Νέα

Anna24

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Brutal.Fv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
2.122
Πόντοι
446
Πολύ. Παρά πολύ. Γι’ αυτό πέταξα μέχρι εδώ με τις φτερούγες μου, να σε σώσω. Κοίταξε. Κερδίσαμε τριάδα σήμερα ο2.5 κτλ, ένα εφτακοσαρι. Ένα πενηνταρι μπάσκετ, μετά χάσαμε ένα εκατονπενηνταρι για δυο πόντους με τον μαλακα τον άλλο τον γκαντεμη που ζηλεύει. Άρα πήγε καλά η μέρα. Αύριο είναι Σάββατο και θα πάει ακόμα καλύτερα. Μη μου αγχώνεσαι.
Να κανω πισω δλδ, προλαβαινω;

Να προτιμησω μια συμβατικη χωρις tattoo?

Να κατσω στα αυγα μου με την γυναικα μου;

Μπερδευτηκα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
1-2... 1-2... TEST...

Μαντεψε... Στα παπαρια μας αν μπορουν ή δεν μπορουν. Εκτος αν σε νοιαζει καμια για γαμο.

η συζήτηση ξεκίνησε από την Άννα που διαφώνησε σε ποστ συναγωνιστή για το θέμα και έπειτα τέθηκαν επί τάπητος όλες οι παράμετροι σε μια μακρά συζήτηση ώσπου μετά ξέφυγε και μετατράπηκε σε πεδίο μαχών για τους δυο σας. Εμένα με ενδιαφέρει εγγυκλοπεδικά το θέμα και ανέπτυξα τις δικές μου παραμέτρους. Ανέτρεξε στις πιο πίσω σελίδες να δεις πως ξεκίνησε και την θέση που πήρα πάνω σ' αυτό το θέμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αννα, ψαξου μηπως του εχεις καψει την καρδια του φουκαρα.

ούτε που την ξέρω την κοπέλα πως να μου κάψει την καρδιά :think:, δεν έχω δει καλά καλά φωτογραφίες της

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Δεν χρειάζεται να σαι γιατρός για να γνωρίζεις πως μεταδίδονται τα σμν .... αλίμονο αν χρειάζονταν επιστημονική κατάρτιση.....όποιος έχει πάει γυμνάσιο γνωρίζει τα βασικά για την μετάδοση των παθογόνων μικροοργανισμών.....hiv = κίνδυνος από αίμα σπέρμα κολπικά υγρά ...όχι κίνδυνος από σάλιο δάκρυα ιδρώτα κοινή χρήση τουαλέτας και σκευών
Πάντως όταν πήγαινα εγώ γυμνάσιο ούτε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης υπήρχε ούτε στο μάθημα βιολογίας ή αρχές υγιεινής μαθαίναμε τίποτα για ΣΜΝ. Εάν τα μαθαίνουν τώρα στο γυμνάσιο μπράβο τους!
Και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της άγνοιας, ΝΑΙ πρέπει να είσαι γιατρός ή να ακούς γιατρούς για όόόόλα τα θέματα υγείας. Δεν έχουν όλα τα ΣΜΝ, ούτε όλα τα παθογόνα τον ίδιο μηχανισμό μετάδοσης και πιο συγκεκριμένα ο HIV ναι μεταδίδεται με αίμα, σπέρμα, κολπικά υγρά, ΜΟΝΟ εάν υπάρχει πληγή-αμυχή σε στόμα, αιδοίο, πρωκτό, πέος (εξαρτάται που τον βάζει ο καθένας), αλλά και με το σάλιο (δηλαδή με τα γλωσσόφιλα) ΜΟΝΟ ΕΑΝ πάλι υπάρχει πληγή στο στόμα και των δύο που αιμορραγεί έστω και μικροσκοπικά.

Εν κατακλείδι, πάντα και για όλους υπάρχει κάποιος κίνδυνος, οπότε θα ξαναπώ όποιος θέλει να δίνει "συμβουλές" και νουθεσίες στις εκδιδόμενες, ας κοιτάξει πρώτα την δικιά του καμπούρα.

