Παμε, ερωτημα ενα. Σημασια εχει μονο για τα αδυναμα αρσενικα γιατι ετσι αισθανονται οτι παραβιαζουν μια πορτα πιο προσωπικη, οτι ειναι ντομ, οτι ερχονται πιο κοντα κτλ. Συνηθες σε εκδιδομενες που δεν το εχουν στο σερβις, γι' αυτο θα δεις ολοι ανεξαιρετως στις κριτικες τους λενε "καταπιε και μερικα", ετσι για να σου πουν "εμενα θελιει Μακ', οχι ισενα", τωρα εχει και μερικους που θα το πανε ετσι για να παρουν αυτο το εξτρα. Καμια καυλα δεν εχει το τελειωμα στο στομα, ειδικα οταν ολες σας (δικαιολογημενα ομως, λογω μαλλιου, ή ερεθισμου, ή ή ή) ανοιγετε το στομα σα ροφοι τη γλωσσα πισω, μονολογωντας απο μεσα σας "αντε επιτελους, μας γκαστρωσες" για να τα παρετε αριστοτεχνικα μη καταπιειτε κανενα. Τωρα αλλες κοπελες επειδη εχουν καταπιει κατι βαρελια ολοκληρα και αρεσκονται, το βαζουν και μεσα στην τιμη, καλη ωρα εδω. Δικαιωμα σου, μαγκια σου, δε μενουμε σε αυτο, απλα απανταμε στο ερωτημα σου. Απλα μια σημειωση, το καλυτερο μερος για τελειωμα ειναι στο προσωπο. Ανεκαθεν. Και αργα σπατουλαρισμα με το πουλι μου. Τεσπα. Παμε στο δευτερο ερωτημα.
Αυτη η πιπα ειναι το κλασικο ποστ που θα εκανα και εγω πριν μερικα χρονια οντας απλα "πελατης". Η πραγματικοτητα φυσικα ειναι εντελως διαφορετικη, δε θα την καταλαβει ουτε ο Χαρισον Φορντ απο τα Λιντλ πιο πανω που "ειχε σχεση το 1924 με βιζιτα". Παπαρια. Η βιζιτα ειναι "ενταξει" στο κομματι το δικο της. Σου λεει δηλαδη, αυτη ειμαι, αυτο κανω, ελα στην παρεα. Τωρα εσυ, στην αρχη, θα πεις αααα, μα τι ντομπρο. Ελα ομως που αυτο ειναι απλα οτι σου λεει "δεν αλλαζω". Θα το δεις... οταν αρχισουν τα διπλα, οταν αρχισουν οι κοκες το βραδυ, τα ζευγαρια με τα οποια τα κανεις ολα, κλπ κλπ κλπ. Τα ερωτικα μηνυματα απο πελατες (αλλη μαλακια αυτη), τα ακαποτα και παει λεγοντας. Τωρα, καποιος ειτε μπορει να πει "στα παπαρια μου" και να ειναι κουλ στη σχεση, ή να πει φευγω. Αμα κατσεις, δε νιωθεις τιποτα για την κοπελα. Δεν μπορεις να νιωθεις οταν την μοιραζεσαι. Τωρα, σε οτι αφορα το "ντομπρο"... μια κοπελα που βγαζει σε ενα μηνα οσα βγαζουμε εμεις σε δυο χρονια, δε μπορει να κανει αυτο το "λεβελ νταουν" που λεμε και να στεριωσει με καποιον. Δε γινεται... ειναι το λαιφσταιλ, ειναι η εναλλαγη συντροφων, το διαφορετικο, τα λεφτα, το να ειναι ανεξαρτητη η αλλη. Αντε και σου καλυπτω τα λεφτα... ερωτημα πρωτο.. γιατι να το κανω με μια που την εχει παρει ολη η Αθηνα ενω μπορω να βρω οποια θελω? ερωτημα δευτερο... πώς μια κοπελα που πηδιεται με πεντε+ καθε μερα να κατσει να τρωει ενα καβλι για την υπολοιπη ζωη της? Αλλα το μυστικο, η εξηγηση που θελετε ειναι στην παρακατω φραση....
Η εκδιδομενη δεν εχει αναγκη απο σχεση και ερωτα, γιατι το βιωνει λιγο-λιγο μεσω τησ δουλειας. Σημερα ειναι ο ταδε που θα την παει για αστακο. Αυριο ο πιτσιρικας που θα της στειλει μηνυμα. Μεθαυριο ο ντρογκιας μποξερ ή αλμπαν οδηγος που θα την γαμησει με το φιλο του. Την επομενη ο γλυκαναλατος Μιχαλης Σκοττ που θα κανει μια ωρα γλυφομουνι και θα πει τι ομορφη εισαι. ΔΕΝ εχει αναγκη η βιζιτα απο σχεσεις... ποτέ. Αν κάνει, θα το κάνει στρατολογωντας τον καταλληλο "μαλακα" για να γινει μπαμπας, ή θα το κάνει "γιατι ετσι θελει, για να ξεσκασει". Εισαι δηλαδη απλα ο επομενοσ στη λιστα της, οχι ο ενας της ζωης της.
Τωρα μη μιλησω για τραυματα, νταντεματα, φυλετικα ηθη κ εθιμα κτλ.
Φυσικα και μια βιζιτα μπορει να κανει οικογενεια. Κανουν αρκετες. Το θεμα ειναι... γιατι την κανεις. Εχει διαφορα να πας να την κανεις γιατι χορτασες και εσπασε το προσωπο και βρηκες εναν "εντιμο μαλακα" εναντι του "κλασσικου πελατη" δλδ του ουρακουταγκου. Και διαφορα το να την κάνεις γιατι θες, με τον ανθρωπο σου, που τον σεβεσαι και σε σεβεται και θα ησουν μαζι του αν εμενε φυτο ή αν δεν ειχε μια. Νταξ τσουπρες? κομμενο το παραμυθι.
Και κρατηστε και αυτο... και εμεις εχουμε στανταρ. Και εμεις ριχνουμε ακυρα, και εμεις αξιολογουμε το ποσους εχετε παρει, τι κουβαλατε και ποια ειναι η τιμη σας ως ανθρωπος, οχι ως βιζιτα. Και πριν μου πεταξετε τη γνωστη μαλακια "η βιζιτα ανθρωπος ειναι", ναι ειναι αλλα αγαπες μου οι πραξεις μιλανε... γιατι και γω αν ειχα καθαρισει εικοσι ατομα και σου λεγα "περνουσα κριση" δε θα σε επειθα.
Αντε, με τις υγειες σας.