Δεν στοχοποιούμε όταν κάνουμε διάλογο. Νταξ καταλάβαμε, σ’ αρέσει, είσαι τσιμπημένος, άραξε.
Αυτό που με κράζεις αλλά ταυτόχρονα συμφωνείς μαζί μου θέλοντας και μη αντιγράφοντας μάλιστα το πώς γράφω με ξεπερνάει. Καημό το έχω να μάθω ποιο είναι το ζαβό στο αβαταρ σου παρεπιπτόντως.
Όσο για τα διπλά και τριπλά, δε τα δίνει κανένας. Τα έξτρα είναι για σέρβις που δεν προσφέρει - και καλά - ή για ανάπτυξη κάτι παραπάνω μεταξύ τους με σκοπό το τσαμπε σεξ μετά ή την συντροφιά. Χαλαρά κόβω - μετά του Ξούρα - και το δικό σου πουλί ότι της έχεις σκάσει φράγκα ή απανωτά ραντεβού για ακα (αλλιώς σιγά μην είχε προσβληθεί να σου απευθύνει το λόγο όταν την είπες λέρα) και κόβω και το πουλί του gpd ότι και χεσιμο κάνει σε πελάτες αλλά μας γέμισε με «ιου» πιο πριν να ρίξει στάχτη, λες και μιλάει με κανα νορμαλ μέλος του 22.
Λεεεω εγώ τώρα, λέω. Λέω κύριοι. Επίσης να ξες ότι μπορώ να ξεχωρίζω από φωτό μόνο ποια δίνει κωλο. Αν το ζητήσεις ευγενικά θα υπάρξει σχετικό νήμα.
Συμφωνω μαζι σου αλλα σε κραζω γιατι τοποθετεις τον εαυτο σου σε λαθος σημειο.
Εισαι ενας απο αυτους που τα σταζει διππλα και τριπλα και χωρις να γυρεψει εξτρα υπηρεσιες. Το κανουν και αλλοι και φυσικα δεν μου πεφτει λογος, δεν θα κανω κουμαντο στο πορτοφολι του καθε ενος.
Και εσυ ειδικα εισαι απο αυτους που πανε και τις ξερογλυφουν, ανωνυμα, και μετα ερχονται εδω να τις κραξουν και καλα να το παίξουν σκληροι πουτανιαρηδες.
Αν της τα ειχα σταξει, μαλακα, δεν θα εβγαινα να συμφωνησω μαζι σου και ουτε να της αναλυσω το ποσο προβληματικες ειναι σε προσωπικες τους ερωτικες σχεσεις και να την ριξω περισσοτερο στα σκοινια. Ειδικα αν μου το εδινε και τζαμπα και ειδικα με εξτρα υπηρεσιες και απολαυση. Καραγκιοζακο.
Οσο για την αβαταρ μου, αν ηξερες λιγο απο μουσικη, που εχεις και αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο την πουτανια, τρομαρα σου, θα ηξερες..