Όπως λέγαμε και παλιότερα, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Άννα ο συναγωνιστής έχει δίκιο, πολύ δύσκολα με την δουλειά αυτή και το παρελθόν στον χώρο του πληρωμένου σεξ (χωρίς καμία διάθεση να το κατακρίνω εντελώς καλοπροαίρετα το λέω) να κάνει κάποια κοπέλα σχέση σοβαρή πόσο μάλλον γάμο με οικογένεια και παιδιά. Πάντως μου είσαι πολύ συμπαθής κοπέλα χωρίς να σε έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά από τα γραφόμενα σου εδώ
Απαρχαιωμένες απόψεις περασμένων δεκαετιών που είναι κρίμα να αναπαράγονται ακόμα.

Πάντως εγώ αν ήμουν σε ηλικία να κάνω σχέση ή να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια (και με άφηνε και η γυναίκα μου φυσικά :buck2:) θα προτιμούσα να το κάνω με μία πρώην εκδιδόμενη παρά με μία "κυρία" που στο παρελθόν της γαμιότανε με το αφεντικό της για καμιά προαγωγή, ή με τον προιστάμενό της για καμιά αυξησούλα, ή με τον άντρα της ξαδέλφης της, ή με κανέναν φραγκάτο πορνόγερο για να την πάει διήμερο στην Αράχωβα, ή είχε φάει την πούτσα της Αθήνας στις τουαλέτες των μπάρ στα νιάτα της. Και πίστεψέ με αυτές είναι πολύ περισσότερες γύρω μας από τις εκδιδόμενες και πολλές από αυτές τις παντρεύοντε περήφανα "αρσενικά" και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Αννα... στοπ. Ασε αυτο το παραμυθι με κανενα παιδακι σα τον απο πανω που ερωτευτηκε την Αλισα που αμα κατσω και του πω ποια ειναι πραγματικα θα κλαιει.

Αυτο που κανεις στη δουλεια σου (που δε λεγεται δουλεια, λεγεται απλα τροπος να βγαλεισ χρημα, μαυρο) σε ακολουθει για παντα. Ειναι το τιμημα που πληρωνεις για την επιλογη που εκανες. Το οτι θες να καθαριζεις 5-10 χιλιαρικα το μηνα, να περνας καλα και να νομιζεις οτι δε τρεχει τιποτα ειναι αστειο. Η συγκριση σας με μια γυναικα εκτος χωρου με αρχες που δε πουλαει ψυχη και σωμα ουτε καταπινει χυσαμολια απο τον καθενα ΔΕΝ υφισταται ΚΑΝ. Οποιοσδηποτε αντρας επιλεγει την γυναικα εκτος. Οσους περισσοτερους παιρνεις, τοσο πρισσοτερο μειωνεται η αξια σου στα ματια μας, για μια σοβαρη σχεση ή για οικογενεια. Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ που λεει και ο Ιρλανδος. Να σταθεις και στα υπολοιπα, για τα οποια δε θα εχεις κατι να πεις.

Αλλο να ερθω να σου πω "αυτο που κανεις ειναι ετσι, σταματα το". Δε σου ειπα αυτο. Θες να το κανεις? καντο. Αλλα μην εχεις αυταπατες οτι εισαι ισα κ ομοια με την κοπελιτσα στο φαρμακειο που ειχε δυο σχεσεις, εχει αρχες, σοβαροτητα, δε πουλαει το σωμα της, δε πουλαει τη ψυχη της και δινεται ολοκληρωτικα σε ΕΝΑΝ, με τον οποιο εχει στοχους να ΕΙΝΑΙ μαζι. Εσυ πανε βρες ενα παλικαρι και στο μισαωρο οταν σε ξεμουνιασει ο αλλος και του τα καταπιεις, στειλτου μηνυμα απ το μπανιο "μωρο μου ερχομαι", να δεις χαρα. Α, και να συμπληρωσω... θες και να ειναι πιστος... ε? Σαφως αλλιως "αμαν, ιδιος σαν ολους ειναι". Και θα του πεταξεις και το "αν θες να ξενογαμησεις μωρο μου, μαζι μου, θα διαλεξω μια νταξ?" λες και ειμαστε νηπια.

Ξες ποιο ειναι το αστειο? Οι βιζιτες για μενα δε χανουν ποτέ. Και ειστε τσαουσες, μπορειτε να κανετε πολλα, παιρνετε και επιβεβαιωση, ισχυει. Αλλα υπαρχουν αντρες που ΔΕΝ περνανε ουτε απ εξω απο σας. Οποτε ναι, υπαρχουν κλιμακες. Οχι, δεν εισαι σα την κοπελα στο μινι μαρκετ που ειναι ομορφουλα και σεμνη και εγω σαν αντρας θα το εκτιμησω και ξερω οτι θα με σεβαστει και θα ειναι αληθινη. Εσυ αγαπη μου μοιραζεσαι (και διαλυεσαι) λιγο-λιγο. Θα το καταλαβεις σε καμια δεκαετια.
Θα σου πω μία πολύ σύντομη ιστορία.

