Αηδιάζω κ εξοργιζομαι όταν διαβάζω κριτικές σαν την τελευταία στην αρχική του φόρουμ όπου δηλώνουν πολλοί απο εσάς την απόλυτη αδιαφορία για τα όχι κ τα όρια μιας σεξεργατριας. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε αυτό το απλό πράγμα αλλά η συναίνεση αναιρείται το δευτερόλεπτο π κάποιος λέει όχι. Αρα το μ ειπε μην δεν θέλω/ποναω/δεν γουσταρω αλλά εγώ συνέχισα.γιατί ειχα καυλες σημαίνει οτι συνεχίσατε χωρίς την συναίνεση της. Αρα πως λέγεται αυτό για πείτε κ εσείς? Το μόνο σίγουρο εμετικο.
Κ μην ακουσω έτσι το λέει για παιχνιδι, έλα μωρέ η πουτανα λες κ δεν το έχει ξανακανει, ναι σιγά αφού ο φίλος μ είπε το κάνει αρα θα το κανει κ μαζί μ, ε τι να γίνει ήθελα να χυσω κ είχα θολωσει. Το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ. όταν το γιορτάζουμε σε εθνική εορτή το καταλαβαίνετε μια χαρά, όταν το λέει μια γυναικα, ειδικά σεξεργατρια γίνεται άγνωστη λεξη για πολλούς μάλλον.....
Θα μ πεις σε αυτον τον χώρο π μπήκες θα δεις πολλά σκουπίδια, ναι έτσι είναι αλλά δεν θα σταματησω να σχολιαζω τα κακώς κείμενα γιατί είμαι αθεράπευτα οπτιμιστρια κ ακόμα πιστεύω οτι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.