παωΤωρα θα ανοιξουμε κουβεντα σοβαρη μαζι σου που πας τριανταλεπτα τσαμπα με κοπελες γραφειου για να γραψεις κριτικη και εν τελει γραφεις παπαριες γιατι σιχαινονται να σου παρουν εστω πιπα? Και μη με πεις οχι. Αμα σε ξεπερνανε αυτα, ελα πες τα δικα σου. Ή το οτι με εναν αλλον σαλιαριζετε με κοπελες γραφειων μπας και γινετε νταβαδες καμιας και παιρνετε μερτικο? Μη με τρελενετε βραδιατικα μαγκες εχω να δω και NBA.
Μην δινεις σημασια στις μαλακιες του κομπλεξικου. Εχει γραψει κατι που συμφωνεις; Μεχρι εκει.ναι φυσικα οπως τα λες τσαμπα παω
και με σιχαινονται
και σαλιαριζω με κοπελες γραφειου
και παιρνω μερτικο
κατι αλλο που κανω;
τιποτα αλλο;
για ρωτα και τον απο πανω τον @Zebu που εχουμε γνωριστει κιολας γιατι εγω αντιθετα με καποιους δεν εχω κομπλεξ να γνωριστω με καποιον απο εδω και να πιω και καφε γιατι απλα δεν εχω κατι να κρυψω, ασχετα αν διαφωνω σε πολλα μαζι του
Αν είναι μύστης γιατί όχι.Ομοιος ομοιω αεί πελαζει.Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να έχω άποψη.Θα συμφωνησω και εγω με τον Ewakki....
Χωρις να θελω να προσβαλω καμμια κοπελα.....
Ρωτηστε τους εαυτους σας κυριοι..
Θα παντρευοσασταν μια ιεροδουλη?
Εαν ναι θα μπορουσατε ποτε να ξεπερασετε μεσα στο μυαλο σας και την ψυχη σας το προηγουμενο επαγγελμα της?
Εγω παντως οχι....
Εαν και η δικη σας απαντηση ειναι οχι αυτα ακριβως εννοει ο ewakki..
Ok....δεν το ειχα σκεφτει ετσι...Αν είναι μύστης γιατί όχι.Ομοιος ομοιω αεί πελαζει.