Το μακρινό 1990 υπηρετώντας την μαμά πατρίδα βρεθήκαμε ένα βράδυ με κάτι σειρούλες σε μία ταράτσα εντός στρατοπέδου αραχτοί με τα κρασάκια μας και τα σεα μας. Ρεμβάζοντας λοιπόν και κοιτάζοντας τ' 'αστρα ρίχνω στον εαυτό μου, στην παρέα και στον ουρανό την ερώτηση: αααααχ που να γαμιούνται τώρα οι γυναίκες μας? Σχεδόν όλοι στράβωσαν γιατί ήταν σίγουροι ότι η γυναίκα τους ήταν κυρία, οπότε και εγώ τους ρώτησα έναν έναν εάν έχουν νταλαβεριστεί ποτέ με παντρεμένη, αραβωνιασμένη, σε σχέση κλπ. Όλοι απάντησαν ναι, οπότε απλά τους ξαναρώτησα γιατι πιστεύουν ότι η δικιά τους διαφέρει. Φυσικά και δεν πήρα καμία πειστική απάντηση.

Μακάρι να μπορούσα να θέσω την ίδια ερώτηση και σε όλους τους άντρες της κοπέλας στο φαρμακείο, στο σούπερ μάρκετ κλπ κλπ. Στους άντρες όλων αυτών των σεμνών κοριτσιών που η Άννα και κάθε Άννα δεν μπορεί να φτάσει γιατί με τίποτα.

Μην φοβάστε τις πουτάνες. Τις "πουτάνες" να φοβάστε.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Δεν ειπαμε αυτο. Τα συμπλεγματα τα εχουν αυτοι που συνειδητα παραποιουν λογια για να τα φερουν οπως θελουν, οπως κανεις εσυ τωρα. Ο αντρας δε χρειαζεται να ειναι αγνος ουτε ζηταει το αγνο απο μια γυναικα στο οτι πρεπει να ειναι παρθενα. Αφου ρε βλακες δεν ειχατε σχεσεις με βιζιτες, γιατι μιλατε και ξαναμιλατε? Ο καθενας πορευεται με τις αρχες που εχει. Εσυ μπορει να εισαι τοσο ασχημος και κακομοιρης που αν γυρισει βιζιτα και σου κατσει τσαμπα ή περναει μαζι σου χρονο, θα τρελαθεις απ τη χαρα σου. Ε, ειμαστε αλλοι που δε λειτουργουν ετσι. Δηλαδη για εναν αντρα που εχει τακτοποιησει ο ιδιος τη ζωη του και θελει να εχει μια οικογενεια ή εστω μια σχεση σωστη θα παει να παρει το παλτο που καταπινει χυσια ή την Ουκρανη / Ρωσιδα παρτολα που σας πουλαει παραμυθι (ενω παντα γλενταει για παρτη της) για να αγορασει στον Αλιμο ενω εσεις μενετε Σεπολια?

Και μαθε κατι αλλο αλανι μου. Ολα τα φετιχ, ΟΛΑ, πηγαζουν απο τραυμα. Μα ολα. Οχι πειραματισμους και απελευθερωση και πιπες. Τις μανες μας και τις γιαγιαδες μας δε πιστευω να τις επαιρναν παρτουζα στα σπιτια μεσα, ετσι? Ετσι. Τραυματα μεγαλα αγορι μου ειναι, οπου ακους απελευθερωμενα και προοδευτικα να φυλαγεσαι. Ο ανθρωπος ο νορμαλ που ειναι σε μια σχεση σωστη βρισκει χαρα και ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ με τα νορμαλ πραγματα. Στο σεξ, σε ολα. Γι'αυτο και στεριωνει. Παρε εσυ μια παρτολα που αποφασισε να σπιτωθει (καταλαβες? Για παρτη της) και νομιζεις οτι δε κουβαλαει δεκα τραυματα μαζι της. ή οτι εσυ δεν εισαι απλα ο τυπος που θα τα θρεφει. Και οταν πεις ΟΧΙ, τοτε θα παρεις τ' αρχιδια μου. Πες μου ΕΝΑ ζευγαρι, ΕΝΑ, που δε μοιραζεται συντροφους και δεν πινει κοκες κτλ, απο τους τυπους ζευγαριων που ειναι βιζιτα-νταβας/λεφτας/παρανομος κτλ. Πες μου ΕΝΑ ζευγαρι που ειναι τυπος παντρεμενος "νορμαλ/ελαφρυς" με βιζιτα και δεν ειναι λεφτας, και ξες γιατι ειναι λεφτας? γιατι κανει ολα τα χατιρια και την εχει "βασιλισσα", γι' αυτο. Αν δεν ειναι κλαψας και στεκεται καλα στο ρολο, δεν εχει αναγκη να τον κερατωσει κτλ. Θα το κανει μαζι του, ξες. Κοπελα, τριο, παρτι, μαρτι, κτλ.

Τεσπα, πηγαμε το νημα της Αννας στο θεο. Αναλυσαμε. Αντε καλο μας βραδυ.
Αδελφέ αν και εδώ κάπου σε έχασα και δεν πολυβγάζω νόημα από αυτά που γράφεις, θέλω να σε ρωτήσω, εάν είσαι άνθρωπος νορμάλ που είσαι σε μία σχέση σωστή και βρίσκεις χαρά και ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ τι δουλεία έχεις εδω μέσα να ασχολείσαι με τις πουτάνες? Εάν πάλι δεν έχεις σχέση μόνιμη και σοβαρή, μην απαντάς για το τι θέλουν και έχουν αυτοί που είναι σε σχέση, γάμο κλπ γιατί απλά δεν ξέρεις. Απλά φαντάζεσαι χωρίς την εμπειρία της ζωής στην πράξη.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Αυτό αν η άλλη δεν είναι τίποτα υψηλής κοινωνίας ξέρω γω, στα παπάρια τους οι γονείς. Θα το καταπιούν, γιατί ξέρουν τουλάχιστον ότι η κόρη τους βγάζει φράγκα, την παλεύει κτλ. Το έχω δει μπροστά μου, βασικά το έχω πει εγώ σε οικογένεια, για να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι τόσο ταμπού το επάγγελμα, εκτός αν οι γονείς είναι εντελώς εκτός. Η φάση είναι ότι τη βίζιτα δε της καίγεται καρφί γι’ αυτό. Αν της καιγόταν δε θα το έκανε ποτέ. Γι’ αυτό είπα πριν για το συνειδητή επιλογή και να σταματήσει η Άννα να το παίζει θύμα. Το μόνο που νοιάζει μια βίζιτα είναι το πλάνο της. Στα παπάρια της αν είναι εκατό τύποι και τη λένε έτσι και γιουβέτσι ή μιλάει το χωριό γι’ αυτήν (αν δε μένει εκεί χέστηκε). Θα την πειράξει ναι, αλλά σα γαργαλημα.

Αλλά... ξες ο καημός κάθε βιζιτας είναι μη τυχόν και την βάλεις δίπλα δίπλα με άλλη γυναίκα (βίζιτα ή μη) και φανεί λίγη. Αυτό τις καίει. Και η Αννουλα βάζω στοιχημα το πουλί του Ξούρα ότι κάτι σχετικό της έχει τύχει κάποτε και γι’ αυτό αντιδρά έτσι. Όπως και σε μια άλλη έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Μένει το τραύμα βαρύ. Αυτο της εξηγώ, ότι δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και κάποια στιγμή, όταν η Άννα μεγαλώσει και τα γράφει όλα στο μουνι της πια, και κάνει φοκους μόνο στο πλάνο της, θα λέει «είχε δίκιο ο Εβακκι». Ειδικά αν έχει και κανα παιδί, εκεί θέλει σούπερ σοβαροτης και «χαλί να γίνω» στον υποψήφιο γαμπρό. Εκεί θα δεις τι ωραια είναι το «πρέπει», μια χαρά προσαρμόζεσαι.

Οι επιλογές μας κρίνουν πολλά. Παρε μια γυναίκα στα 50, μορφωμένη, κυρία, ήρεμη, και χωρισμένη. Θα βρει έναν κύριο, θα πάει τα ταξιδάκια της λιτά, πώς κάνουν οι ξένοι, έτσι. Παρε τώρα μια 50αρα βίζιτα, ή καμπαρετζού. Σου βγάζω αυτή τη μια τη φουκαριαρα που όντως είχε παιδί με νεοπλασματική ασθένεια, ο άντρας της έπινε, έμενε στο τελευταίο χωριό της Σιβηρίας και δε συμμαζεύεται. Αστην αυτήν, νταξ. Παρε μια σαν αυτήν εδώ την περιστέρα. Ποτά, τσεκ. Πενταψήφιος αριθμός πεων που την γλέντησαν, τσεκ. Τραυματικές εμπειρίες από ραντεβού με ανώμαλους, τσεκ. Εθισμός στο σεξ και εναλλαγή συντρόφων ως φυσικό επακόλουθο, τσεκ. Ψευδαίσθηση «όλα τα μπορώ μοναχή μου» και «με θέλουν τόσοι και τόσοι» άρα εγκατάλειψη άντρα στην πρώτη δυσκολία, τσεκ.

@Anna24 σήμερα σε αναστατώσαμε. Το κλείνουμε εδώ και αν προσβλήθηκες ειλικρινά θέλω να πω από τα βάθη της καρδιάς μου «νταξ». Απλά να θυμάσαι, όπως για τον πελάτη είναι ναρκωτικό, έτσι και για σένα. Το να βγεις μπορείς. Το αν θα κάτσεις εκτός είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο.

Καληνύχτα σε όλους, ευχαριστούμε που ήσασταν παρόντες σε ακόμα μια εκπομπή «Αλήθειες με την Άννα».
Ψάξε εσύ να βρείς την γυναίκα που δεν θα έχει καημό αν την βάλεις δίπλα σε άλλη γυναίκα και φανεί λίγη.

Για βάλε και εσύ πόσα τσεκ έχεις στην ζωή σου από ξενύχτια ποτά πουτάνες τραυματικές εμπειρίες διάφορους εθισμούς κλπ. Αλλά η διαφορά σου είναι ότι εσύ τα κάνεις στη λούφα (και στο τσάμπα), ενώ οι εκδιδόμενες στα φανερα (και βγάζουν και φράγκα), άρα εσύ μπορείς να παρουσιαστείς για γαμπρός.

Ρε για συνέλθετε μερικοι και προσγειωθείτε στο 2022 και διώξτε τα κόμπλεξ των παππούδων μας απο την ζωή σας.

• Like
Αντιδράσεις: Anna24

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.537
Πόντοι
1.056
Πάντως όταν πήγαινα εγώ γυμνάσιο ούτε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης υπήρχε ούτε στο μάθημα βιολογίας ή αρχές υγιεινής μαθαίναμε τίποτα για ΣΜΝ. Εάν τα μαθαίνουν τώρα στο γυμνάσιο μπράβο τους!
Και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της άγνοιας, ΝΑΙ πρέπει να είσαι γιατρός ή να ακούς γιατρούς για όόόόλα τα θέματα υγείας. Δεν έχουν όλα τα ΣΜΝ, ούτε όλα τα παθογόνα τον ίδιο μηχανισμό μετάδοσης και πιο συγκεκριμένα ο HIV ναι μεταδίδεται με αίμα, σπέρμα, κολπικά υγρά, ΜΟΝΟ εάν υπάρχει πληγή-αμυχή σε στόμα, αιδοίο, πρωκτό, πέος (εξαρτάται που τον βάζει ο καθένας), αλλά και με το σάλιο (δηλαδή με τα γλωσσόφιλα) ΜΟΝΟ ΕΑΝ πάλι υπάρχει πληγή στο στόμα και των δύο που αιμορραγεί έστω και μικροσκοπικά.

Εν κατακλείδι, πάντα και για όλους υπάρχει κάποιος κίνδυνος, οπότε θα ξαναπώ όποιος θέλει να δίνει "συμβουλές" και νουθεσίες στις εκδιδόμενες, ας κοιτάξει πρώτα την δικιά του καμπούρα.

Όπως λέγαμε και παλιότερα, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!
Το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας ( aids) πριν ακριβώς 15 χρόνια ήταν στην υποχρεωτική ύλη της τρίτης γυμνασίου ....αναλυτικά τι ιός είναι πως μεταδίδεται τι προκαλεί σε όσους νοσουν κλπ.....στην περίπτωση της Άννας από τη στιγμή που καταπίνει το σπέρμα το κριτήριο των πληγών κλπ είναι άσχετο ......οι πελάτες της δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα ( τουλάχιστον σοβαρό αφού είναι οι αποδέκτες του στοματικού ) αυτή όμως καταπίνοντας ανεξαιρέτως το σπέρμα πελατών βάζει τον εαυτό της σε ρίσκο .....δεν είναι μια σεξουαλική πρακτική που ακολουθεί πχ με τον φίλο της αλλά με άσχετους πελάτες .....το κριτήριο κρίνω από τη εμφάνιση ή την καθαριότητα του πελάτη είναι μπούρδες μπορεί κάποιος να ναι φορέας σμν και να χει εικόνα υγιούς ανθρώπου .......

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Πρώτον την ιστορία με τα φιλαράκια και την ερώτηση την έχω ακούσει δέκα φορές εδώ μέσα ελαφρώς αλλαγμένη. Νταξ κατάλαβα, θες να μειώσεις τη γυναικεία φύση μπας και μπορέσει και κάνει το blend in η αννουλα. Σεβαστό αν και δε παίζει.

Ξανά το πας στο δικό μου για να καλύψεις τα άλλα. Εγώ μπορεί να είμαι μαϊμού με πέντε μάτια, δε μειώνει σε καμία περίπτωση την ισχύ όσων έγραψα. Γελάω με το σχέση, αφού δυο φορές ήμουν στο παρά πέντε να παντρευτώ και για τα υπόλοιπα κοιμήσου ήσυχος έχω εμπειρίες. Και μπαμπάς έχω επιτελέσει. Τώρα αμα με ρωτάς για το αν έχω βιώσει διαζύγια, γεννητούρια κτλ όχι, εκεί πασο. Άσχετο όμως με το θέμα. Η Άννα δικάστηκε σήμερα γιατί με υφάκι μας είπε ότι όχι μόνο είμαστε μπαμπουίνοι οπισθοδρομικοί αλλά και μισογύνηδες ανόητοι που δε μπορούμε να κατανοήσουμε το λειτούργημα της και τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο.

Τσέπωσε μια :cum: η μικρή Ποκαχοντας και ηρέμησε. Απ’ το νεογνό τώρα θα κάτσω ν’ ακούσω το νόημα της ζωής.
Το ότι κάποιοι είστε οπισθοδρομικοί και μισογύνηδες κατά την γνώμη μου είναι ξεκάθαρο από τις απόψεις σας.
Δεν νομίζω ότι είσαι εσύ ή κάποιος από όλους μας εδω μέσα σε θέση να δικάσει κανέναν. Άλλωστε 2-3 κάνετε τους δικαστές και καμιά 10αρια άλλοι σας κράζουμε, άρα κάτι δεν έχεις καταλαβει καλά.
Η Άννα και κάθε Άννα απλώς σας λέει ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε το δικαίωμα της να αποφασίζει και να πράττει ότι και όπως γουστάρει. Εκτός και αν σου ζητάει επίμονα γάμο και γι' αυτό κόπτεσαι να της αλλάξεις τα μυαλά.

Πιστεύω το ποχαχοντας και το νεογνο ότι δεν πήγαινε για εμένα, γιατί πρέπει να σου ρίχνω και καμιά 15αρια χρόνια στο κεφάλι:cheesy:

• Like

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Ποια λούφα; Το να προσεγγίσεις κάποια και να έχετε κάτι δίχως ανταλλάγματα και υπηρεσίες αποτελεί ΛΟΥΦΑ πλέον; Αδερφέ είσαι σίγουρα παντρεμένος; Γιατί αυτό που λέμε είναι το νορμαλ. Το αν η άλλη το κάνει φανερά ή σε κλειστο ή οτιδήποτε είναι δι-κη της επιλογή και πρέπει να αποδέχεται τις συνέπειες. Δε σε είπα να την σταυρώσουμε. Σου λέω ότι το να πουλάς σώμα και ψυχή για φράγκα και να τα διαθέτεις σε οποιονδήποτε έναντι ποσού, σε αφαιρεί σωστά από την καστα με τις ποιοτικές και «ασφαλείς για γάμο» γυναίκες. Άσχετα τώρα με το αν εσυ είχες μια εκτός χώρου και βγήκε σκαρτη, άστο αυτό. Πουτάνες έχει και του κατηχητικού. Αυτό δε σημαίνει ότι η κανονική βρισκει πάτημα να γίνει νορμαλ. Μη μπερδεύεσαι. Απλά είναι και οι δυο πουτάνες.
Στη λούφα εννοώ ότι ούτε η οικογενειά σου, ή γυναίκα σου, τα πεθερικα σου, ξέρουν εάν εσύ ήσουν αλκόλας, junky, πουτανιάρης, νταβάς κλπ
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ θεωρείς ποιοτική, ασφαλή και όχι σκάρτη μία γυναίκα βάση ιδιότητας (ακόμη και παρελθούσης) και εγώ θεωρώ ποιοτική, ασφαλή και όχι σκάρτη μία γυναίκα το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα.

Αυτά και over από εμένα και sorry αν τα παραείπαμε με κάποιον. Η διαφωνία είναι υγεία.

• Like
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206

Να ένα ωραίο κορίτσι για σχέση. Παράδειγμα. Χωρις να το ξέρω. Κωλο, κατάποση, δυο αντρες, μολύβι, κλπ. Πού ξες εσυ Εβακκι βλάκα αν δε κλαίει βλέποντας το brother bears και αν δεν είναι μπέσα και σπαθί;
Αυτή η συγκεκριμένη, πρέπει να κάνει πολύ καλές σπιτικές πίτες.

• Like
Αντιδράσεις: Ewakki

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Ξέρεις ότι μπορώ να αρνηθώ να πάω με κάποιον έτσι? Δεν είναι υποχρεωτικό να πάω με ΟΠΟΙΟΝ έχει τα λεφτά κ μ το ζητάει
Θα του πληρώσεις το ξενοδοχείο ;θα του πληρώσεις και 15 λεπτά στα δικά σου χρήματα για την ΕΡΑ που ετοιμαζόταν κσι είχε την προσμονή σου ;

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191

Να ένα ωραίο κορίτσι για σχέση. Παράδειγμα. Χωρις να το ξέρω. Κωλο, κατάποση, δυο αντρες, μολύβι, κλπ. Πού ξες εσυ Εβακκι βλάκα αν δε κλαίει βλέποντας το brother bears και αν δεν είναι μπέσα και σπαθί;
Αααααα γειά σου, τώρα μιλάς σωστά. Αυτό το ξέκωλο δεν είναι για τίποτα. Πλεμπέα της χειρίστης το καριολάκι!

Εμείς κάνουμε σχέση, παντρευόμαστε το ποιοτικό το αγνό το κατάλληλο κορίτσι που έχουμε την τέλεια σχέση όπως την περιέγραψες σε προηγούμενο post, αλλά επειδή τελικά δεν μας καλύπτει και πλήρως και επειδή είμαστε και άντρες ρε παιδάκι μου εμείς, πάμε και πηδάμε και τις πουτάνες και τις χύνουμε και στο στόμα να τα καταπιούνε γιατι το γυναικάκι μας δεν τα κάνει αυτά και μετά τις κράζουμε γι' αυτά που κάνουν οι βρωμιάρες!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.245
Πόντοι
28.246

Δηλαδή μάγκες ειλικρινά είπαμε να σπαμαρουμε μπας και κοιμηθούμε αλλά δε το βλέπω. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ μερικές συναντήσεις. Αι πες μου, τι. Πού να το πας... θα γυρίσεις πλευρό σ’ αυτό; Θα επενδύσεις χρόνο και αίσθημα; Δες το πως είναι... σοβαρά μιλάμε; Το συγκρίνεις δηλαδή αυτό πχ με την αδελφή σου; Τι με λες τώρα...

Ακριβώς. Από εκεί ξεκίνησε η όλη ηλίθια συζήτηση. Καταπίνει αβέρτα σπερμα κίτρινο μες στη μπίχλα και ήταν σε φάση «ιου». Τι ιου γαμω το μπελά μου... τα βλέπεις; Στον βάζω μέσα λάρυγγα και στα πετάω μέσα απευθείας, τι να δεις; Όχι λέει δε κολλάς. Ε τι να το πεις τώρα...
Ιερά Οδός 343, Χαϊδάρι 124 61
Ανοιχτά όλο το 24ωρο. Θα σε φροντίσουν καλά.

Mercurial

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
96
Πόντοι
0
Αννα... στοπ. Ασε αυτο το παραμυθι με κανενα παιδακι σα τον απο πανω που ερωτευτηκε την Αλισα που αμα κατσω και του πω ποια ειναι πραγματικα θα κλαιει.

Αυτο που κανεις στη δουλεια σου (που δε λεγεται δουλεια, λεγεται απλα τροπος να βγαλεισ χρημα, μαυρο) σε ακολουθει για παντα. Ειναι το τιμημα που πληρωνεις για την επιλογη που εκανες. Το οτι θες να καθαριζεις 5-10 χιλιαρικα το μηνα, να περνας καλα και να νομιζεις οτι δε τρεχει τιποτα ειναι αστειο. Η συγκριση σας με μια γυναικα εκτος χωρου με αρχες που δε πουλαει ψυχη και σωμα ουτε καταπινει χυσαμολια απο τον καθενα ΔΕΝ υφισταται ΚΑΝ. Οποιοσδηποτε αντρας επιλεγει την γυναικα εκτος. Οσους περισσοτερους παιρνεις, τοσο πρισσοτερο μειωνεται η αξια σου στα ματια μας, για μια σοβαρη σχεση ή για οικογενεια. Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ που λεει και ο Ιρλανδος. Να σταθεις και στα υπολοιπα, για τα οποια δε θα εχεις κατι να πεις.

Αλλο να ερθω να σου πω "αυτο που κανεις ειναι ετσι, σταματα το". Δε σου ειπα αυτο. Θες να το κανεις? καντο. Αλλα μην εχεις αυταπατες οτι εισαι ισα κ ομοια με την κοπελιτσα στο φαρμακειο που ειχε δυο σχεσεις, εχει αρχες, σοβαροτητα, δε πουλαει το σωμα της, δε πουλαει τη ψυχη της και δινεται ολοκληρωτικα σε ΕΝΑΝ, με τον οποιο εχει στοχους να ΕΙΝΑΙ μαζι. Εσυ πανε βρες ενα παλικαρι και στο μισαωρο οταν σε ξεμουνιασει ο αλλος και του τα καταπιεις, στειλτου μηνυμα απ το μπανιο "μωρο μου ερχομαι", να δεις χαρα. Α, και να συμπληρωσω... θες και να ειναι πιστος... ε? Σαφως αλλιως "αμαν, ιδιος σαν ολους ειναι". Και θα του πεταξεις και το "αν θες να ξενογαμησεις μωρο μου, μαζι μου, θα διαλεξω μια νταξ?" λες και ειμαστε νηπια.

Ξες ποιο ειναι το αστειο? Οι βιζιτες για μενα δε χανουν ποτέ. Και ειστε τσαουσες, μπορειτε να κανετε πολλα, παιρνετε και επιβεβαιωση, ισχυει. Αλλα υπαρχουν αντρες που ΔΕΝ περνανε ουτε απ εξω απο σας. Οποτε ναι, υπαρχουν κλιμακες. Οχι, δεν εισαι σα την κοπελα στο μινι μαρκετ που ειναι ομορφουλα και σεμνη και εγω σαν αντρας θα το εκτιμησω και ξερω οτι θα με σεβαστει και θα ειναι αληθινη. Εσυ αγαπη μου μοιραζεσαι (και διαλυεσαι) λιγο-λιγο. Θα το καταλαβεις σε καμια δεκαετια.
Δε σε ξέρω αλλά χαρά στο κουράγιο σού που αδειάζεις το μυαλό σου για να γεμίσεις τούς μαστροπιους/πορνογερους εδώ μέσα που πλασάρουν την σαπιλα ως χρυσό στα κορίτσια. Καλή δύναμη

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.241
Πόντοι
8.815
Δεν τα εχει βαλει μονο με την Αννα αλλα και με αλλες. Βλεπε το nickname jormaka.
Τα εχει βαλει και με πουτανιαρηδες οχι μονο πουτανες.
Α, μην ξεχασω, τοποθετει τον ευατο του στους εξυπνους και αυτους που σε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και δεν πιανονται μαλακες απο πουτανες σε αντιθεση με ολους του αλλους.
Και το κυριοτερο. Οχι μια αλλα παραπανω εχει δηλωσει αποχώρηση απο το σαητ γιατι εχει και κυριως ζωη σε αντιθεση με τους υπολοιπους μαλακες εμας εδω μεσα. Ειτε γυρισε πισω με το ιδιο νικ ειτε με αλλο κλωνο. Μιλαμε για ατομο με μπεσα στον λογο του.
Ξαναρθε ο ψυχασθενης καραγκιοζης.

• Like

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
155
Εμφανίσεις
47K

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο